שלום לכולם

irit282

New member
שלום לכולם

היי, אני עירית, בת 28 חדשה בפורום.. גרושה טרייה- 5 חודשים עדיין בפחדים של מה יגידו עלי והאם אני לעולם לא אמצא מישהו...

sason147258369

New member
ברוכה הבאה!

אל תתביישי בשום החלטה שלך תיהי שלימה עם עצמך והכי חשוב תשארי תמיד שמחה ומחייכת

irit282

New member
מאוד שלמה

פשוט עכשו מתחילים ליפול לי כל מיני אסימונים שהדחקתי בזמן שעבר מאז הגירושין

irit282

New member
דווקא-

לקח לי 3 חודשים להבין שזה הצעד הנכון.. בראש ידעתי מההתחלה שזה הדבר שצריך לקרות- אבל הלב סירב להאמין שאהבה זה לא מספיק. גם עכשו- אני מאוד שלמה עם ההחלטה- אבל כשאני נזכרת בשנתיים האלה של הנישואין- זה עדיין כואב בגלל שלא היו לנו ילדים ורכוש- הכל הלך מאוד מהר וברבנות סגרו איתנו את הכל באותו יום

הלך עלייך.

כבר בת 28 וגרושה.מניח שעם ילד.או שניים לפי הניק. גם אני הייתי פוחד במקומך.אין לך מושג כמה ידברו עלייך.ויצקצקו בלשון איך שאת הולכת. מתי,מתי יישאר לך זמן למצוא מישהו.או שהוא יימצא אותך. את נידונה להיות מתה מהלכת כמו כולנו.בלי חיים.בלי אהבה.ובלי עגבניות קשות לסלט של הצהריים.... גיסתנו,קחי את עצמך בידיים,ומהר.לטובתך. וזה לפני ש YY מוריד לך פטיש,ונותן לך מרשם מפוקפק לכדורים שפג תוקפם.... צאי מהסרטים,ותתחילי לחיות את החיים. בהצלחה וברוכה הבאה בשערי ירושלים של מטה.

irit282

New member
אוקיי...

דבר ראשון- נעים לדעת שיש כאן גם אנשים "נעימי הליכות".... לא מבינה למה לדבר בצורה כזו גועלית.. אתה לא מכיר אותי אפילו... דבר שני- אין לי ילדים דבר שלישי- אני מתחילה לפקפק ברצון שלי להיות חלק מהפורום הזה אם נותנים כאן במה לאנשים כמוך

את תתקשי להבין במצבך את מצבך....

אני מחליט למי לתת
בראש.ולמי
וליטוף. אבל זה אני.ואני לא מייצג את ה"פורום",ולא מדבר בשמו. כגרושה ללא ילדים,בת 28,אחרי חמישה חודשים. את כבר צריכה להיות במקום אחר. ואם את לא משכילה לראות את זה,אני פה כדי לשים לך מראה מול הפרצוף. אם תאהבי את זה ואם לאו. אם תישארי בסביבה מספיק זמן,אני מבטיח לקבל את התנצלותך הכנה לכשתדעי יותר טוב . ואם פעם ניפגש באחד ממפגשי הפורום אני ארשה לך להזמין אותי למוחיטו טוב כפיצוי. סגרנו ?

irit282

New member
אין דבר כזה

צריכה להיות במקום אחר.. אין ספר חוקים וכל מראה שתשים לי מול הפרצוף לא תגרום לי להגיע לנקודה שבה אני במקום אחר מהר יותר.... ואם אתה לא מספיק משכיל כדי להבין את זה- אני אשים לך מראה מול הפרצוף... מעבר לכל זה- לא אמרתי שאני נמצאת במצב שבו הייתי לפני 8 חודשים כשנפרדנו שחשבתי שהשמיים נופלים עלי- אלא פשוט שיתפתי בפחדים שיש לי.. אני גם לא מבינה בעצם למה אני מוצאת את עצמי מצטדקת.. נ.ב- מוחיטו זה בעעעע :)

עם פרצוף כמו שלי

הדבר האחרון שאני צריך זה מראות....
תראי איזה יופי עברת את השלב שהרגשת בו שהשמיים נופלים עליך ? עכשיו,אחרי כמה חודשים הגיע הזמן לצאת מהשלב של הפחדים המופרכים בעליל שלך. כל שלב מהשלבים הוא לגיטימי ואף נחוץ.כל עוד לא נתקעים בו יתר על המידה. ובגלל זה "אוקסימורון חילוץ וגרירה בע"מ ",נותן לך גבירתי פטיש על הראש. צעירונת בת 28,בלי,כל החיים עדיין לפנייך.עוד שנה תישכחי בכלל שהתחתנת פעם... תתחילי לחיות את החיים ותני להם ביס בתחת.בגדול. אין שום סיבה לשבת בבית ולחשוב קישקושים שלא יובילו אותך לשום מקום טוב. אם את רוצה עצות מעשיות יותר רק תבקשי. ואני אמרתי מוחיטו טוב. לא של תיירים.....

../images/Emo31.gif

יש מקומות שעדיף לא להגיע אליהם. מספיק (שלא לומר די והותר ומיותר) שיש שם אחד. אין צורך לשכפל את הגועל.

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

לעולם זה מושג רחב מידי את תמצאי בזמן שלך :) שיהיה בהצלחה

womaninred

New member
קבלי את עצמך

וצאי מהפחדים, משם השמיים הם הגבול
ברוכה הבאה, תהני

miss beetle

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אני כמעט 7 חודשים אחרי, פחות או יותר כמוך: אחרי שנתיים נישואין ללא ילדים. מבטיחה לך שמה שאומרים נכון: הזמן מרפא הכל, בכל בוקר שאני מתעוררת ונושמת לרווחה - אני רק מבינה שזכיתי לקבל את החיים בחזרה. כמו שאוקסימורון אמר לך: את צעירה וכל החיים לפניך, עוד כמה חודשים תשכחי שהתחתנת או התגרשת. ולגבי "מה יגידו אחרים...?" - למה שזה יעניין אותך? הם לא חיים את החיים שלך, -את- כן. ברוכה הבאה
כבר אמרתי?

גברת צעירה

אחרי כל כך הרבה זמן בלי לדפוק כרטיס נוכחות,את לא נכנסת ומתחילה לייעץ פה בלי לומר שלום....!!! פה זה לא תאילנד. ואם אני לא טועה אמרנו לך בזמנו את אותם הדברים כשנכנסת . שבת שלום שתהיה

miss beetle

New member
קודם כל: מבקשת אישור לדפוק ../images/Emo133.gif

שנית, שלום רב לפורום הכי מגניב בתפוז
ושלישית: באמת חבל מאוד שפה זה לא תאילנד!!!
ובדיוק בגלל שאמרתם לי את אותם הדברים כשהצטרפתי לראשונה, אני מרגישה חובה להעביר את המסר הלאה

למעלה