שלום לכולם

ahotktana

New member
שלום לכולם

שמי נופר ואני בת 23 מאזור המרכז. רציתי לשתף אתכם בסיפורי במטרה אולי לעודד אתכם לעזור לי במאבק. בגיל 3 חליתי במחלת עור קשה שפגעה לי ברגל שמאל וכתוצאה מזה עברתי קטיעה וכיום יש לי רגל תותבת. למרות שקיבלתי פטור משירות צבאי החלטתי להתגייס לצבא ולתרום את חלקי מהמדינה אך עקב החלטתי נשללה ממני הקצבת נכות. אני מצרפת עצומה שכתבתי בו מתואר הסיפור שלי במלואו במטרה לעלות את העניין על סדר היום ושעוד אנשים יחשפו לעוול שנגרם לי וכך גם אני בטוחה לנכים אחרים. אני לא יודעת אם יש פה הורים לחיילים שהתנדבו לצבא אבל אני בטוחה שזה יגע בכם באותה מידה אני אשמח אם תחתמו לי ותעודדו עוד אנשים לחתום. זה יעזור לי מאוד. תודה מראש, נופר. http://www.atzuma.co.il/nofarhason העצומה.

נופר ../images/Emo24.gif

כל הכבוד לך על ההתנדבות , על אף הידיעה שבשל זו - תישלל ממך קצבתך. אני מצרה על האטימות של מדיניות הרווחה של מדינת ישראל ומאחלת לך להצליח במאבקך ובמהרה.

ahotktana

New member
תודה לך על התגובה.

אני אודה לך מאוד אם תחתמי על העצומה ותדרבני עוד אנשים לחתום חשוב שכמה שיותר אנשים יחשפו לעוול שנגרם להרבה אנשים! מעריכה את זה מאוד. נופר.

חתמתי בכדי להשפיע../images/Emo45.gif

ברור שחתמתי וגם הפצתי ...

וכמו פיטנגו , חושבת שכדאי שהמקרה הפרטי שלך יובא לידי עיתונאי שנלחם למען צדק חברתי . בנוסף הייתי פונה במייל לחבר\חברת כנסת הידועים בחריצותם ופעילותם למען הציבור כמו ח"כ אורי אורבך , שהוא אף חבר בשדולה למען אנשים עם מוגבלויות. או ח"כ שלי יחימוביץ שחברה בוועדת העבודה, הרווחה והבריאות. ההצלחה שלך עשוייה לשמש תקדים לאחרים.

פיטנגו4

New member
חתמתי

הסיפור שלך צריך להגיע לעיתונאי כמו גיא מרוז והדומים לו. פשוט לא יאמן הסיפור הקפקאי הזה.

שויו

New member
נופר יקרה ../images/Emo140.gif

כל הכבוד לך. אכן ההתעקשות שלך לשרת למרות נכותך אינה מובנית מאליה .. התנהגות הרשויות והמדינה בעניין- מח]ירות.. חתמתי והעברתי את העצומה למכרי בהצלחה ויישר כוח !

ים וגל

New member
ברור שחתמתי וכל הכבווד לך ../images/Emo45.gif

כל הכבוד על הנחישות והכוחות גםם לאחר אטימות שכזו של מדינה - גם לי נראה שהכתובת הטובה ביותר היא אורלי וגיא מרוז או חברי כנסת ועיתונאים אין דרך אחרת פה חוץ מלפרסם את זה ושכמה שיותר אנשים ישמעו את הסיפור ההזוי הזה ישר כח את אדם מיוחד

ahotktana

New member
תודה רבה!

אתם כולכם אנשים מדהימים שאתם נרתמים למאבק וחותמים! כפי שאמרת.. חשוב שהרבה אנשים ישמעו את הסיפור הזה. חס וחלילה מחר מחרתיים מישהו קרוב לנו יכול להיות באותו מצב.. חייבים לעשות שינוי במדינה הזאת. היחס כלפי נכים עובר כל גבול!!

משתפרת

New member
היי נופר.

מה שתיארת? מישהו עושה פה משהו ממש אבסורדי. אני מכירה היטב נכה שהתנדב לשירות בצה"ל. הוא המשיך לקבל ברצף את קצבאות הנכות והניידות במהלך השירות, אחריו וכמובן גם כעת כשהוא כבר לומד אחרי שהשתחרר. העצה שלי: פני לעו"ד שייצג אותך וישיג את זכויותיך.

למעלה