שלום לכולם!

חינית1

New member
שלום לכולם!

יש לי שאלה, אני עוברת היום תהליך סופרוויזן- כחלק מקורס מאמנים.יש לי כמה מתאמנים.. אנחנו נפגשים בקבוצת סופרוויז'ן אחת לשבועיים ומעלים דילמות. מעבר לזה אני שולחת דוחות על אימונים. אני לא מרגישה שזה מספיק לי אני צריכה התייחסות אישית יותר לדילמות שלי- אני בכלל לא יודעת אם מישהו קורה אץת הדוחות שאני שולחת... מה אתם מציעים? איך התהליך הזה מתבצע במקומות אחרים? תודה לכולכםםםםם יום נפלא

תלתלית3

New member
אני אישית עברתי סופרויזין אישי וממוקד אלי

אם את שולחת דוחות זכותך לקבל התייחסות אליהם, אחרת איך תביני אם פעלת נכון או שעליך להשתפר ובמה. הסופרויזין אמור לקדם אותנו צעד אחר צעד לעבר השגת המטרה. שתפי את התלבטותך עם הסופרויזין או מנהלי הקורס. בהצלחה טליה

חינית ../images/Emo9.gif

אני עושה כרגע קורס סופר ויזין בבר אילן כששנה שעברה סיימתי קורס מאמנים אישים וארגונים מעבר לקורס חובה עלינו לקחת 10 שעות של הדרכה אישית אחד על אחד וזה המקום להתייחסות אישית לדילמות זה חלק מחובות לשכת המאמנים במידה ויש לך עוד שאלות מוזמנת

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
דרישות הלשכה.

יקירה, בעבר היתה דרישה של לשכת המאמנים לתהליך אימון בן 10 מפגשים מלווה ב-10 מפגשי סופרוויז'ן. לפני כמה חודשים ירדה הדרישה הזו - ויש לא מעט תרעומת על כך בבית הספר לאימון, מאחר ויש תחושה שזה מוריד את רמת ההכשרה הנדרשת. השאלה שלך משקפת בדיוק את זה. כיום נדרשת רק הדרכה קבוצתית או אישית אך ביחס של 4:10 (4 מפגשי הדרכה על 10 מפגשי אימון). עם זאת, באפשרותך להשלים את ההדרכה שלך ולקבל הדרכה אישית- אם תקבלי יותר מפגשי הדרכה זה כמובן יחשב גם בהדרכה. זו הבחירה שלך באיזו רמה את רוצה לקבל את ההדרכה שלך.

ordanco

New member
את כל כך צודקת

שלום, בחוכמתך ורגישותך החוסר שאת מרגישה הוא תואם למה שקורה במרבית בתי הספר. שאלת על סופרויזן קבוצתי ולא סופרויזן אישי אלה שני דברים שונים בבתי ספר שונים מלמדים סופרויזן אישי בצורה שונה לחלוטין (אפילו הפוכה אחד מהשני) סופרויזור אישי טוב הוא לאו דוקא סופרויזור קבוצתי טוב, סופרויזן קבוצתי זאת "חיה" לגמרי אחרת בסופרויזן קבוצתי על הסופרויזור להיות גם מנחה קבוצה מאוד טוב, רצוי שבסופרויזן קבוצתי ישולב עבודה עם דוחות אישיים, לצערי, כעת, במרבית בתי ספר לאימון הסופרויזורים הקבוצתיים אינם מנחי קבוצות טובים ולא משולב בהם עבודה אישית. כמו שנאמר כאן לפני - זה המקום להעלות את זה לבית הספר, הצורך קיים ואני מקווה שכאשר הדרישה תעלה אז בתי הספר יפעלו בהתאם. כמו כן, את יכולה להיות צודקת ולא להתקדם כמאמנת או בנתיים להיות חכמה ולמצוא פתרון עצמאי, שישרת אותך הכי טוב במטרותיך ולא רק את הצורך להיות צודקת

מציעה לך מה שאת מציעה ללקוחותיך ../images/Emo13.gif

לשכור מאמן שיתן לך סופרויז'ן. ברור לי שהבעיה היא שאת לא יכולה להתאמן עם מאמן מתחיל, כי הוא לא מספיק מנוסה, ואת מוציאה הרבה כסף על הקורס. אבל עדיין - אני לא רואה דרך להיות מאמנים טובים ומצליחים ללא השקעה של כל כמות אימון שנדרשת. זו הדרך שאני מכירה. זה מה שאני עושה בכל נקודה שבה אני צריכה. שזה אומר פחות או יותר ברציפות. אני אישית משתמשת/לומדת/רוכשת טכניקות נוספות ולא רק אימון, ומרגישה שזה מאוד עוזר לשבח את האימון. בהצלחה

למעלה