שלום לכולם

שלום לכולם

קיבלתי היום מחבר לינק לגוגל שהוא ערך עלי ובין הייתר הגעתי לפורום שלכם לשירשור הזה http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=292&MessageId=148764857 קראתי שם את כל התגובות שלכם והרגשתי צורך להתייחס לחלק מהדברים שנאמרו שם. בתקופה שבה התפרסם הראיון, אכן גרתי עם אמי. הסיבה לכך היא היות ואמי היא אשה חולה אשר חייבת תזכורת קבועה על בסיס יום יומי לקחת את התרופות שלה וכן לעזרה ללכת לקופ"ח, לקנות תרופות, לצאת לבנק וכו' וכו' וכו' זו הסיבה היחידה שגרתי עם אמא שלי. היה לי חשוב מאוד לעזור לה היות ואני האדם היחיד בחיים שלה. כיום אני גרה עם בנזוגי בעיר בדרום הארץ (עזבנו את קרית גת). כן, אני עדיין בקשר עם אמא. עובדת על מופע חדש ובעיקר, חיה את החיים שלי. לא אשקר, החיים בשכונה החרדית היו כאב ראש אחד גדול ומתמשך. השכנים תמיד דאגו להציק, לעצבן ולהידחף לחיים שלי אבל אני לא נתתי להם להנות מזה יותר מידי. מהר מאוד התחלתי לאלף אותם לפי המשפט המאוד חכם של "ואהבת לרעך כמוך". לא. זה לא היה קל בכלל אבל היא לי כיף לראות אותם קצת סובלים... דבר אחרון, שמתי לב שחלק מהמגיבים חשבו לתומם כי אני טראנסג'נדרית. טעות בידכם. אני דראג קווין ויש הבדל בין השניים היה לי חשוב להגיב על הדברים האלו. אוהבת מאוד, ג'וליה

למעלה