הנה 9 האגורות שלי (2 סנט...)
כשהנושא נדון לראשונה בפורום, לפני מספר חודשים, הסכמנו רובנו שזיהינו צורך ב-2 פורומים שונים להורים: האחד להורים אחרי טיפולים, שהצורך בו הוא בעיקר חברתי, מקום מפגש לבוגרי "פוריות" ו"הריון אחרי טיפולים" שהתידדו לאורך זמן. השני הוא פורום המיועד למי שכבר הורים המנסים להרות והחווים בעיות "פוריות משנית" - הרציונל לכך היה הרגישות הרבה בפורום פוריות הקיים לכל מה שקשור באזכור הילדים שכבר יש לחלקנו. בקיצור, מדובר על עוד פורום הורים, לכאלה שהגיעו לשם לאחר טיפולים מחד ופורום פוריות נוסף, כזה המיועד לאלו שכבר הורים, מאידך. ההבדל בין השניים ברור. המשותף - טיפולים והורות - לא מספיק, לעניות דעתי. הפורום שהקמתם בהייד פארק, הוא מן הסתם מהסוג הראשון שציינתי. מובן שהאוכלוסיה בו מוגבלת במספרה, למרות שפוטנציאל הגידול שלה מקרב בוגרי "הריון אחרי" קיים, בתנאי שתתקיים בו פתיחות חברתית כלפי החדשים. זה כמובן כבר תלוי באופן הניהול, ושם אין לי ספק שאתה (ומן הסתם גם חנה שאינני מכירה) תדעו להכשיר את האווירה שתתאים גם להורים החדשים. האם תפוז מוכנים להקצות מקום לפורום כזה? אין לי מושג. אני לא רואה שהתקדם משהו בעניין הקמת הפורום האחר, שההצדקה לקיומו - לפחות על פניו אולי - יותר ברורה. נהגתי להכנס לפורום שלך בהייד פארק בשבועות הראשונים, ולא מצאתי שם הרבה דברים שעניינו אותי. אני מנסה לחשוב האם אמצא שם את מקומי לאחר שאהרה ואלד, ואני ממש לא בטוחה. שוב, ההתמודדות עם תינוק - בין אם לאחר טיפולים או לא - במשפחה שבה כבר שני ילדים גדולים היא כל כך שונה מזו של רוב משתתפי הפורום הנוכחי! סביר להניח שאמצא את עצמי יותר בפורום של אמהות קשישות כמוני.... LOL. ואני מסכימה שהממשק שם רע. ברור הרצון שלכם לעבור לאכסניה של תפוז, ואני מאחלת לכם הצלחה. אני מתנצלת על האורך.