שלום לכולם!!

Nagini Potter

New member
שלום לכולם!!

מזל טוב על פתיחת הפורום!
אני נורא אהבתי את הסדרה, עד שהתחברנו ליס, ועכשיו כבר אין לי את ערוץ AXN אז אני לא יכולה לצפות בסדרה האהובה שלי.. אני ממש מתגעגעת לכל החבר´ה שם!! במיוחד לפרנק שהוא נורא חתיך למרות שיש לו מין עיוות כזה בפה...
יש לי שתי שאלות- האם זה נכון שעומדים לסגור את ערוץ AXN??
ועוד שאלה - האם התחילה עונה שנייה? האם פרנק ואולגה (קראו לה אולגה נכון?
עבר הרבה זמן, כבר שכחתי..) כבר התחתנו, או נהיו חברים או משהו? לי זה לא יקרה Nagini Potter אם כל העולם במה, איפה יושב הקהל?

רק בגלל הערוץ אני לא משגעת את

ההורים שלי שיעברו ליס.. בקשר לזה שהולכים לסגור את AXN אני לא יודעת כלום! ב-AXN שידרו את כל שלושת העונות של הסידרה. ועכשיו יש שידורים חוזרים! לצערנו החליטו להוריד את הסידרה ולא להמשיך בצילומים (אין לי מושג למה! ואני מאוד מעוניינת לדעת)...כך שפרקר ואולגה לא התחתנו ואפילו לא היו יחד בסוף העונה השלישית! לצערינו!!!!!! מי שיודע מדוע הורידו את הסידרה...שיענה בבקשה!

Master Yoda

New member
הידעת?../images/Emo153.gif

שNag זה נחש קוברה בהודית וNagina זו הנקבה? משם בחרה ג´יי קיי את השם לנגיני. מזניב ביותר. תשובות: -1- לג´נת´ן (פרנק) יש עיוות בפה אבל כמו שכבר נאמר כאן, האף שלו הוא תופעה בפני עצמה. -2- לא עומדים לסגור את הערוץ. -3- UPN כבר ביטלו את התוכנית לאחר 3 עונות. כרגע משודרים בAXN השידורים החוזרים של כל העונות מההתחלה (אנחנו עכשיו בהתחלה). -4- קראו לה אולגה:) -5-
יש כאן ספוילר לאחד מהפרקים הבאים אז מי שלא רוצה, שלא ימשיך. ----------------------------------------- S P O I L E R ----------------------------------------- פרנק מתחתן עם אולגה אבל אז הוא מגלה שהוא לא התחתן עם אולגה אלא עם הרוסיה המטורפת שנראית בדיוק כמו אולגה.

ואז הוא מגלה ש...

אולגה האמיתית נמצאת בכדור של הבקסטפ והיא עוד שעה ו42 דקות ו46 שניות משוגרת והיא לא יכולה לצאת כי זה נעול

Master Yoda

New member
איך שכחתי?!../images/Emo153.gif

[URL='http:///']ְברוכה הבאה לפורום!!!![/URL] מקווה שתשארי ותהנה. והיי, גן לי אין AXN אבל אני כל יום הולך למישהו כדי לראות.

Nagini Potter

New member
היי, ראיתי את הפרק הזה!!../images/Emo58.gif

אבל זאת לא סתם אחת, כבר ראו אותה בפרק אחר, הרבה לפני... שני הפרקים איתה היו גדולים!! לפרנק באמת יש כל מיני עיוותים בפנים, אבל איכשהו זה ממש יפה לו, באמת! בקשר לNag - כן, ידעתי, בקשר לNagina - לא ידעתי.... ואת, האם ידעת ש Naga הוא מין מפלצות נחשיות כאלה? לא כל כך הבנתי מה הקטע שלהן ומה הן בדיוק, אבל הן מפלצות, הן נחשות, הן Naga, וזה מספיק.. אני חולה על נגיני, והיא לא מרשעת, היא פשוט נאמנה מאוד לאדון שלה!! אם האדון שלה היה טוב כולם היו מעריצים את הנאמנות המדהימה שלה, אבל רק בגלל נסיבות שלא בשליטתה, הבעלים שלה מרושע וכולם חושבים שגם היא
בכלל, רולינג נתנה יחס מפלה ומכפיר לנחשים בספר שלה, אני מוחה בתוקף!! מעניין למה הם לא התחתנו... (חזרתי לתוכנית עכשיו...
)
בפרק שהוא התחתן עם מישהי אחרת, אז אולגה אמרה לו שהיא אוהבת אותו, וכשהיא אמרה לו את זה זאת כן היתה היא.. אבל היא אמרה לו את זה כשהיא חשבה שהוא מחוסר הכרה וגוסס, כך שזה לא לגמרי אמין... אבל כמה פרקים אחרי זה, אחרי שאחותה התחילה איתו, אולגה אמרה ש"זה בסדר, אחותי גנבה לי את כל החברים שלי".. ואז הוא שאל "מה, רגע, את מחשיבה אותי חבר שלך??" והיא חייכה חיוך ממזרי כזה והלכה... אז הייתי בטוחה שהם או-טו-טו נהיים זוג באופן רשמי!!!
חבל שהפסיקו את הסדרה..
לי זה לא יקרה Nagini Potter למה השמש גורמת לעור להיות כהה יותר, אבל לשיער בהיר יותר?

../images/Emo4.gifהממ...

אני לא יודע על הגירסה המקורית המיתולוגית שלהן, אבל יש משחק אחד שבו נגות הן נשים עם עור סגול, שיש להן זנב נחש קצת שטוח במקום פלג גוף תחתון, יש להן לא ארבע, לא חמש, אלה שש ידים שכל אחת מחזיקה חרב, והן משמיעו סססס... כמו נחשים מסוימים כשהן הולכות, אה סליחה זוחלות. (
)

Master Yoda

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo153.gif

הכל התחיל מהספרים של [URL='http:///'] קיפלינג[/URL]. הוא כתב את הספר ריקי טיקי טייבי (שאף אחד לא מכיר כמעט... ספר ע נ ק) ואת ספר הג´ונגל (מי לא מכיר). [URL='http:///'] קיפלינג[/URL] היה בריטי שחי בהודו (כזכור לכם חלקים נרחבים מהודו היו בבעלות הבריטים שלרצו לדחוף קצת תרבות לשם. אידיוטים.) הסיפורים שלו עוסקים תמיד בבע"ח והוא כמעט תמיד עשה להם "האנשה". מה שמייחד את הספרים שלו, זה שלכל החיות (כמעט) קוראים פשוט בשם שלהם, בהודית. למשל, לדוב קוראים "דוב", לנמיה קוראים "נמיה" (ריקי טיקי טייבי) ולנחש קוברה, קוראים "קוברה" (Nag). בספר ריקי טיקי טייבי מסופר על משפחה בריטית שחיה בהודו, ומאמצת לה נמיה ממין זכר, שמציל את המשפחה החביבה משני נחשי קוברה רעים: Nag, וNagina (אישתו). משם זה התגלגל ולעולם נודע שNAG=נחש. במלא מלא סיפורים וסרטים יש את המילה הזאת, או עיוות שלה, בהקשר של "נחש". זהו. עד כאן להיום.

bakara15

New member
Heroes Of Might&Magic 3!!!!

אלא מה?!, הנגות האלה שדברת עליהן הן משם נכון?

sprites touch

New member
Naga בגרסת הd&d

נראות כמו נחש עם ראש אנושי (נתקלתי בהן גם במשחק Avernum2) ויש להן כוחות קסם, יש נאגות טובות ונאגות רעות ויש הבדלים בצבע (טבעות הגוף של הנחש). יש לא מעט יצורים מיתולוגים מבוססי נחשים- מדוסה , קוואטל, yun-tay.

Nagini Potter

New member
היי!!

איך עשית את הדבר הכחול הזה??
ואני אולי אשאר, למרות שאני כבר לא רואה את הסדרה.. ראיתי די הרבה פרקים, ואני רואה שהאנשים נחמדים מאוד
לי זה לא יקרה Nagini Potter מה ההגיון בללחוץ על "התחל" כדי לכבות את המחשב?

Master Yoda

New member
תישארי!!!../images/Emo153.gif

ראיתי את התמונה שלך בכרטיס... ענק!!! אבל את צ´רצ´יל אני זיהיתי :)

Nagini Potter

New member
אני מכירה אותו רק בשם..

אז לא זיהיתי... איך אתה כותב בכחול??? (דרך אגב - ראיתי רק איזה סרט אחד או שניים של מלחמת הכוכבים, בקושי הבנתי משהו מהמלחמה, אבל הבנתי טוב מאוד את היחסים בין אנשים, ואני מתה על הסרטים האלה
. ולוק נורא חתיך
) לי זה לא יקרה Nagini Potter איך זה שבשמש העור נהייה כהה יותר אבל השיער בהיר יותר?

bakara15

New member
הקטע שבתמונה- ענק!!!!!!!!!!!!

פצצה! מאיפה השגת את זה? זה אמיתי כל המידע הזה?

Nagini Potter

New member
דיברת אליי נכון?

אני לא זוכרת מאיפה זה... בטח מאיזה אתר. כן, אני מניחה שכל המידע הזה נכון, למרות שאני לא מבינה למה שהיטלר יירצה להיות צמחוני
אולי איזה סיבות בריאותיות... לי זה לא יקרה Nagini Potter

למעלה