שלום לכולם!!

שלום לכולם!!

היי, קוראים לי עדי, ואני בת 16, ואני חולה על ´משמרת שלישית´, היא אפילו לפי דעתי קצת יותר טובה מאי אר, כי באי אר יש כל מיני מונחים רפואיים שאני ממש לא מבינה... ואיזה יופי שיש פה פורום, ושלא קלטתי את זה מאוחר מידי..... וואי, אתמול היה ממש ממש כיף!!! 4 פרקים רצופים של משמרת שלישית!!! חבל שלא ידעתי על זה לפני... דרך אגב, מישהו פה יודע איך אני יכולה לשנות את השם? כי אני לוחצת על -החלפת שם- ומבקשים שם וסיסמה, וברגע שאני כותבת אותם, לא קורה כלום... אני מאוד אשמח אם תוכלו לעזור לי....

גם אני אוהב מאוד מאוד

את משמרת שלישית, אבל אני לא ממש אוהב את אי.אר ... בכל אופן, משמרת שלישית תחליף את אי.אר בשבועיים הקרובים מהסיבה הזו: יהיה ביום שלישי הקרוב פרק משולב של ER ומשמרת שלישית, אבל הוא יהיה בעיקר על משמרת שלישית. ההמשך של הפרק אמור להיות בסדרה עצמה, אבל היא תשודר בארץ בעוד הרבה זמן, אז החליטו לשדר את ההמשך במקום ER בשבוע הבא.

mgirl

New member
זה גם מה שעשו בNBC

ז"א, בארצות הברית. כמה מעצבן, נוראאא מעצבן, ששדרו את זה בשבת! אין כבוד לדתיים! *נעלבת* זה לא פייר

והנה קישור

הנה קישור לכתבה על הפרק המשולב מ"פנאי פלוס". הכתבה היא השלישית בעמוד אליו הקישור מביא, הכתבה בשם "מעבר חצייה" נ.ב. לא אהבתי את מה שרשמת על סאלי ופיית´ למטה! אני דווקא מרחם את סאלי ורוצה שהוא כבר יתחתן עם טטיאנה, ולפיית´ יש דווקא דמות נחמדה, אהבתי את הסצינות שלה עם בוסקו. היא זאת שעושה סדר בתחום המחיה שלה - מצד אחד עזרה לבעלה להגמל מהאלכוהול, ומצד שני כל הזמן מרגיעה את בוסקו

הייי!! ברוכה הבאה!! ../images/Emo13.gif

גם אני חדשה פה
(אני פה מאתמול) ובשביל לשנותשם משתמש תצאי מהמערכת, ואז תירשמי מחדש. לוחצים על מה שלחצת, במקרה שיש לך מספר כינוים או יש מספר אנשים שמשתמשים במחשב, ואז עוברים ביניהם - זה בעצם "החלף שם משתמש".

למעלה