שלום לכולם

REALI

New member
שלום לכולם

מזה זמן שאיבדתי את שמיעתי באוזן שמאל כנראה בגלל בעיות במערכת העצבים. היו לי הרבה סחרחורות ופתאום השמיעה התחילה להדרדר ואת מקומה תפס זמזום. האם מישהו יכול להמליץ על נוירולוג רציני שיש לו ניסיון בתחום הזה? תודה מראש.

eyal998

New member
כנראה יש לך תסמונת מנייר

הי, אני לא רופא, אבל התסמינים מאד דומים לתסמיני תסמונת מנייר, אתה נדרש ללכת לרופא, אם זאת המחלה ולא עברו למעלה מ 10 ימים יש אפשרות לטפל בכך בעירוי סטרואידים, או בחמצן. אם עברו 10 ימים, תן לזמן לעשות את שלו, יש מיקרים שהמצב משתפר.

eyal998

New member
תוספת.

ברור שכדאי ללכת לרופא, אם זאת אכן תסמונת מנייר, הרי שלצערי אין תרופה, אפשר לנסות שינוי תזונה, לחלק מהחולים זה עוזר או מקל, יש כאלו שהולכים לכיוון של דיקור סיני. ולימוד שיטות הרפיית מתחים נפשיים. לרוב החולים הזמן הוא המרפא הטוב ביותר להקלת התסמינים. במיקרים החמורים של מנייר, הפיתרון הרפואי היחיד שאני מכיר הוא שתל השבלול, זאת פעולה מאד דרסטית, אבל בסופו של דבר מאד יעילה. ושוב, צריך לראות רופא, איזה? - נראה לי שכל רופא בכיר בבית חולים יהיה טוב לצורך העניין, אם אתה באזור המרכז, ד"ר אייל רווה משניידר מומלץ.

REALI

New member
תודה לכם.

הגעתי לטיפול אחרי שבועיים וחצי ושלחו אותי לחדר מיון אבל שם החליטו לא לאשפז אותי, נתנו לי סטרואידים שעזרו מעט כל עוד לקחתי אותם ואח"כ זה התפוגג. לא ממש מצאו לי פתרון הולם ולא היה לי כח לכל הבדיקות ללא קצה חוט אז עזבתי את זה ועכשיו אני רוצה שוב לנסות למצוא פתרון, מלבד השתל. המחלה הזאת בהחלט מזכירה את מצבי אבל יש הרבה הבדלים, אני אבדוק עם רופא. תודה רבה!

REALI

New member
ואגב אני מאיזור ירושלים.

כמובן אני מוכן גם לנדוד אם צריך.

למעלה