שלום לכולם

שלום לכולם

מזצן לא ביקרתי בפורום והנה חזרתי שאלתי אחד הקונים מתעניין בתכשיט וביקש ממני להתקשר אליו לא הצלחתי הוא ביקש את הטלפון שלי טוען שמדבר עברית וקוראים לו רונן האם נתקלתם? מה דעתכם יש סכנה כלשהיא בנתינת מספר טלפון?

עקרונית כעסק מספר הטלפון שלך במילא אמור להיות

נגיש ומפורסם ברבים, כך ברוב בתי העסק ולכן גם באטסי אני לא רואה ממש סכנה בלמסור את המספר, מה גם שהיום בעידן האינטרנט והרשתות החברתיות אנחנו חשופים בכ"כ הרבה דרכים שנראה לי שמסירת מס' טלפון זו הסכנה הקטנה שבדברים... למרות שכהסתייגות קצת מוזר שהוא גר בחו"ל ומתעקש לדבר איתך טלפונית...

RolyzCreations

New member
ממש לא מסכימה עם הקביעה

שמספר הטלפון אמור להיות מפורסם ברבים. אם יש לך מספר מיוחד לעסק, אולי כן, אבל מספר טלפון פרטי בבית/סלולרי אישי - ממש לא. ולגבי החשיפה בעידן האינטרנט והרשתות החברתיות - אנחנו חשופים בדיוק במידה שאנחנו מרשים לעצמנו להיחשף. אישית אני לא הייתי מוסרת את המספר טלפון שלי.

אבל הרעיון הוא שבתור עסק אולי את רוצה להיחשף

יותר ולכן לגיטימי למסור טלפון לא?... לא הייתי מוסרת את הטלפון של הבית רק בגלל שאולי בכל זאת מתלווה לזה תחושה של חוסר נעימות למסור טלפון של המרחב הפרטי האישי והמוגן שלך, אבל סלולרי שנמסר לאדם אחד באופן ישיר שכנראה הוא לקוח שמעדיף שיחה טלפונית על פני התכתבות, מה הסכנות בזה? אני מבינה את הגישה שלך אבל אני יכולה עכשיו להתקשר ל-144 ולהשיג את הטלפון שלך בבית ובסלולרי אז מה זה משנה?

RolyzCreations

New member
את יכולה לנסות, אבל לא תצליחי ../images/Emo3.gif

הטלפון שלי חסוי

bartal4

New member
אם הטלפון הוא טלפון עבודה

לא ניראה לי שיש בעיה עם זה למרות זאת יש תחושה לא נוחה כל כך... אני הייתי נצמד לחוקי אטסי ואת כל התקשורת הייתי מבצע דרך קונבו של אטסי בהצלחה!

nbrosh

New member
פרסם - אל פחד!

מספר הטלפון שלי שהופיע על מדבקת שעל הקופסא עזר לאיש דואר אמריקאי לאתר אותי ולעזור לי כשנקרעה מעטפה גדולה ובה הרבה תכשיטים! אני בעד..

למעלה