שלום לכולם!!

יאקוטה

New member
שלום לכולם!!

אני חדשה בפורום הזה! התוודעתי לא מיניות והבנתי שזה תואם את השקפותיי שהיו מלפני שידעתי להגדיר זאת בשם .כל אחד מתוך השקפותיו שלו ,ראייתו את החיים ואת האנשים. וכמובן , זיקתו לעניין המין. חשוב להדגיש לאחרים שאין מדובר דווקא מהשקפות הנובעות מאיזו חוויה טראומתית כלשהיא. אני לא מסכימה עם זה :) אשמח להכיר ולשמוע תגובות . וכמובן ,השאלה שנשאלה לא מעט ..היכן ישנם אתרים מקומות להיכרויות לא מיניים ? :) בברכה חמה ,יאקוטה

Larik

New member
ברוכה הבאה קודם כל

מבחינת נושא של הכריויות יש את לוח ההכרויות של הפורום... שהוא נחמד. הייתי ממליץ לך להישאר ולעקוב אחרי הפורום, כי מדי פעם לפעם יש מפגשים וזו דרך מצוינת להכיר אנשים חדשים, גם בשביל היכרות וגם בשביל סתם לבלות.

ברוכה הבאה!

מבחינת הכרויות, כמו שכתב לאריק: יש לוח הכרויות וכדאי גם להשאר פעילים בפורום ולהגיע למפגשים. משהו קטן לגבי ההודעה שלך: למה את משתמשת במילה 'השקפה'? א-מיניות היא לא עניין של השקפה אלה של תחושה... נראה לי שאת כן מתכוון להגיד שזה מה שאת חשה, אבל מתארת את זה כהשקפה.. לשם ההבהרה: נזיר זה עניין של השקפה. למשל..

יאקוטה

New member
ורוד עם נצנצים

שלום גם לך! זה עניין של תחושה והשקפה. זה שילוב של שניהם לעשות את מה שנכון לנו
ותודה לכולכם!

niwo

New member
יאקוטה נשמע כמו יאקוזה

את אוהבת אנימה במקרה?

יאקוטה

New member
לא הבנתי

מקווה שלא התכוונת לשום דבר גס! ויאקות ,זה שם פרסי במקור ערבי לכל דבר שנפוץ בקרב היהודיות המרוקאיות .אני נקראת על שם סבתי זכרונה לברכה עוד כשהייתה בחיים. זה שם של אבן יקרה

orald

New member
יאקוזה=המאפיה היפנית.

אנימה=סגנון אנימציה מהמזרח הרחוק, בעיקר יפני.

p019

New member
תרגישי חופשי להניח שזה לא היה גס

זה מה שכיף בפורום. זו אני חושבת אחת הסיבות העיקריות שאני נהנת מכל מפגש. אפשר להוריד את החומות. לא צריך להיות בכוננות ספיגה, לדעוג שלא תביני בדיחה, או לא תביני שמשהו היה בדיחה, או בכלל שיקחו משהו שאמרת ויפרשו אותו בצורה גסה.

niwo

New member
גס? בחיים לא.

לגבי מקור השם- אני חייב לציין שזה מגניב ביותר. שם המשפחה (המעוברת) שלי, קרוי על שם אבן, אך לא אציין מהו למען צנעת פרטיותי. orald נתנה הסברים למילים הלא מובנות "שהפצצתי" אותך איתן. איך שהוא, אני נוטה לקשר כמעט כל אדם שמגיע לכאן עם אנימה. על כן, אחת השאלות הראשונות שלי תמיד תהיינה 'האם את/ה צופה באנימה?' (נשמע כמו משפט פתיחה עלוב. lol).

orald

New member
תרצי לעלות לדירתי לצפות במעט אנימה?

היי, זה לא יעבוד עלי בכל מקרה, אני לא צופה באנימה. וגם בצורה המקורית לא, אני לא שותה קפה.

למעלה