שלום לכולם

שלום לכולם

הפורום שהקמתי בהייד פארק - הורים אחרי טיפולים - עובד יפה אולם טענה אחת בסיסית חוזרת שוב ושוב הממשק הנוח שכה התרגלנו אליו בתפוז חסר למי שרגיל אליו הפעילות הרבה שהיתה בפורום החלה לסגת קמעא הבנתי שזה הזמן הנכון לפנות להנהלת הקהילות בתפוז ולבקש את הקמת הפורום במתכונתו הקיימת אך תחת מערכת פורומי תפוז שלחתי טופס הקמת פורום לא יכולתי לפרט שם את כל ההיבטים של הצורך בפורום נפרד שכזה נפרד מצד אחד מפורומי הפוריות ונפרד מצד שני מפורומי ההורים המטרה העיקרית שאני רואה בפורום היא מסגרת לכל מי שעבר יחד את תלאות הפוריות וההריון שלאחריו בתום ההריון , עם הלידה , וגם אחריה נוצר חוסר שפורום שכזה יכול למלא גם כמסגרת חברתית וגם כתמיכה בחששות מהטיפולים הבאים, המתחים והמשקעים שנותרו מהטיפולים ועוד. אשמח אם תיווצר כאן שרשרת של דעתכם לגבי פורום זה. חשוב לי שיועלו נקודות על צרכים שהפורום ימלא לא שאתנגד לתגובות אוהדות אבל חשוב לי שיועלו הצרכים היחודיים לאוכלוסיה שכזו במסגרת טופס ההקמה רשמתי את חנה ואותי כמנהלי הפורום הטופס בוחן הן את הצורך בפורום והן את מידת ההתאמה של המנהלים המיועדים אתם מוזמנים להתייחס גם לנקודה זו תודה מראש, ליאור

מירבי*

New member
ליאור, ראשית תבורך על היוזמה../images/Emo39.gif

אין ספק שהממשק הנוח בתפוז ממכר, הצצתי לא מעט פעמים בפורום בניהולך בהייד פארק, השימוש אכן לא נוח. עצם העובדה שהיו לא מעט משתמשים שמצאו לנכון להיכנס לפורום הזה, למרות הפורמט הכל כך לא נוח מבסס את ההנחה שיש מקום לפורום כזה בתפוז. בהיותי אחת מאלה ש"מתאימה" מבחינת הקריטריונים לגלוש בפורום כזה שאתה מציע, אני מודעת לצורך בו, לא תמיד נוח ונעים לי לקטר על המשקעים שהותירו בי הטיפולים הרבים,הצורך בילד נוסף נראה לעתים כמו "צרות של עשירים" עבור אלה שנלחמים על התואר הורים. אתה שמכיר את העניין מכל היבטיו יודע כמה זה חשוב שיש עם מי לדבר, להתייעץ, לקטר ולשתף, וזה לא נגמר כשנכנסים להריון, וזה לא נגמר כשיולדים, אז זה אולי רק מתחיל.. אני סבורה שיש מקום לפורום הורים אחרי טיפולים בתפוז, אני בטוחה שמגוון הנושאים שידונו בפורום כזה יהיה רחב כל כל שלא נבין איך יכולנו בלעדיו.. אני מאמינה שהנהלת תפוז תרים את הכפפה ותאפשר פתיחת פורום כזה. בהצלחה

הי ליאור

אין לי כל-כך מה להגיד בנושא (למרות שהייתי שמחה להיות מאלה שנזקקים לשירותי הפורום החדש
), רק רציתי לאחל
ולהגיד שאני בטוחה שאתם האנשים המתאימים ביותר לנהל פורום כזה (או אחר) בהצלחה !

למעלה