שלום לכולם

שלום לכולם

שמי ימית אני מתבוננת בפורום כבר המון זמן ותרשו לי לומר לכולכם שאפו גדול על ההצלחות שלכם ושאפו ענקקק לאופירה כל תשובה אצלה בצבע :) אז ככה שמי ימית אני בת 31 שקלתי 107 לפני הניתוח הסיבה שעשיתי את הניתוח (טבעת) הוא בריאותי נכון להיום אני בדיוק שבוע לאחר הניתוח במקשל של 101.5 עד לפני יומים אכלתי מרק צח שתיתי מלא מים היום התחלתי לאוכל דייסתי גבינה לבנה עם עגבינה מגורדת בתוך,פירה,מעדנים למרות כל זה אני ממש אבל ממש רעבה הנה למשל תפריט יומי של היום בבוקר חצי קופסא של מעדן דניאלה בצהרים קצת פירה ובערב את חצי המעדן שנישאר...לפני חצי שעה כלומר ב 20:00 בערב לא יכולתי הרעב הציק לי אכלתי 2 כפות גבינה לבנה עם עגבניה מגורדת...|(זה בסדר?) מרגישה כל הזמן רעבה רצוי לציין שהטבעת עדין פתוחה ושרק היום לאחר שבוע מהניתוח הורדתי את התפרים...אני כבר לא יודעת מה לעשות... בא לי ממש לאכול אוכל כבד אני רעבה :( מצטערת על החפירות חחח מקווה שיש לכם תשובות בשבילי ונ.ב מיום שישי עד היום המשקל לא זז מ101 למרות שאני כמעט ולא אוכלת... בתודה מראש לכל המגיבים והמגיבות

קובי d1

New member
שלום ימית

הטבעת אצלך פתוחה ובגלל זה את מרגישה רעב אני מבטיח לך שאחרי כמה סגירות תרגישי הגבלה חזקה. זה שאת כמעט לא אוכלת לא אומר שתרדי במשקל ,ההפך יקרה ,הגוף צריך לקבל את הויטמינים הדרושים ואם לא ,הוא יגן על עצמו בהפסקת הירידה. בקשה נוספת ממך אל תשקלי כל יום ,יהיו הבדלים בשקילה מספיק פעם בשבוע ,אני מבין שזה קשה ,אין ירידה יומית ,יהיו ירידות יהיו עליות ,יהיו יהיו תקיעה במשקל קחי את הזמן ס.ב.ל.נ.ו.ת מילת המפתח בהצלחה !!! קובי

אופירA

New member
מנהל
תודה על המחמאה, ויש תשובה!

תאכלי הרבה פירה ולא תהיי רעבה. תאכלי גם דייסת קורנפלור או סולת עם חלב ובטוח לא תהיי רעבה. מרק ירקות מעוכים - אין לך מושג כמה שתהיי שבעה, וזה גם דיאט. תאכלי 3 מעדנים, 4, 5. מה זה מעדן אחד ביום? בטח שתהיי רעבה. אם תאכלי לא תהיי רעבה. 8 כפות גבינה. למה רק 2? תוסיפי חומוס, טחינה, ממרח טונה, ממרח חצילים, ממרח אבוקדו. פתית, פריכיות. בשלב הבא ממרח ביצים. בשלב הבא תבשלי פסטה רך רך, ותמעכי. תראי איך תהיי שבעה. טוב מאוד שאת רעבה, כי זה אומר שאת בריאה. על המשקל אי אפשר לדעת כלום אחרי שבוע. בנוסף, לא אמורים לרזות עד שלא מתהווה הגבלה בכמות האוכל ע"י הצרת הטבעת. אין לי שום אחריות על המשקל ב-3 החודשים הראשונים. אני ירדתי 6 ק"ג ב-5 חודשים ראשונים. אחרי שנה - 25. אחרי שנה ורבע - 33. זה הקצב בטבעת.

למעלה