שלום לכולם.....

אור14

New member
שלום לכולם.....

אני חייב עצה ממש ממש דחופה! אני בן 14 ויש או יותר נכון הייתה לי חברה בת 14 וחצי עד לפני חמישה ימים... היא פתאום כזה בפתאומיות אמרה לי שהיא יותר לא רוצה חבר ושהיא לא רוצה קשר מחייב! היא אמרה לי שלפני שהיא הכירה אותי היא לא יצאה למסיבות וכאלה ועכשיו היא יוצאת ומזמינים אותה לרקוד וכאלה והיא לא יכולה כי יש לה חבר..... והיא אמרה לי שהיא באמת חולה עליי! ושהיא אוהבת אותי מכל הלב! ושהיא לא יכולה לחיות בלעדיי והיא לא רוצה שננתק את הקשר! שנשאר ידידים... אז לקחתי קשה את כל הסיפור אבל אמרתי לעצמי שאני אוהב אותה אז שלפחות נהיה ידידים! אבל היא כזה מדברת איתי כאילו אנחנו חברים אני אוהבת אותך וכאלה כל שניה... ומצד שני שאני שואל אותה אם את אוהבת אותי אז למה את לא רוצה שנהיה ביחד? היא אמרה שהיא רוצה להתנסות בדברים אחרים בחיים! אבל אני לא שמעתי על דבר כזה שאוהבים מישהו אבל לא רוצים להיות איתו! כולם מייעצים לי להגיד לה שהיא צריכה לבחור שחור או לבן! היא לא יכולה להשאיר אותי ככה באויר! היא גם אמרה לי שמתישהו שהרצון להתנסות יעבור לי היא תרצה לחזור אליי! אז מה אתם חושבים שאני צריך לעשות עכשיו? להשאיר את המצב איך שהוא ואני נפגע ככה כי קשה לי ככה! או שאני צריך להגיד לה או שננסה לתקן את כל הטעיות ונחזור להיות ביחד או שנחתוך את הקשר.... ויהיה לי קשה בהתחלה אבל יעבור לי בסוף ואני יתגבר..... מצטער על האורך של ההודעה אני פשוט מזה מבולבל ואני לא יודע מה לעשות! אני מקווה שתוכלו לעזור לי! כל עצה שתתנו לי תעזור לי אז בבקשה שכל אחד יגיד מה דעתו ומה אני צריך לעשות! תודה מראש......

ברק א.

New member
אור , אור , אור..

כלל ידוע הוא שכאשר בת המין היפה אומרת לך דבר כזה ( אני רוצה להתנסות , אני רוצה דברים חדשים , אני אוהבת אותך , אבל....וכו´ וכו´...) , היא בוחנת אותך . פשוט מאוד . לדעתי , יש רק דבר אחד שאתה יכול לעשות . תגיד לה בטון החלטי אבל רגיש שמבחינתך זה בסדר גמור שהיא רוצה להתנסות , ושגם אתה אוהב אותה , ואחרי מחשבה מעמיקה בנושא הגעת למסקנה שגם אתה צריך קצת דברים חדשים בחיים שלך . תגיד לה שיהיה נחמד לראות איך זה לרקוד קצת עם בנות אחרות , להכיר אנשים חדשים , ושבאמת , מתישהו יעבור לכם הרצון להתנסות ( או שלא ) ואז הכל פתוח.. ישנן שתי דרכים אפשריות לתגובה שלה : א. היא תחשוב שוב אם שווה לה לקחת את הסיכון של לאבד אותך , ואז אתם תחזרו לקשר מחייב . ב. היא תיפגע , ותחליט שהיא לא רוצה יותר שום קשר איתך . בשני המקרים הרווח כולו שלך , כי אם תחזרו , מה טוב . במקרה השני , אם היא תחליט לסיים את הקשר , א זה אומר שהיא לא ממש אוהבת כמו שהיא אמרה , וגם אז אתה מרוויח , כי מי צריך להיות עם מישהי שלא ממש רוצה אותו..? מקווה שעזרתי..

עכשיו פה אני יכול לעזור...

בהחלט אפשר לאהוב מישהו מכל הלב בלי לרצות להיות איתו. כי יש הבדל גדול בין לאהוב מישהו ללהיות מאוהב בו. אולי היא באמת אוהבת אותך מאוד, אבל לא נמשכת אליך, או סתם מעדיפה אותך בתור ידיד... מתוך 3 האנשים היקרים לי בעולם, 2 הן ידידות שלי וגם להן אני אומר כל הזמן כמעט שאני אוהב אותן, ואני לא רוהצ להיות איתן, אבל זה ממש לא מפריע לי לאהוב אותן.

ולכל החכמים בינכם

שחושבים שאני מנפח לעצמי את האגו וכולן מאוהבות בי, הן לא. היחסים איתן הן ידידות חזקה מאוד וזהו.

קודם כל, זה לא נראה לי מוזר

שעדיין יש לה רגשות אלייך. הבעיה שלה היא לא איתך ומי שאתה, אלא עם המחוייבות הבלעדית אליך. אתם בסך הכל בני 14, ויש משהו בדבריה. היא היתה מספיק ישרה לבוא ולהגיד לך את זה, על מנת שתדע שלא נוח לה עם המצב שלכם. כמו שאומרים בשפת הבליינד דייטס - "זה לא אתה, זו אני". היא רוצה לעשות קצת כיף, וכנראה לא בנויה בשלב הזה לקשר מחייב איתך. הפתרון שאתה חשבת עליו נראה לי הגיוני ביותר: היות ואתה פגוע מהמצב, קשה לך להיות רק ידיד שלה, היות ואתה עוד אוהב - ואם המצב הוא כזה, כנראה שיהיה לך יותר טוב בניתוק טוטאלי ממנה. ייתכן שהניתוק ממך יבהיר לה שחייה אינם חיים בלעדיך, וייתכן שהיא תרגיש חופשיה - שהרי זה מה שהיא מחפשת. אני לא הייתי כועסת עליה. זה טבעי לחלוטין, ואתה צריך לכבד את רצונה ואולי לחפש מישהי אחרת, שלה יהיה ברור שהכיף הוא להיות עם מישהו אחד שאוהב ומעניק, מאשר 30 שרק רוצים לרקוד ולהריץ דאחקות.

אור14

New member
אני יגיד לכם מה כבר עשיתי ותגידו...

לי אם אתם חושבים שצדקתי או שטעיתי.... אמרתי לה שכואב לי שככה היא מושכת אותי ושהיא צריכה להחליט מה לעשות, להיות איתי ולתקן את כל הטעויות או לא להיות איתי ולהעדיף ללכת ולהתנסות! אם היא באמת אוהבת אותי ומאוהבת בי(ככה היא אומרת) אז היא באמת תוותר על הכל בשבילי! כי במשך כמעט 5 חודשים היחסים שלנו היו ממש מושלמים! וכאילו.... אני מזה לא מבין אותה! כי.... אני החבר הראשון שלה, הנשיקה הראשונה שלה ואיתי היא גם איבדה את הבתולות.... ושתבינו הקשר בנינו היה כזה טוב שהיא הצליחה לשכנע אותי שכל אחד יעשה קעקוע אמיתי עם השם של השני.... אני עשיתי את השם שלה והיא עשתה עם השם שלי! אתם חושבים שאם היא לא הייתה אוהבת אותי ומאוהבת בי והיו לה תוכניות איתי לעתיד היא הייתה עושה דבר כזה? כי אני לא... בגלל זה אני כל כך מבולבל... בקיצור... היום בערב שתינו נוסעים לאילת(צירוף מקרים!) ואמרתי לה את כל מה שאמרתי לה אתמול שהיא צריכה לבחור והכל והיא ממש לא ידעה מה לעשות כי היא אמרה שני הדבר הכי יקר לה בחיים והיא לא יכולה בלעדיי.... אז קבעתי איתה שביום ראשון בלילה נפגש בטיילת באילת והיא תגיד לי מה היא החליטה לעשות... וכאילו בנתיים אנחנו לא מדברים! אמרתי לה שכדאי שכל אחד יתפוס את הקאנט שלו ויחשוב על מה שהוא צריך וביום ראשון כל אחד יגיד מה שהוא חושב וביחד נגיע להחלטה.... את חושבים שטעיתי...? אם כן, אז מה הייתי צריך לעשות?!?!

שרוניק

New member
אני חושבת שאתם עושים הכל בסדר

ומותר לכם שיהיו לכם משברים, ויכול להיות שהיא מבולבלת, והכל יכול להיות. אני חושבת שלפני שאתם נפגשים באילת, אתה גם צריך להחליט: לדעתי אתה צריך להציב את המצב ככה: או שאנחנו ביחד, כי אני אוהב וכו´ וכו´ וכו´, או שאנחנו מתנתקים. נראה לי שאתם פשוט בשלב כזה של הקשר שלא יודעים לאן להמשיך: 5 חודשים להיות ביחד, עוד בגיל שלכם, זה ממש המון !!! ותגיד - לך לא מתחשק קצת להסתובב ולפגוש אחרות???

אולי לא במקום

אבל כמה בתולות בדיוק היו לה? ולמה היא איבדה את כל אותן נערות לא נגועות (לאלה שלא מסינים את הבדיחה) איתך? להבא, בתולין, לא בתולות...

De-Panther

New member
שיהיה מישהי רוצה ללכת לאיבוד איתי??

(ואם הם לא הבינו את שלך אני לא מצפה שיבינו את שלי)

beautiful_

New member
../images/Emo4.gif

קודם כל: "שכל אחד יעשה קעקוע אמיתי עם השם של השני.... אני עשיתי את השם שלה והיא עשתה עם השם שלי! אתם חושבים שאם היא לא הייתה אוהבת אותי ומאוהבת בי והיו לה תוכניות איתי לעתיד היא הייתה עושה דבר כזה? כי אני לא... בגלל זה אני כל כך מבולבל... " יודע מה רע באהבה? היא עיוורת. אני חושבת שכשאתה מאוהב במישהו הלב שלך שייך לו, לו יש את המפתח, ואתה רוצה להיות רק איתו, הלב שלה לא שייך לך אם היא מבקשת את זה, היא מבקשת את המרחק, כן יכול להיות שהיא מאוהבת בך, אבל יש לה ספק, וניתן להבין מזה שהקשר ביניכם מלחיץ אותה, לפעמים מתוך לחץ, או רק מתוך המחשבה שנאבד משהו שיקר לנו, אנחנו מאבדים דברים, ומבקשים את המרחק. היא עושה לך דבר לא הוגן, דבר לא יציב, אבל ניתן להבין אותה, ולדעת שזה כנראה מידי בשבילה. אתה צריך לדבר איתה להציב לה אולטימטום, ואם היא עושה את זה מתוך לחץ, תישאר בסביבה ליום שהיא תבין את זה, ולא אני לא אומרת שאתה צריך להשאר "תלוי באוויר" אני אומרת שאתה מאוהב בה, ואם היא לא הייתה מאוהבת בך, הייתי אומרת שתתרחק לגמרי, אבל אנחנו לא יודעים אם היא מאוהבת בך עדיין או לא, ובמקרה הזה זה או לדבר או לחכות. ואם היא מאוהבת בך, היא תהיה מספיק חכמה בשביל לא לתת לך ללכת, כי אהבה זה דבר מדהים, שצריך לדעת לשמור עליו. החיים מתחילים כל פעם שהאהבה מחליטה על כך..."

נעמה ע.

New member
סליחה שאני מייבשת,

אבל כשחושבים שקעקוע זה דרך להביע אהבה- ככה גם נראית האהבה.

ליאן.

New member
מה שמראה לך שבנות 14

אינן בוגרות ולא יציבות מספיק לחתונה.. היא ילדה ורוצה להתנסות. חבל שעשתה זאת הצורה כל כך מלוכלכת.. אבל העובדות הן אותן עובדות. כבד החלטתה (אין לך הרבה ברירות) והמשך בחייך. מציעה לך לשכוח ממנה ולא לחכות לה.. גם אם תחזרו להיות בקשר, יש אפשרות שהיא שוב תשנה את החלטתה או שאתה תחייה בחרדת נטישה ותפחד שהיא שוב תעזוב.. היה טוב וטוב שהיה. תמיד ישארו הזכרונות.. הסק מסקנותייך מהקשר וחשוב גם אתה על התנסויות חדשות בחיים..

למעלה