שלום לכולם!

annagart

New member
שלום לכולם!

אני חדשה באטסי ואני מאוד אשמח לשמוע דעה על החנות שלי. מאוד חשוב לי לקבל ביקורת מה לשפר או לשנות. תודה ענקית מראש!

efratjewelry

New member
אוהבת את הציורים! בהצלחה!

לגבי הסייל שהכרזת - איסטר כבר עבר כך שכדאי לקרוא לו בשם אחר אולי spring sale או משהו אחר

RolyzCreations

New member
כמה דברים שאפשר לשפר

צילומים - את כותבת שהתמונה ממוסגרת - למה לא רואים את זה בצילומים? אני הייתי מוסיפה גם בתאור המוצר את הגודל שלו, את העובדה שהוא ממסוגר לפרט גם איך תשלחי את התמונה (מבחינת אריזה) קצת מפריע לי שהתמונות כל כך קטנות. הייתי מקטינה פחות לפני העלאתם. מחיר המשלוח שלך מאוד יקר, במיוחד ביחס לתמונות הזולות יותר. למה את שולחת רק ב EMS? אם את מחליטה לשלוח רק ב EMS הייתי מציינת את זה בתאור המוצר כי ממש לא ברור למה מחיר המשלוח כל כך יקר. ואולי להציע אפשרות למשלוח יותר זול? במדיניות שלך הייתי מורידה את המשפט We will add more method with time. מדיניות ההחזרה שלך לא הגיונית. אומנם את שולחת ב EMS אבל לא תמיד באמת מקבלים את המוצר תוך פחות מ 7 ימים. ובזמן הזה הלקוח גם אמור להחליט אם הוא מרוצה או לא. ולבסוף - חידושים חידושים חידושים!

annagart

New member
תודה רבה! שאלת המשך

המון המון תודה! עכשיו אני יודעת מה אני צריכה לשפר. מאוד עזרתם לי. לגבי משלוח יש לי שאלה. התמונות שלי (הממוסגרות) כבדות והאלה שאני עושה בפסטל גם במיסגור עם זכוכית מט. יוצא הרבה משקל. איך עוד אני יכולה לשלוח אותם כדי ש התמונה לא תיהרס ולא יהיה יקר מדי? אני מסכימה שמשלוח שלי הוא יקר אבל איך אפשר לשלוח תמונה גדולה בזול?

RolyzCreations

New member
אני לא מכירה את תחום הציורים באטסי

לא יודעת איך אחרים מוכרים ושולחים. ממליצה לך לבדוק את זה. גם לגבי אומנים מהארץ וגם מחו"ל. אולי אפשר לשלוח תמונה לא ממוסגרת?

artfields

New member
אני שולחת ציורים גם

בדואר רשום עם הם על נייר ולא גדולים מדי. אני משתמשת ב2 חתיחות קרטון קשיח - אחד על כל צעד של הציור. את הציורים הגדולים יותר אני בעמת שולחת בEMS ושמה קאפה (אחד על כל צעד). אני לא הייתי שולחת עם מסגרת וסכוכית בדרך כלל (יש לי קמה כאלה בארצות הברית שמוכנים עם מסגרת). http://www.etsy.com/artfields

למעלה