שלום לכולם

• פותח הנושא epi
  • פורסם בתאריך

epi

New member
שלום לכולם

היי מה המצב? זוכרים אותי? הרבה זמן לא רשמתי כאן הייתי בקורס וגם לא היה לי אינטרנט. מה קורה? מה חדש? איך הולך לכולם בחופש? יאללה ביי אפי.

epi

New member
סיפורים מהקורס

היינו צריכים כל יום לעמוד למסדר ברבע לשמונה בבוקר שזה אומר שהחדרים נקיים ומסודרים אחרי משמונה עד 5 היינו לומדים כל היום עם שעה הפסקת צהריים. בעיקרון היה כיף היכרתי חבר´ה חדשים ממשל"טים שונים בארץ ומעוד כל מיני מקומות. אבל הביאוס היה שהיה שם ממש משעמם משעה חמש היה לנו חופשי כאילו יכלנו לעשות מה שאנחנו רוצים אבל לא לצאת מהמלמש ושמה מאוד אבל מאוד משעמם. אז כל יום הלכנו לנוח איזה שעתיים ובשעה שבע היינו נפגשים כולנו באיזה מקום ויושבים וצוחקים היה סבבבה בעיקרון. היו לנו גם מבחנים שעברתי אותם בהצלחה..

ישראל26

New member
לא כל כך הבנתי איך הולך המסלו

המסלול שלכם -השחמיסטים ...- אתם עושים מבחני מיון למשטרה בנחמה 10 ביפו כמו כל המגויסים ? תחקיר בטחוני ?ג או ב ? מתחילים לעבוד עוד לפני טירונות או קורס או קודם חניכה ולאחר מכן קורס ...? ומה יהיה אם תרצי להמשיך ולשרת כשוטרת -צריכה גיבוש ושוב קורס שוטרים או נכנסת אוטומטית ? וסתם שאלה איפה את יושבת במשלט - משגרת - 501..משהו או במרדמ ? מרכז 10... אשמח לשמוע ... כמו כן בהצלחה !!

epi

New member
לא הבנתי

את השאלה שלך בכלל. ואני לפעמים במשגרים וב100

ישראל26

New member
מה כל כך קשה להבין ...../images/Emo9.gif

אמרת פעם שאת שחמיסטית -זאת אומרת חיילת /שוטרת ושאלתי אותך איך בנוי מסלול הקבלה והמסלול שלך בהמשך -והאם הוא דומה למה שעושים מעומדים רגילים לגיוס למשטרה .. תשובתך יכולה לעזור לחברה רבים המעוניינים להתגייס לתפקיד מעניין זה . ולגבי מה את עושה שם שאלתי אם את במשגרות שיושבות על 5011-5015 ואת אמורה לדעת מה זה .. או יושבת במרכז 100 או במה שנקרא במוקד ת"א האקווריום -קבלת שיחות (שנראה לי שזה אולי התפקיד הכי סיוטי בכל מערך המוקד -תקני אותי אם אני טועה ...:)

epi

New member
תשובות לשאלות שלך

כבר ביום גיוס אומרים שאנחנו בשח"מ ואז אנחנו עושים טירונות רגילה של צה"ל-טירונות הכי פשוטה-ואחרי 3 שבועות של טירונות מגיעים לתפקיד שלנו,שאני זה במשל"ט, אני אישית עברתי שבועיים הדרכה במקום עצמו ואז נכנסתי לתפקיד ואחרי זמן מסוים יצאתי לקורס. והתושבה לשאלה השניה אמרתי לך שאני יושבת גם ב100 וגם במשגרים 5011-5015

MOTISA

New member
אפרת שלום

אפרת שלום נענת בקורס היה משעמם במרכז בלעדייך אני מקווה שנענית אני מיבנה בשבוע שעבר היה לנו קטטה ביום חמישי אחת הניידת שלנו היגעה למקום ונכנסה לקטטה לבד זרקו אבנים הרכב ניזוק קלות מדובר באתיופים שתויים כל הכוחות מרחובות היגיעו לא ביצעו מעצרים כי לא היה טעם היו מאוד שיכורים

אילתיKLE

New member
היי אפרת

שאלה: אין יותר בחדר מחשב במלמ"ש אינטרנט? בתקופה שלי כל יום היינו מגיעים בערב ולא היה כל בעיה לגלוש שם באינטרנט. והכי חשוב טוב שחזרת וברחת מהשמירות במלמ"ש.

epi

New member
היי אילתי

יש רק מחשב אחד עם אינטרנט והוא מאוד איטי אז לא היה לי כוח להיות שם.

ediy

New member
../images/Emo4.gifמכיר את הבעיה מקרוב

אפרת היי! אני אדי שמתנדב 5 שנים בת"א וניתקלתי לא פעם בבעיה זו,אני יכול לספר לך על דבר מאוד, מאוד מעניין כי ליפני כחצי שנה בערך ניתקלנו עם הצוות שלי בזמן פעולה חבלנית לאחר ביצוע פעולה זו קיבלנו קריאה בקשר על מועדון האתיופים במסגר בת"א שהם מתפרעים פרצו למכולת וכאשר הגענו למקום היתה קטטה רצינית בין האתיופים לבין השוטרים כולל מתנדבים:הקטטה היתה רצינית מאוד כי האתיופים הפשיטו את השוטרות והשוטרים קיבלו מכות רצניות עם חבלות קשות וחלקם אף אושפזו גם מתנדבים,לאחר שבוע הוצא מברק ממטה ארצי בירושלים על ביצוע מבצע על המועדון האתיופים במסגר בת"א באותו יום צוותים :בילוש ,מג"ב,יס"מ,משא"ז ושוטרים רבים ביצעו כ 120 מעצרים אז אפרת אין לך מימה להיות מופתעת זה קורה לעיתים קרובות במיוחד במועדונים שונים במיוחד אתיופים.אם את רוצה פרטים נוספיםe mail:[email protected]

למעלה