שלום לכולם=)

SparkleH

New member
שלום לכולם=)

גם אני מהמציצים.. (אתם כאלה חמודים XD) החלטתי להציג את עצמי~ ובכן, אני הילה, עוד מעט בת 19 (מישהו יכול לקרוא לפיטר פן? ;;) אני אוהבת לשיר, לנגן, לכתוב, לצייר, ללמוד, להכיר אנשים חדשים etc. (:) יש לי חלום, לדבב :) למישהו יש רעיון באיזו דרך אני יכולה להגשים את החלום הזה? וגם, איך לעשות פאנדאב ? דרך איזו תוכנה? איך אתם עושים? תודה רבה ומרובה

TAPUtiki

New member
היי הילה ^_^

אני תיקי. את נשמעת ממש חמודה, למען האמת. :) ברוכה הבאה לפורום הקסום שלנו
לגביי השאלה שלך, כל מה שאני יכולה זה להמליץ לך לקחת קורס דיבוב. יש כמה וכמה אולפנים שמעבירים את הקורס הזה, אבל בכל הקשור בהפניות, עדיף שתשאלי אחרים מפה, הם יותר בעניינים. בנוסף, לאחרונה הצטרפו לפורום לא מעט חדשים, ואני מאמינה שתוכלי למצוא תשובות גם שם. עבור פאנדבס, כל שתצטרכי ברמה הטכנית, הם מיקרופון איכותי (מה שאני עוד טרם רכשתי =.=") ותוכנה להקלטה ועריכה. אני אישית משתמת ב adobe audition אבל יש עוד רבות וטובות (cool edit וכו וכו). בהצלחה!

SparkleH

New member
היי :")

איזה כיף ^^ תודה תיקי 3> מה הסיכויים לעסוק בדיבוב אחר כך? ואיך מבחינים בקול פוטנציאלי חדש? הבנתי שהרבה נבלעים וזהו ~ ו..התוכנות שרשמת, מספקות? תודה !! :))

TAPUtiki

New member
בכיף!

אממ... בכל הקשור לפוטנציאל, תשאירי את זה לאולפנים. מדובר באנשים מקצועיים שמספיק להם אודישן בכדי לדעת אם הבסיס או "החומר" קיים בך או לא. ועל מה כדאי לעבוד. לגביי הסיכויים... וול, את יודעת, כמו בכל תחום השייך אל עולם הבידור, חשוב תמיד לדחוף ולשאוף. יש תמיד מקרים יוצאי דופן, אבל שום דבר לא בא סתם כך. תצטרכי ליזום, לחפש ולנסות. אני מניחה שמשפטיי המפתח שאת מנציחה בחתימה האישית שלך, יכולים כבר לומר לך את השאר. :) על כל פנים, לגביי התוכנות וכל זה, אני ממליצה לך לשאול את אלו שפעילים יותר בעסקים (אהמברקאהממיריוכלהשאר).

Hawkgirl

New member
שאלוווםםםם ^_^

איזה יופי, מישו חדש שהוא לא נוב! D: אה... כלומר... אממ... 'תם יודעים... פופו~ *אהםאהם* היייייייי! ^_^ אני רותם! בת 22~ אוהבת לצייר, לדבב, לשיר, ולהציק למירי-טאן~♥ נעים להכיר~! ^^ אממ, בנוגע לשאלות~ היום, כדי להיכנס לעניין הדיבוב די חבוה לעבור קורס דיבוב, ויש כמה אולפנים שמציעים קורס~ את שמה כזה... תרכשי ת'בסיס... מושגים, צורת העבודה, טיפים, תרגול כמובן~ בנוגע לפאנדאבס, בעיקרון את צריכה 2 תוכנות~ אחת לעריכת סאונד(שבה תוכלי להקליט) ואחת לעריכת וידאו(שבה תוכלי למזג את הוידאו עם הסאונד~) אני לדוגמא עובדת לסאונד עם תוכנה שנקראת Adobe Audition(ואני חושבת שהרוב פה בפורום עובדים איתה). היא טיפה טריקית ומסובכת למתחילים, אבל לאט לאט קולטים את הרעיון שלה~ התוכנה השניה שאני משתמשת בה לוידאו נקראת CyberLink PowerDirector, שהיא די פשוטה~ האחרים פה אני חושבת עובדים עם דברים טיפה יותר מסובכים, בלעכט~ יש לך אולי דברים שיצא לך להקליט בעבר שנוכל לשמוע אותך? 3: (שירים, סתם קריינות וזה...) דברים שלי את יכולה לשמוע בערוץ יוטוב XD אני יותר בקטע של פאנסונגס כי אני עצלנית בעריכה של פאנדאב, ושירים יותר קל לערוך לול~

SparkleH

New member
XDD

היי רותם ^^ נכנסתי ליוטיוב שלך! את שרה יפה D : כן, אני מניחה שלא אוכל להתחמק מקורס -.-" בכ"א זאת נראית חוויה נחמדה.. (ואולי זו ההזדמנות לשאול, איפה כדאי לעשות קורס?) יאא, תודה :) גם תיקי^ אמרה שהיא משתמשת בתוכנה ההיא לסאונד, אני אנסה! ואבדוק אילו הקלטות ישלי במלאי D: גמאצלי זה בעיקר שירים.. (אם לא רק)

Eyal 1 2 3

New member
אמממ

יש את הרשימה של האולפנים בטאגליינס, ונראה לי ליד כל אחד כתוב אם הוא מעביר קורס או לא בכ"מ אני יודע על נלס, ג'אנגל, ג'פטו ויפה גבאי שמעבירים קורס, אולי שכחתי משהו. איפה כדאי - זה לדעתי תלוי מה יותר קרוב לך לבית כי בתאכלס כל הקורסים מעבירים את אותו החומר ורובם באותו גדר מחירים

barak97

New member
רשימת האולפנים נמצאת ב"מאמרים"

כבר מזמן "טאגליינס" שונה ל"הודעות נבחרות" ורשימת האולפנים הפכה למאמר

Hawkgirl

New member
עזוב ת'ילד במנוחה!

הבנאדם רק חזר מהמתים, הוא עוד לא התעדכן בכל המושגים החדשים!

Hawkgirl

New member
אל תאמיני לו, הוא חופר! >.>

אגב, אם יש לך סקייפ, את מוזמנת גם להוסיף אותי~! xrotemchanx

Eyal 1 2 3

New member
בדיוק, ברק!!!

אל תיפלו עלי פתאום עם "הודעות נבחרות" ו"מאמרים"#@$ תודיעו לפני, שאני אתכונן נפשית#@$@# חוצפה

Eyal 1 2 3

New member
ברוכה הבאה!

אני אייל בן 17, עברתי קורס בנלס לפני כמה שנים וזאת אחלה חוויה ששווה לעבור... השתלבות נעימה :)

yotam2233

New member
*אהמאהמ* אני אדם אנושי!

למרות שאני לא בטוח בזה.... על כל פנים, אני יותם! אני בן 20............... אני זקן =_______________=; ו.... מלאעא כבר ענו לך על השאלות אז לא אבזבז קילובייטים מיותרים!! אני עברתי קורס לפני 5 שנים... ומאז אני מדבב! למרות שעכשיו, בגלל הצבא... זה קצת יותר בעייתי XDD אני אוהב... לשחק במחשב, אנימות, סירטי אימה וכל מני :] אם יש לך שאלות, טענות, מענות, בעיות או רצון להביע כעס עצום על מה שאני כותב... מסן: [email protected] סקייפ: yotam2233 (רק תגידי שזו את שאני אדע XDD) אה... ו... ברוכה הבאה!!#@$@#%$@!

SparkleH

New member
אני בטוחה שאתה אנושי XD

ואם אתה זקן, מה אני אגיד?! [טוב, אין לי מה להגיד..] איזה כיף שאתה מדבב :) מה דיבבת למשל? אוסיף אןתך למסן/סקייפ ברגע שאחד מהם יעבוד D: תודה :)

barak97

New member
שלום הילה!

קוראים לי ברק, בן 14. אני בתחום כבר שנתיים ומדבב בכל מיני סדרות בערוצים השונים. אם את מתעניינת את מוזמנת לצפות בדמו שפרסמתי אתמול: http://www.youtube.com/watch?v=iYFrzCBkmzw אם את צריכה עזרה בנוגע לפאנדאבים, את מוזמנת ליצור איתי קשר
השתלבות נעימה

למעלה