שלום לכולם!

שלום לכולם!

עד עכשיו הייתי קורא סמוי בפורום (בחודשים האחרונים), אולם שמעתי היום במקרה שיחה באח הגדול בערוץ 20 (תכנית בעייתית, אני יודע..) שאני בטוח שתעניין אתכם ויש סיכוי גבוה שאף אחד פה לא שמע את אותה שיחה ולכן לא יוכל ליידע את הפורום. אז החלטתי ליידע אתכם. באמצע שיחה בין כמה אנשים, יעל אמרה משהו כמו "...אולי היא א-מינית..." (לא יודע על מי) ואז מישהו שאל אותה מה זה אז היא ענתה שזה מישהו שלא מעניין אותו יחסי-מין, לא רוצה, לא מעוניין, מפחד מזה וכו'. לאחר מכן התפתח דיון קצר שבו מישהו אמר ש-"לא נראה לי שמישהי מהבחורות פה היא א-מינית". אח"כ דיברו עוד קצת על זה וזהו. יש לציין שדווקא היה נראה שחוץ מאותו אחד ששאל מה זה, אחרים לא התפלאו או משהו כזה מהמונח ולא הכחישו את קיומו. אז אמנם זה בקטנה, אבל המונח שמשמש גם כשם הפורום קיבל היום במה באחד הערוצים הכי נצפים בארץ (אם לא ה..
), אז זה בטח גרם לכמה אנשים להתוודע אליו לראשונה.

מגניב

איזה כיף לשמוע שהמושג חודר לשיח הציבורי. אני בספק אם הוא כבר מובן בצורה נכונה, אבל עצם ההכרה במושג וגם אם ההבנה היא חלקית - זו בהחלט התקדמות עצומה וכיף לשמוע את זה. את יכול אולי למצוא את הקטע מהתוכנית ולקשר לכאן?

זה נראה לי בעייתי...

אני מנסה לחשוב איך.. לא מדובר על סדרה שמשודרת ואז בטח אין בעייה למצוא אותה, פה מדובר על שידור חי 24 שעות ביממה כל יום.. ובינתיים המונח מתפשט בבית האח הגדול... אחד הגברים אמר לגבר אחר לפני כמה דקות שנראה לו שהוא הופך פה (בבית האח הגדול) ל- א-מיני
... בסוף תחשבו שאני רואה כל היום את ערוץ 20, אבל אני ממש לא, זה לגמרי במקרה שנפלתי על הקטעים האלו. אני רואה רק מידי פעם (וגם לא מתכוון להזמין את הערוץ).

כן, כן, ברור. רק מידי פעם ובדיוק נופל על זה..

(-; גם אם אתה רואה את זה זה בסדר וגם אם לא. נשמע שכדאי לכולנו לראות את העונה הזו. כי אם השיח על זה מתפשט שם, כדאי שנדע מה הם אומרים שנוכל להעלות פוסטים באינטרנט שיגיבו על דברים שנאמרים שם. במיוחד שיש כאן בתפוז פורום לתוכנית. אולי נעשה אירוח משותף או משהו כזה? אני בטוחה שאפשר למצוא הכל ברשת. צריך רק לדעת איפה לחפש - ואני לא מאלה שיודעים
אבל אבי כן (רמז, *שיעול* *שיעול*) זה נשמע ממש מעניין שזה נושא מדובר שם. אני מקווה שיצא לי לראות את הקטעים האלה. ואני חושבת שחשוב נגיב להם בצורה כלשהי. נניח כתבה מסודרת שתפורסם או משהו כזה.

avi1283

New member
זה באמת בעייתי

זה משודר 24 שעות, אז ואי אפשר למצוא קטעים של זה ברשת כי הרי לא יתחילו להעלות סתם שעות של שיחות. יש אולי אנשים שמקליטים ומעלים לרשת אבל זה רק קטעים פרובקטיבים במיוחד. יהיה אפשר למצוא רק אם יכניסו את זה לתכנית המרכזית, וסיכוי מאוד קטן כי זה לא משהו שיצור עניין אם זה לא גרם לויכוח ואם אין אף אחד שם שהוא א-מיני.

את לא בסדר!

מנסה לדרדר אותנו לראות את הזבל הזה במסווה של מטרה אחרת! אני מעדיפה לעשות סקס מאשר לראות את התוכנית הזאת

Berethor

New member
עד כדי כך?

ששומעים את זה מא-מינית המצב הוא בהחלט קשה.. XD

Berethor

New member

קיבלתי השראה תראו.
בחור מיני שאוהב האח הגדול: בואי לראות האח הגדול דוואל: אני מעדיפה לעשות סקס בחור מיני שאוהב האח הגדול: נו טוב בחור מיני שלא אוהב האח הגדול: לא נראה האח הגדול ברומבית: אבל אני יעשה איתך סקס אם תדליק בחור מיני שלא אוהב האח הגדול: נו טוב

לגיטימיות התוכנית..

כמובן שיש לכל אחד זכות לראות את התכנית הזאת, כולל את השידור החי. אבל, אני חושב שהתכנית הזאת בעייתית, משתי סיבות עיקריות (לפחות): 1. המניפולציות של ההפקה כדי לגרום לסכסוכים מיותרים בין הדיירים וזאת כדי לייצר רייטינג. 2. ההתמכרות של אנשים לתכנית. במיוחד יש בעייה כשילדים ונערים מתמכרים לזה בקלות (וקל מאוד להתמכר אליה..) ומזניחים דברים אחרים והם עוד נחשפים להרבה דברים מגעילים שקורים שם. התכנית לא חינוכית, בלשון המעטה. אם אני הייתי זה שמחליט, לא הייתי מאשר את התכנית הזאת, לפחות לא במתכונתה הנוכחית. בסך הכל, הייתי ממליץ לאנשים לא לראות את זה. לגבי ה- א-מיניות בתכנית, יש סיכוי לא רע שהעניין יצוף שוב, במיוחד מיעל (שהיא העלתה את הנושא), אבל אין לדעת אם זה יקרה שוב. יש גם סיכוי (קלוש אמנם) שבתכנית עצמה יראו את זה.

את התכנית עצמה?

יש אותה באתר של מאקו כמה ימים אחרי התכנית, כך שמהבחינה הזאת אין בעיה. יש סיכוי טוב מאוד שאני אראה את התכנית, אז אם הקטע מדובר ישודר, מן הסתם אני אעדכן אתכם (ואני בטוח שיש עוד אנשים פה שיראו ויעדכנו).

אמרתם שיכול להיות שזה לא יכנס לשידור

יש אפשרות להקליט את הערוץ בו זה משודר כל הזמן ואז לחתוך את הקטעים הרלוונטים?

לי אין אפשרות. אבל אני מניח...

שיש כאלה שעושים את זה דרך האינטרנט איכשהו. וגם אם מישהו יקליט את כל השידור החי.. צריך אח"כ לראות הכל כדי לראות מתי הם דיברו על הנושא, ויש לפחות 16 שעות (שהם ערים) ליום לערוך, ככה שזה לא ריאלי לעשות את זה.

avi1283

New member
תודה

על המידע, זה נהיה יותר ויותר מוכר ומגניב שזה הגיע גם לשם.

למעלה