אני ובעלי כבר פרודים שנתיים יש לנו ילד בגיל 3, אשר בעניין הילד יש את התערבותה של פקידת הסעד. יש לי שאלה לאח של הפרוד נולד בן , לבן עושים מסיבה ברית בערב, האם זה אירוע מקרבה ראשונה? תודה
אייבורי זה שהאבא לא מסוכן אני לא יכולה להסכים אני בלי איתך, הוא שותה בלי הכרה, העניין זה שפקידת הסעד טוענת שהיא צריכה לבדוק האם האירוע זה מדרגה ראשונה וזה שאלתי!!! ובכל השנתיים לא היה שום הגינות מצדו למה אני צריכה להיות כך?!?!
טעות שלי בערב יום ראשון ואם פקידת הסעד מאשרת לקחת את הילד לאירוע משפחתי מדרגה ראשונה ואז הוא לא יהיה מסוכן אני מאמינה שדרגה שניה וחצי לא תשנה הרבה והגינות מהסיבה הפשוטה ביותר כי זה הבן שלו והוא אבא שלו ואת המלחמות ביניכם תנהלו מבלי לערב את הילד עד כמה שניתן ואולי אם את תחליטי להיות הוגנת ראשונה מביניכם לכי תדעי אולי הוא יהיה הוגן בחזרה ומכאן הדרך לגן עדן מלווה בכמה עצירות קטנות
זה נכון אם פקידת הסעד תאשר אין לי הרבה מה לעשות... אבל זה תלוי רק אם זה אירוע מקרבה ראשונה!!!! וזה מה ששאלתי!!!! תאמיני לי שאם הייתי נלחמת את המלחמות שלי ומערבת את הילד לא הייתי שואלת כאן שאלות!!! ונכון שאני צריכה להיות הוגנת אבל מה לעשות שזה רק חד צדדי ואני מבקשת משהו אין סירוב?!? אז מה עכשיו תגידי "את אמא שלו והוא תמיד אצלך" - אז זהו שלא!!!! בשביל טנגו צריך 2 וגם וכך גם פו לא יתכן שכל מה שהאבא רוצה ויבקש אני צריכה להענות בחיוב- וכל זה מנסיון העבר
שתקראי אותי כותבת "את אמא שלו והוא תמיד אצלך" אבל בהחלט אכתוב: שזה נכון שבשביל טנגו צריך 2 ורצוי שגם יהיו באותו קצב אחרת הם סתם יאשימו את הרצפה שעקומה ולפעמים אחד מהם יכול לנתב את הקצב טיפה שונה בשביל שהשני יצטרף אליו בלית ברירה לא יודעת מה האבא מבקש ואת מסרבת לא יודעת מה את מבקשת והאבא מסרבת רק יודעת שאתם נמצאים במקום לא טוב עם ילד אחד קטן וקרוע באמצע וגם יודעת שחייבים למצוא את הדרך עד כמה שניתן לגשר על הפערים שיהיה בהצלחה