שלום לכולם!

dana gal

New member
שלום לכולם!

אני דנה בת 14 מחולון... אז חלק מכירים אותי (אולי רק 2) ואממ.. אני אוהבת נרוונה, שלא תחשבו אחרת כי ראיתי שמישו שאל מזה נירוונה, זה היה מוזר אז זהו והנה תמונה שלי

cha ching

New member
אני אנצל את השרשור, ו.......

גם אני חדשה פה, וגם אני אוהבת את נירוונה! :)) (נשמע כמו קבוצת תמיכה) (זאת אני-בשוונג של המוסיקה=>)

cha ching

New member
חוץ מזה שזה נראה כאילו יש לי

שפם, ואני פוזלת, וזה נראה כמו פוטו רצח! אז קבלו תמונה שלי כשאני.......קצת...........טוב..לא משנה.....

יווו....

איזה יפה...
במיוחד בתמונה הראשונה..... אני ינסה לצלמ בתכווה והמצלמה תיפעל אחרי שתרשיש וניצנ נרסו לי אותה

Hole In The Sky

New member
ברוכות הבאות לפורמינו הצנוע ../images/Emo140.gif

ייא רייט!!!!!11 חעחעחע...

Skate is Back

New member
ברוכה הבאה לכל המצטרפים החדשים

קצת קשה לי,כל יום יש איזה 10 משתמשים חדשים...

../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה לפורמ שלנו... תבלו כאנ ואני רוני הסטלנית ל.... ולא אני וקוטג´ זה לא אותה אחת
אז שיהיה לכולמ בוקר טוב וקואק קוקא קואק... יומ ירוק...בהבי רוני הסטלנית ל.

שאאאאאאלומ..../images/Emo24.gif

ברוכ הבא לפורמינו היקר... היתמכרות מהנה אמ את רוצה גמ יש כאנ איפשהו קבוצת תמיכה למיתמקרימ... אז HAVE FANAN ותבלי..
רוני הסטלנית ל... ד.א...את מוכרת לי מאיפשהו...

SA SA

New member
היא מוכרת לך בגלל שהיא דומה לגלית

היא דומה לגלית מלחיי אהבה,לא?,דנה מותק זאת לא ירידה אלא להפך

tomgavish

New member
ברוכות הבאות מקווה שתהנו......ושאלה

איך זה שכל אוהבי נירוונה מחולון ומהאזור זה לא הוגן אנחנו האנשים והמצפון ומאזור תל אביב מעטים :(

Mekhasheife1.

New member
ברוכות הבאות יקירותיי! ../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

אמממ ... התמכרות נעימה! אני נופר - נזק ו...גם אני מחולון ...
חחח ... לא כל אוהבי נירוונה הם מחולון ... דווקא אני מכירה מ-ל-א אנשים מהצפון ששומעים נירוונה ... רגע תום מאיפה אתה יקירי??

אסאל

New member
תראו איך זאת מהתמונה השנייה

דומה לסולן של p.o.d מגניב!!

Mohawk Tom

New member
מממ

דבר ראשון זה לא היה תגובה לך אלא לדנה גל אז אתה לא אמור להבין ודבר שני אם היית קורא את ההודעה שלה היית מבין את ה2 כי היא כתבה שהיא מכירה פב רק 2 אז שאלתי אותה אם היא הכלילה אותי ב2 האלו.

למעלה