שלום לכולם:)

Velma Kelly

New member
שלום לכולם:)

לצורך עבודה שאני מכינה על סופרמן, אני זקוק לעזרתכם בנוגע לכמה פרטים: # מה הסיבה הרשימת שהוריו הביולוגיים של סופרמן (ג'ור-אל ולאנה) שלחו אותו לכדור הארץ, והאם ידעו שהוא יגדל אצל ג'ונתן ומרתה? # קירפטונייט ירוק - האם הוא הקיף את החללית (?) שבה סופרמן נחת בארץ וככה הוא הגן עליו ומכאן הסכנה כשהוא עומד מולו? או שזה בעצם חלק מכוכב הלכת קריפוטנייט, ומה בדיוק הסיבה שזה פוגע בו? המון המון תודה מראש!!

גנימדס

New member
באיזה חוג מכינים על סופרמן עבודה?

זה לתיכון או לאוניברסיטה? הלואי שהיו לי להכין עבודות על דמויות אהובות!!! ולא על "עבודה קהלתית ,כלכלה וחברה". 1. תנאי המחיה של קריפטון וכדור הארץ דומים. גם בני האדם דומים לקריפטונים וככה קל-אל הקטן לא ירגיש מבודד. ההבדל הכיר ציני בין קריפטון וכדור הארץ הוא השמש . השמש שלנו משפיע שונה על הקריפטונים. במונחים פחות פיזקלים- השמש שלהם אדומה ובנויה מחומר אחר . 2. קריפוטניט לא הגיע בחללית אלא הוא מטאוריט שהגיע מקריפטון. לכדור הארץ מגיע מטאריטים מכוכבים שונים, והמטאוריט שהגיע מקריפטון מכיל קרינה שמסוכנת רק לבני קריפטון.

Elad Lerner

New member
המקור של סופרמן

למרות שאני ממש לא האדם שידע לספר לך על זה, מה שאני כן יודע, אולי תרצי לקחת בחשבון - סופרמן הוא דמות שקיימת יותר מ-70 שנה. במהלך השנים באו כותבים שונים, וכל אחד מהם סיפר את הסיפור של סופרמן בדרכים שונות. יש הסכמה כללית על כך שהוא בא מכוכב קריפטון, גדל בחווה, שהאלטר-אגו שלו זה קלארק קנט ועד ועוד. אבל הרבה פרטים קטנים שונים: יש גרסאות שאומרות שהוא האחרון מהכוכב שלו, ויש כאלו שבהם יש עוד ניצולים מקריפטון, לדוגמה. המאמר על סופרמן בוויקיפדיה הוא ערך מומלץ, ודיי מקיף. אני מציע להציץ בו, אם עוד לא עשית זאת. http://en.wikipedia.org/wiki/Superman

למעלה