שלום לכולם,

ליזי133

New member
שלום לכולם,

אני יחסית (מאוד) חדשה בתחום הזה של החלומות הצלולים ויש לי כמה שאלות..... 1.אתמול היה לי משהו שהוא לא היה חלום צלול, ספק אם חלום, ולא נראה לי שסתם דימיון זה היה ככה: אני הרגשתי שאני במיטה, באותו זמן לא היה כלום ב"חלום" לא יכולתי לעשות כמעט כלום..... אני עשיתי כמה בדיקות מציאות ב"חלום" או שבעצם חלמתי שעשיתי בדיקות מציאות בחלום...... בקיצור...זה היה מוזר..... 2. אני הגעתי למצב של שיתוק שינה/ כמעט שיתוק שינה ואז הרגשתי תחושה מוזרה בגוף אז דמיינתי את עצמי עושה פעילות (שוחה, רוכבת על אופניים) ואז הכל הרגיש עוד יותר מוזר וחלום צלול לא היה לי...... 3. העוגנים שלי זה חתולים, הם נמצאים לאחרונה בכל החלומות, אבל אם אני אעשה בדיקת מציאות (במצב ער) כל פעם שאני רואה חתול אז אני אהיה צריכה לעשות בדיקת מציאות כל דקה...... מה אפשר לעשות.......?

makron2

New member
שלום וברוכה הבאה...

עשיתי כמה בדיקות מציאות ב"חלום" - בכל מקרה ברגע שאת יודעת בזמן החלום שאת נמצאת בחלום מדובר בחלום צלול,בחלום הצלול יש רמות שונות של איכות וכמובן שניתן לשפר את האיכות ע"י בדיקות מציאות ולאחר מכן הגברות צלילות כמו לגעת בכמה חפצים ולהסתכל עליהם עד שהאיכות שלהם משתפרת. בקשר ל 2 עדיף להתמקד בדברים אחרים מאשר מעבר לחלום צלול באופן מודע,עדיף להתחיל מחלומות צלולים שבהם מזהים בזמן החלום עצמו שמדובר בחלום. - שיטה כמו מיילד למשל. מה אפשר לעשות.......?אפשר לבצע זאת באופן *מיידי רק בפעם הראשונה שאת רואה חתול באותו היום ועוד כמה פעמים. בנוסף רצוי להשתמש בשיטה כמו המיילד שהיא משפרת את הסיכויים עד מאוד אני מעתיק לפה את השיטה והמלצות שונות. לשון זכר או נקבה בהתאם. יש לבצע את השיטה הבאה לאחר *מספר שעות שינה. - רצוי באופן **מדוייק מיילד:בתרגיל צריך לחזור על המשפט:"בפעם הבאה שאני חולם אני רוצה לזכור שאני חולם!"(בחזרה הראשונה כמה פעמים כדיי להפנים)ואז לדמיין את עצמך שוב בחלום שממנו התעוררת או לדמיין חלום מהאחרונים שהיו לך,במהלך הדמיון צריך להבחין במשהו מוזר שקרה בחלום(סימן חלום)ואז בזמן שמבחינים בדבר המוזר(הסימן)הזה צריך להפנים את העובדה שזה בעצם אומר לך שזה חלום,תוך כדיי ההבחנה תאמר לעצמך בנחישות "זה חלום!,אני חולם!" ואחר כך רצוי להמשיך לדמיין משהו שרוצים לעשות בחלום כמו בדיקת מציאות(שלב ראשון) - **יש לחזור על רצף הפעולות האלה מספר פעמים או עד שנרדמים וזה ישפר מאוד את הסיכויים לחלום צלול. אפשר גם לשלב בין השיטות כלומר לבצע קודם כל מיילד ומייד לאחר כמה כמה דקות לעבור לויילד ככה המיילד ישמש מעיין רשת ביטחון במידה והויילד יכשל. במידה ומתעוררים מחצלול קצר רצוי להשאר באותה תנוחה בדיוק ולנסות שוב(במידה ויש זמן ותנאים) שיטת המיילד נועדה ע"מ לשפר את הסיכויים באחוזים ניכרים. יש לציין שהיא מבוססת על רצון לבצע משהו מסויים(בדיקת מציאות)בזמן מסויים(בזמן שרואים סימן חלום)וכמובן אם בחיי היום יום מתקשים לבצע למשל בדיקת מציאות אך ורק לפי קביעת מטרה לכך לדוגמא מטרה כמו:"בפעם הבאה שאני יראה כלב אני רוצה לעשות בדיקת מציאות"(מייד). - אם נכשלים לזכור את המטרה(מפספסים)אז בחלום יהיה קשה יותר לזכור מטרה מסויימת

ליזי133

New member
תודה! ודרך אגב....

הלילה היה לי חלום צלול (נורמלי הפעם)! ולא היו בו שום עוגנים שעד היום היו בחלומות שלי והבדיקת מציאות באה מההיגיון! חבל שהיה קצר מאוד.........

למעלה