שלום לכולם!!

GILA111111

New member
שלום לכולם!!

הלכתי בעקבות התחושות שלי, והתפטרתי מהעבודה לפני חודש. לא הצלחתי למצוא עבודה חלופית עד היום. בטח אתם שואלים א עצמכם למה עשיתי שטות כזו כשהמצב במשק על הפנים. פשוט לא יכולתי להמשיך (מבחינה פנימית) אני ממש לא מצטערת שעזבתי את העבודה ואין לי רגשות חרטה. מה שכן אני קצת מודגת לגבי עבודה- רק קצת אין לי עדיין מועקות בלב. אנא תגובתכם- מבחינת מודעות פנימית והאם בכלל זה קשור?

conatus

New member
גילה !!!

היי גילה על השאלה אם זה קשור תשובתי היא שכן מפני שאת יזמת מהלך מתוך מודעות. ובאשר להמשך - מצב משברי בחיים הוא חלק מהחיים בדיוק כמו מצב לא משברי כי ביחד הם יוצרים את השלם. ניהול המצב והיציאה ממנו נתונים אך ורק בידייך והקצב והאיכות גם הם נקבעים על ידך. לדעתי עלייך לעלות על העגלה ובהקדם ואם זה לא יתאפשר לך להאזר בסבלנות הנדרשת עד אשר זה יקרה. אין מקום ליאוש או לעצבות כי "העצבות עננה חולפת והקיום הוא אושר צרוף". ממני ידידך conatus

הי גילה, לעיתים זה פועל של הדרכה פנ

הדרכה פנימית אינטואיטיבית ולפעמים פועל יוצא של הדפוסים שלך - ההולוגומות המגנטיות שמטרתן למנוע ממך את ההצלחה והנינוחות. שבת שלום, אסתיה

GILA111111

New member
אסתיה.........

"ההולוגומות המגנטיות שמטרתן למנוע ממך את ההצלחה והנינוחות." את יכולה להסביר? ואם אפשר גם לפרט כיצד נפטרים ממכשול זה, אם הוא קיים?

כל אדם עובר טרום לידה, וגם אחר כך

שלום גילה111111 ההסבר המופשט לתהליך היווצרות המצב: בעת העיבור נוצרים תאי המוח. תאי המוח הם החומרה והתוכנה המושלמים שנועדו לפתח וליצור עבורך חיים מושלמים, בכל הרבדים. תאי המוח אינם סלקטיביים ולכן קולטים את כל המידע הקיים במוח של האמא ובכל דורות השושלת מצד האמא והאבא. קולטים את כל הקורה בבית ובמשפחה - יחסים, כלכלה, פוליטיקה, אורחים, סרטים וכו´. כל שנקלט והוא מיטיב, מועיל משמח עוזר בהגשמה הטובה הרי הוא מתמזג עם תאי המוח המתאימים שנועדו לקיים את הטוב. כל מה שנקלט ואיננו טוב גורם, לכאורה, לצמרמורת בתא המוח שהיה אמור לעשות את הטוב והתוודע למהות ההפוכה. הצמרמורת הזו יוצרת מעין הולוגרמה מגנטית של האירוע שאיננו טוב. ההולוגרמה עוטפת את תא המוח, חונטת אותו ופועלת במקומו. לא נעשה כל נזק לתא המוח אלא הוא מתקיים לאורך חייך במצב ישן, בגלל חניטה זו. גם לאחר הלידה המוח ממשיך לקלוט דברים. כל אירוע לא טוב חדש יוצר הולוגרמה מגנטית חדשה. כל אירוע שקיים כהולוגרמה מחזק את העוצמה המגנטית שלה והיא פועלת כסערה מגנטית אשר שולחת סלילים מגנטים וגורמת לך לעשות ולהגיד דברים שאינם לטובתך ומושכת אל חייך אנשים ואירועים לא טובים. התכיפות של האירועים שאינם לטובה גוברת בהתאם להתחזקות העוצמה/הדחיסות של ההולוגרמה המגנטית. הדרך להשתחרר מכך ידועה למקצת מהאנשים שעברו בגבעתיים לימודי פסיכותרפיה רוחנית במהלך 1997-1998. השיטה היא אנרגטית, שאיננה מקרינה/מעבירה אנרגיה לכיוון המטופל/ת, בניגוד להילינג ודומיו, אלא משחררת את השדות האנרגטים מההפרעות. שיטה זו משחררת את הדחיסויות המגנטיות שנתקעו בם ומוציאה אותם מהמרחב של האדם. בגלל רגישויות פרסומיות, אם ברצונך לדעת יותר, בבקשה צרי עימי קשר ישיר.

חודש זו תקופה קצרה מידי להסקת מסקנה

הסירי חשש מליבך, הסירי פחדים וחרדות. זה הזמן שלך לנקות את מחשבותייך ואת עצמך. לכי לחוף הים התבונני בגלים ובשמש, הטעני מן הטבע וכך פתאום תיפול לך תובנה מה יהיה העיסוק הבא שלך. כו ומצבך מאד מתאים לנושא המודעות הפנימית מכוון שברגע זה ממש התחלת לחקור את מודעותך הפנימית. אור ואהבת אמת ללא תנאי וללא גבול מיכל

שרב45

New member
ממליץ על....

הייתי באותה סיטוציה , אבל היתה לי בת ברית : "רייקי" זה תומך, לא נותן להישבר, ופותח דלתות. זה גם יסביר לך על עצמך, וגם להבא לא תיצתרכי יותר לעזוב מקומות, כי החיים יראו לך אחרת, כך אני מקווה, כפי שזה קרה לי. GO FOR IT בהצלחה.

למעלה