שלום לכולם!

שלום לכולם!

אני יודעת שזה קצת הזוי אבל מחר יש לי יעוץ ראשוני ולא יודעת למה אני מתרגשת כאילו מחר זה יום הניתוח. סתם רציתי לשתף שיהיה לי בהצלחה:-}

PavlovsDaughter

New member
בהצלחה!

תהיי מוכנה לקבל ערימת בדיקות מפה ועד הודעה חדשה: דם, שתן כולל איסוף 24 שעות (ניג'וס רציני), רנטגן חזה, אולטרסאונד בטן ותתקנו אותי אם שכחתי משהו.

PavlovsDaughter

New member
אני גמרתי את רוב הבדיקות בשבועיים

רק הפסיכיאטר, הדיאטנית והאנדוקרינולוג נשארו. הפסיכיאטר הכי היה קשה להשיג תור, אני מחכה כבר 3 חודשים והפקידות של הפסיכיאטר אמרו לי במפורש "לכי תעשי את זה פרטי" כי הן ממש צריכות שאפנה גם את התור שלי. איכסה.

ואו הרבה בדיקות אה

רגע סליחה על השאלה אבל מזה אנדוקרינולוג...?וחייב לעשות את הכל אה?כולל פסיכיאטר?ולמה צריך את כל זה בעצם סליחה על השאלות אבל אני מזה לא מבינה בזה

אנדוקרינולוג.-אחד שמתמחה

בהורמונים. לבדוק שהכול תקין. פסיכיאטר צריך כדי לראות שאת שפויה ואת יודעת לקראת מה את הולכת. שיהיה המון בהצלחה!

אופירA

New member
מנהל
לא בכל קופה ידרשו את כל סוגי הבדיקות

שאמרו לך פה. בדיקה אצל אנדוקרינולוג לא דורשים מכל אחד בכל קופה. גם גסטרוסקופיה לא דורשים מכל אחד בכל קופה. יש הרבה בדיקות שבודקות את המסוגלות הגופנית לעמוד בהרדמה, בניתוח, את תקינות מערכת העיכול. וברור שהן נחוצות. כמו כן, יש לברר אם המועמד לניתוח לא מסוגל לרדת במשקל בדרך אחרת - כלומר אם הוא כבר ניסה בעבר לעשות דיאטות ולא הצליח לרדת במשקל. כמו כן יש לברר אם המועמד לניתוח שפוי בדעתו ומבין מה הוא עושה. כי אם הוא לא מבין מה הוא עושה, לעשות לו ניתוח להרזיה זה רק לחבול בבריאות שלו בצורה חמורה. הוא לא ירזה (ובוודאי שלא בבריאות!) כי כדי לרזות הוא צריך להתנהג נכון ולעבוד עם הניתוח. ניתוח זה לא מסג' שבו המטופל שוכב והניתוח עושה את העבודה. ניתוח זה כלי עזר, שהמנותח צריך לדעת להשתמש בו. אם ייתנו לך עגלה עם סוסים כדי לנסוע ביעילות ליעד רחוק, ואת לא תרתמי את העגלה לסוסים ולא תשבי עם מושכות להנהיג את הסוסים - אז לא תסעי לשום מקום. להיפך - את תלכי עוד יותר לאט מקודם, כי עכשיו את צריכה גם לסחוב איתך עגלה עם סוסים, וקודם לכן יכולת ללכת בחופשיות... כל קופה מתנהלת אחרת לחלוטין בנוגע לבדיקות - יש שדורשות ועדה (שמבצעת בעצמה את הבדיקה הפסיכולוגית). את הולכת לייעוץ אצל מנתח, והוא ייתן לך רשימת בדיקות. מה שחשוב שתזכרי שאלו לא כל הבדיקות, מה שנותן לך הרופא. בנוסף את צריכה ללכת למשרד הקופה, לתת להם הפניה מהמנתח שאת עושה ניתוח, ולקבל מהם את רשימת הבדיקות המלאה, כי הם אלו שדורשים את הבדיקות, אחרת הם לא ייתנו מימון. המנתח דורש פחות בדיקות.

הבנתי

תודה רבה אופירה וגלעד היום ביעוץ אני מאמינה שד"ר אבינו יסביר לי הכל והלחץ קצת ירד לזמן מה.בכל אופן תודה על ההסבר אני בטוחה שאני עוד אשאל שאלות רבות. יום נפלא ושבת שלום

למעלה