שלום לכולם

auauau3

New member
שלום לכולם

אני חדש כאן אז להתחלה רקע קצר עלי ועל בני שככל הנראה יש לו טורט. אני אלמן והבן שלי שהוא כמובן מדהים בן 11 . מאז שהוא בן 5 שמתי לב לטיקים בעיניים שהיו חולפים אחרי כחודש , זה היה עד לפסח האחרון אז התחילו הטיקים הקוליים שמשתנים מדי פעם . השאלה שלי היא מאד פשוטה האם למשהוא יש נסיון כלשהוא עם נוירופידבק, האם זה עזר בצורה כלשהיא , יש משהוא/היא ספציפית ממולצת? בתודה מראש אלי

שלום לך
האם הילד אובחן על ידי רופא? עד

כמה הטיקים מפריעים לתפקוד של הילד? לגבי נוירופידבק - הרי, שמדובר בטיפול שדורש השקעה רבה (גם כספית וגם מבחינת המודעות של הילד). אם הילד משתף פעולה - זה עשוי לעזור בהחלט. עם זאת, חשוב לדעת שבמקרה של טוראט, כל התעסקות עם הטיקים - עלולה לעתים לגרום להחמרה במצב ולהחרפה של הטיקים. אז יכול להיות שצריך לקחת את זה בחשבון גם... האם שוחחת על כך עם הילד? מה הוא אומר?

auauau3

New member
היי

לפני הכל תודה על המשוב המהיר. נוירולוגית של קופ"ח התחילה טיפול עם קלוניריט שעל פי הבנתי זה טיפול ישן יחסית ולא ממש יעיל, כך גם אצלנו. בהתחלה ראיתי שיפור מה ולאט לאט השפעת הכדורים הלכה ונמוגה כך שכעת יש לו את אותה כמות טיקים כמו בהתחלה לפני מתן הכדורים.זה התחיל להיות עבורו גורם מפריע יותר ויותר ככל שהשפעת הכדורים יורדת. שוחחתי איתו על זה ולא הבחנתי בהתנגדות כלשהיא היות ועל פי מה שהבנתי ה"טיפול" הוא ע"י צפייה בסרט ו/או משחק כלשהוא ולזה הוא אף פעם לא מתנגד. השאלה היא שוב אם משהוא בפורום ניסה או יודע על הטיפול ממקור ראשון ויכול לספר אם יש בכלל טעם בכל העניין או שזו אחיזת עיניים. בתודה מראש

יעילות הטיפול בנוירופידבק - היא אישית, כמו

בכל סוג של טיפול. זה לא אומר שום דבר - אם זה עזר או לא עזר למישהו. רק כשתנסו - תוכלו לדעת אם זה מתאים לילד שלכם. במידה והטיפול ניתן ע"י איש מקצוע טיפולי (פסיכולוג, רופא או עובד סוציאלי) - ניתן להניח, שמדובר בטיפול מקצועי ולא באחיזת עיניים. שיהיה

למעלה