שלום לכולם !

Benjemin

New member
שלום לכולם !

כותבים יקרים, שלום ! שמי בן, ואני נהנה לכתוב בפורומים של תפוז . תחביביי הן לצפות בטלוויזיה בתוכניותיי האהובות: "בנות גילמור", "באפי ציידת הערפדים", ו- "זינה הנסיכה הלוחמת" . אני קורא ספרים, כותב ורוקד קלאסי ומודרני (זה עתה התקבלתי לתלמה ילין למגמת המחול) . לא הפסדתי בחיי פרק של "בנות גילמור" וכולם מוקלטים לי בשש קלטות נפרדות . אני אוהב את כל הדמויות חוץ מדין וטיילור . דין מתייחס לרורי בכזה זלזול ואיננו בוטח בה, אין מה לעשות הוא ASS HOLE and a BIG one !!! ועל טיילור אין לי אל מה להוסיף, אני בטוח שאת יודעת מה כוונתי .

לאנה

New member
שלום!

אז אפשר להחשיב אותך כחבר בפורום?, ועם כבר מדברים על זה....., בא לך להצטרף למועדוננו הנכבד אשא"ד? (אנחנו-שונאים-את-דין.....). ברוך הבא!

Benjemin

New member
תודה על קבלת הפנים + מה דעתי ?!

לאנה היקרה וכל השאר שבירכו אותי, תודה רבה על קבלת הפנים החמימה, כן ! אתן יכולות בהחלט להחשיב אותי כחבר בפורום: "בנות גילמור" . אני מאוד מאוד ישמח להצטרף לאגודת אשא"ד, אני מניח שאת מציעה לי זאת מהמכתב הראשון שלי שכתבתי שאני מתעב את דין וטיילור . כמובן שאני מתעב ושונא את דין, הוא מזלזל ברורי כל הזמן, איננו בוטח בה, צועק עליה על כל דבר אפשרי, ואפילו (אלוהים אדירים ...) כשרורי מעוניינת לבלות יום אחד עם עצמה (לעשות כביסה ; לצפות בטלוויזיה ; להזמין אוכל הודי (שלפי לורליי וג´ס : "אל תשכחי לשרוף את הבית לאחר- מכן זו הדרך היחידה להיפטר מהריח") ; וללכת לישון מוקדם ; גם בזה הוא נעלב . ממה ???!!! בסך- הכל היא רוצה קצת שקט לעצמה, זה רע או מה ??? אני גם מצהיר בכך, שאני תומך לחלוטין באגודת ג´רורי !!! מכיוון, שאני חושב כי ג´ס ורורי יהיו זוג נהדר . ג´ס "לוקח" את רורי מאוד ברצינות . הוא לא מזלזל בה, מבין את הציניות שלה ושל אמה, נהנה מקריאת ספרים כמוה, והמשיכה ביניהם מוצדקת לחלוטין . אני כל- כך התרגש מהנשיקה שלהם בסוף העונה ! דרך- אגב, אני לא יודע אם אתם עושים את זה בפורום, אם כן אחלה ! אבל אם לא, אז אחרי כל פרק יהיה ממש נחמד לכתוב ולהתכתב כל אחד מה דעתו הייתה על הפרק, נהנה מהשחקנים, מהתוכן ממה ?! זה יהיה ממש נחמד . תמשיכו להתכתב איתי, ואני ישמח להמשיך להתכתב איתכם, תודה רבה על הכל, בן !

וולקאאאאם! קח../images/Emo24.gifואפילו../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif!!

האם אפשר לקוות ולשאול אם אתה טרורי? (טריסטן+רורי) או אולי ג´רורי (Yuk זה מונח מגעיל. הוא פשוט לא נשמע טוב. ואני דווקא די אוהבת את ג´ס+רורי. אני מניחה שהבנת עד עכשיו שג´רורי זה ג´ס+רורי, נכון? Well, I´m babbeling so I gonna stop now!
)

מתן ב

New member
אממ... ../images/Emo110.gif

אפשר להצטרף למועדון שונאי דין? אני פשוט לא סובלת אותו!!! אבל לעומת זאת, ג´ס הוא פשוט מושלם, וחמוד, וחתיך, וחכם, וקורא ספרים (בדיוק כמוה), ומבין את כל הבדיחות הציניות... ג´ס + רורי =

חחחח...

זה לא בדיוק כאילו... אממ... חחח.. ´מועדון´. באמצעת אשא"ד אנחנו מכריזים בשמחה ובאושר ש(הפתעה-->) כולנו שונאים את דין! חחחח..

זיושי

New member
ברוך הבא!!!!!!!!!!../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif

וגם אני אשא"ד ואני לא במועדון
זה מועדון? או שזה סתם שכותבים הודעות ששונאים את דין??????????? אני חושב שיש לי שגיעות כתיב..........

לאנה

New member
כמו שמיכל אמרה.....

זה לא בדיוק ´מועדון´, כאילו, זה לא שיש לנו פגישות או משהו, אנחנו שונאים את דין, זה הכל. אז אתה יכול להחשיב את עצמך כאשא"ד גאה!

mgirl

New member
לא ג´רורי!

המונח הוא ג´סורי. נכון שזה נשמע יותר טוב? טוב, לא במיוחד. אבל לדעתי זה *קצת* *קצת* יותר טוב. וג´ס רולז. טריסטן הוא טוטאלי over estimated.

Benjemin

New member
היי מיכל ! אני 100% ג´רורי !

מיכל היקרה, היי ! מה המצב ? אני בסדר בכל אופן, תודה על קבלת הפנים . אני לא טרורי . הם היו יכולים להיות מתאימים, אך טריסטן עזב את הסידרה לבית- הספר צבאי בצפון- קרוליינה, וזהו גמרנו יותר ב- "בנות גילמור" עם טריסטן, חבל !!! אך, אני לחלוטין ג´רורי . אני אוהב את שניהם כל- כך ומאמין שהם הזוג המושלם . נ.ב. איך מוסיפים תמונות למכתבים, יש לי המון המון תמונות של לורליי ורורי יחדיו בבגדים מהמהמים שצולמו במיוחד, וכמובן יש לי תמונות מן הסידרה עצמה שצולמו (שניתן לזהות את הפרק) אבל פחות, למדי אותי ... בן !

לאנה

New member
קיי, הסבר.....

כשאתה פותח הודעה תרד עם החץ הכי, הכי, הכי למטה. יפה. עכשיו אתה רואה את "בחר/י קובץ"?, תלחץ על Browse, ותבחר את הקובץ אותו אתה רוצה להעלות. אבל תשים לב שהוא לא מעל 250 קילו-בייט, כי אז הוא לא יעלה. כשאתה מסיים פשוט תלחץ על שלח.

ברוך - הבא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

אני רוצה להצטרף למועדון אשא"ד.........

למעלה