שלום לכולם...

שלום לכולם...

חזרתי מישבוע באנגליה שם קניתי מישחקי תפקידים ושיחקתי עים המעולות שבקבוצות!!!יש עכשו תופעה של מישחק בגינות על הדשא ניתן ליראות מידי יום אלפי בריטים משועממים זורקים קוביות ורושמים גלגלי הצלה...בכול אופן אני שמח להודיע ש"לפלנסקייפ טורומנט"המעולה יוצא המשך...(עוד שנה וחצי)וגם יש לי שאלה...אני מיבת ים אבל אני מת לשחק אים אנשים ולהכיר טיפוסים מענינים(במיוחד שחקניות!!!)אבל בבת ים אין הרבה דברים כאלה ומי שמיסתובב אים ספרים של המהדורה השלישית,תופסים אותו ומפליקים אותו למוות...אז תצרפו אותי,תשבצו אותי,תיתקעו אותי באיזו קבוצה...(תיתקעו...המממ..זה לא נישמע טוב במיוחד...)

Gilgam69

New member
ברוך בואך

הלוואי עליי לשחק כך משחקי תפקידים! בכל אופן, תתחיל בכך שתרשום את גילך, שיטת המשחק הרצויה (מו"ד 3 אני מניח), איזור כללי שבו תוכל לשחק (לא רק עיר מגורים, אם אתה נייד לאזורים / ערים אחרות) וכן איזה קבוצה כללית אתה מחפש (גודל, סגנון וכו´). את המידע הזה תתלה בפורום הזה, בפורום של דימונס ובפורום העמותה לקידום משחקי תפקידים בישראל אחר כך לך לגילדה ותירשם, ותערוך חיפוש בעצמך. שלח דוא"לים למי שמצאת ותראה לאן זה מגיע. אני אישית הקמתי קבוצה תוך פחות מחודש בעזרת הגילדה אבל הפורום די מאכזבים בנוגע להקמת קבוצה, למרות שזה קיים. כתובות: דימונס: www.demons.org.il העמותה לקידום משחקי תפקידים בישראל: www.roleplay.org.il הגילדה (ששייכת לעמותה): www.roleplay.org.il/guild בהצלחה ושוב ברוך הבא.

אז...אני פשוט אכתוב פה...

כי אני לא מיקצוען...אבל כמו שאומר שליט המבוך שלי...האזינו נא לדיברי הקריין!!!(לא קשור אבל יותר טוב מיכלום)מחפש קבוצה מיחולון תל אביב אזור בית דגן ועוד...משהוא בסיסי חוקי המהדורה השלישית(למרות שיש לי כבר דמויות מגניבות,מפות צילומי פגישות,כלים,וסקיצות של דמוייות...)והמממ...לא יודע...תנו לי משהוא מעניין...ואגב גם אני רוצה לרוץ כמו מפגר(שזה מה שאני)אים חנית מיקרטון ביד וליתקוע אותה באיזה טרול שמן...ראיתי כול מיני צילומים מימישחקים רוסיים שערכתם אז בבקשה...תנו גם לי היזדמנות...

Sabre Runner

New member
דבר אחד שמאוד מעניין אותי...

למה, כשכתבת את השם של המשחק, שמת את ה´ל´ בפנים אבל השארת את ה´ש´ בחוץ.

למעלה