שלום לכולם

שלום לכולם

גיליתי בשמחה את הפורום הזה באיחור של הרבה שנים מבחינתי לצערי לא הייתם קיימים כאשר התחבטתי בנושא הא-מיניים עם עצמי או ליתר דיוק גם המושג לא היה קיים מבחינתינו
אני מזקני השבט
, בת 52, אם חד הורית מבחירה לתאומים שנולדו מתרומת זרע לפני 12 שנה ו א-מינית. בילדותי ובהתבגרותי המושג לא היה קיים ובכלל נדמה כאילו לא היו קיימים אנשים א-מיניים מעל פני השטח. כיום אני מאושרת בחיים, עם המודעות העצמית שלי ועם ילדיי המקסימים. שבת שלום לכולם

ברוכה הבאה!

איזה כיף לשמוע הודעה כזו: "כיום אני מאושרת בחיים, עם המודעות העצמית שלי ועם ילדיי המקסימים." וחבל באמת שלא היתה מודעות.. מקווה שהמצב היום משתפר ולאט לאט זה יחדור למרחב הציבורי של כולם ויהיה חלק אינטגרלי מהשיח על מיניות. נשמח לראות אותך בפורום.

k500

Active member
מנהל
גם לחלקנו היתה מציאות כזו

יש כאן כמה זקנים-צעירים בפורום ובאמת פעם נדמה היה שכולם מיניים ושאין דבר כזה א-מיניות, בטח שלא תקשורת דרכה אפשר אולי לשמוע על כך. הזמן הנוכחי הוא מבורך מבחינת הפצת המודעות ועצם המושג בכלל, כך שלפחות יש לנו את המקום הזה. גם אם באיחור, טוב שמצאת את הפורום, תמיד אנחנו שמחים שיש מצטרפים חדשים וכאלה שגילו את המושג א-מיניות ויש להם עם מי לדבר בעניין. הפורום מקבל אותך בברכה

Berethor

New member
א-מינית עד הסוף

"אם חד הורית מבחירה לתאומים שנולדו מתרומת זרע לפני 12 שנה"

למעלה