שלום לכולם!

רלמ

New member
באותה הזדמנות..

גם אני נמצא פה הרבה לא כותב, אבל קורא כמעט כל הודעה שנכתבת בפורום. עמי (גם תמונה לא משהו שלי)

ממ ברוכ הבא גמ לך איש ../images/Emo24.gif

מממ אתה המנהל של האתר כבוד :) חחעעע

רלמ

New member
באמת רוב הסיכויים

שאני לא אזכור אותך, כי אני גרוע בשמות אבל בפרצופים אני טוב. מי את? נפגשנו? עמי

Stillwater

New member
אני חברה שלה...

ובאתי איתה להפוך. קוראים לי ענת אני מראש העין.

חחח נופר!! תודה!! גם את מצחיקה!

הרי למדת ממני!!!!!!!! וחוץ מזה בכמה שעות האחרונות לא אמרתי לך שנאי אוהבת אותך! אז אניא והבת אותך כל מיני שליייייייייייייייייייי אני לא יודעת למה.. פשוט כי..את מושלמת!!!!!!!!! אני אוהבת אותך
וכל זה בשבילך:)

טוב אז גם אני אשים תמונה...

בעצם יש אותה כבר בפרטיםש לי אבל חפיף... המפלץ שבתמונה הוא חברי הטוב..הטוב ביותר.. הוא מגדל לי תלתלים.. על התלתלים הללו יש לי בעלות! אממ והוא גם החבר שלך נופר היחידה @
:)

אמממ הסיפור שמאחורי התמונה..

גיג {חברי הטוב שבתמונה} וחברי הטוב השני רון גרביל באו אליי .. אני הלכתי לישון.. הם ראו סרט.. בשעה מאוחרת בלילה..ממש ממש מאוחרת... גיל החליט שלא נוח לו על הרצפה... אז הוא משך אותי מהמיטה בעודי ישנה.. הפיל אותי לריצפה.. שם עלי כרית ושכב.... אכזריות לשמה!!! רון רגביל צילם לתעד לפני שאני וגיג {חברי הטוב שבתמונה} נרדם.. אני-עקב עייפות.. גיג {חברי הטוב שבתמונה}- עקב יתר נוחות...

חבר שלי ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif

שאותו אני הכי אוהבת בעולם ואותך אני גם אוהבת טל !!!!! תודה תודה (על זה שאמרת שאני מושלמת)

רלמ

New member
אחיייי

הייתה תקופה ארוכה שאנחנו בעצם נראה לי בסיומה שהיו אומרים המון שהרוק מת. אז כן טענו שהרוק מת. ואני לא ממש אוהב פאנק, אבל אני יכול להגיד לך שהוא לא מת. עמי

למעלה