שלום לכולם 
היי כולם, אני נועה ממועדון השברולט בחולון (המנור 9, איזור התעשייה ג') ורציתי להזמין אתכם לערב להקות ומסיבה שאולי יעניינו אתכם. תקדישו דקה לקרוא, אין לכם מה להפסיד. לאחרונה התחלנו לפנות לקהל חדש ואיכותי, לאנשים שיאהבו את הליין שלנו, ובגלל זה אני פה. לעניינננו - יום חמישי הזה, ה-19.1, ערב להקות במועדון השברולט ומסיבת אולטרה מטורפת
תהיה הופעה מרכזית של Once in a LifeTime"" - להקה מאוד מוכרת בסצנת הקור בארץ ועוד 4 מלהקות הבית. בסביבות השעה 12 תחל מסיבת אולטרה עם רחבת קור ואלטרנטיב ורחבה נוספת לחובבי הדאפסטאפ. המחיר הוא מחיר סמלי של 30 שקלים ברשימות ו-40 במקום (למועדון אין מטרות רווח, הכל למען כיסוי הוצאות והבאת אנשים איכותיים למועדון) לפרטים והרשמה, אני במייל הבא - [email protected] (נרשמים מראש משלמים פחות) אופציה להסעות ממקומות מרכזיים מעל מספר מסויים של נרשמים, אנשים המעוניינים לייחצן באיזור מסויים ולהיכנס חינם תמורת הבאת אנשים מוזמנים לשלוח מייל גם הם. מצפים לראות אתכם ולקבל אתכם למשפחה האיכותית שלנו, מועדון השברולט
אגב, אחלה פורום יש לכם פה 
היי כולם, אני נועה ממועדון השברולט בחולון (המנור 9, איזור התעשייה ג') ורציתי להזמין אתכם לערב להקות ומסיבה שאולי יעניינו אתכם. תקדישו דקה לקרוא, אין לכם מה להפסיד. לאחרונה התחלנו לפנות לקהל חדש ואיכותי, לאנשים שיאהבו את הליין שלנו, ובגלל זה אני פה. לעניינננו - יום חמישי הזה, ה-19.1, ערב להקות במועדון השברולט ומסיבת אולטרה מטורפת