שלום לכולם

שלום לכולם

היי אני לומדת חינוך לגיל הרך וצריכה עזרה ברעיונות להצגה של תאטרון בובות על הספר ציפור הנפש. ההצגה צריכה להיות לילדים בגילאי 3-4 איך כדאי להכין את הציפור כדי שתוכל להביע רגש? ניסיתי בובת כפפה מגרב אבל אני לא יודעת איך לשלוט בכנפיים, במקור. איך לייצג את הרגש המשתנה או אולי לעשות בובת מקל? בקשר לתפאורה חשבתי כל פעם שהציפור נמצאת במקום אחר - פעם במקום שמח ורגוע ופעם במקום מפחיד. אם למישהו יש רעיונות זה יעזור לי מאוד תודה זהבית

כליל22

New member
ציפור הנפש

היי זהבית בובת כפפה נשמע מצויין כי אז באמת את יכולה לשלוט במקור ו....לפתוח מגירות בעזרתו לדעתי הכנפיים לא חייבות ממש להתעופף מספיק שהן שם,המגרות יכולות לשמש כתפאורה מושלמת,אפשר שכשמגירה נפתחת יפתח גם מין cut out משהו שמקופל בתוך המגירה ואז כשהיא נפתחת צץ עולם שלם של דימויים. בהצלחה

מסכים עם כליל

וגם
ו
לה בשמי על התגובה לשאלתך. אם את מאוד מאוד רוצה ישנן כל מיני שיטות להניע את הכנפים כמו על ידי טבעות שמחברות בין הכנף לגוף הבובה או ע"י מקלות דקים וקטנים אבל בהחלט מסכים עם כליל שלא חובה שהכנפיים "יעופו" ( לילדים יש דימיון פורה ונפלא ) ואם הן יהיו קלות ותתפרי אותן בצורה נכונה כל תנועה של הפעלת הבובה תגרום לנענוע הכנפיים אגב את גם יכולה להפעיל את הכנף ע"י היד שלך עצמה חשופה או עם כפפה שחורה לא רק לצורך תעופה אלא כהאנשה של יד בהצלחה גם ממני

למעלה