ימית עמררר
New member
שלום לכולם
שמי ימית אני מתבוננת בפורום כבר המון זמן ותרשו לי לומר לכולכם שאפו גדול על ההצלחות שלכם ושאפו ענקקק לאופירה כל תשובה אצלה בצבע
אז ככה שמי ימית אני בת 31 שקלתי 107 לפני הניתוח הסיבה שעשיתי את הניתוח (טבעת) הוא בריאותי נכון להיום אני בדיוק שבוע לאחר הניתוח במקשל של 101.5 עד לפני יומים אכלתי מרק צח שתיתי מלא מים היום התחלתי לאוכל דייסתי גבינה לבנה עם עגבינה מגורדת בתוך,פירה,מעדנים למרות כל זה אני ממש אבל ממש רעבה הנה למשל תפריט יומי של היום בבוקר חצי קופסא של מעדן דניאלה בצהרים קצת פירה ובערב את חצי המעדן שנישאר...לפני חצי שעה כלומר ב 20:00 בערב לא יכולתי הרעב הציק לי אכלתי 2 כפות גבינה לבנה עם עגבניה מגורדת...|(זה בסדר?) מרגישה כל הזמן רעבה רצוי לציין שהטבעת עדין פתוחה ושרק היום לאחר שבוע מהניתוח הורדתי את התפרים...אני כבר לא יודעת מה לעשות... בא לי ממש לאכול אוכל כבד אני רעבה
מצטערת על החפירות חחח מקווה שיש לכם תשובות בשבילי ונ.ב מיום שישי עד היום המשקל לא זז מ101 למרות שאני כמעט ולא אוכלת... בתודה מראש לכל המגיבים והמגיבות
שמי ימית אני מתבוננת בפורום כבר המון זמן ותרשו לי לומר לכולכם שאפו גדול על ההצלחות שלכם ושאפו ענקקק לאופירה כל תשובה אצלה בצבע