שלום לכולם!

שלום לכולם!

אני מעריצת האירוויזיונים הצעירה ביותר ביקום...(או לפחות ככה אני חושבת) ואני מאוד אוהבת את הפורום הזה! אני גם מאוד אוהבת לשיר, במיוחד בכל מיני שפות (ספרדית, אנגלית, ועוד) מאוד הייתי רוצה להשתתף בפורום הזה, כדי שאנשים חכמים כמוכם יוכלו לענות לי על הרבה שאלות שיש לי כי אני לא יודעת כל כך הרבה... ביי בינתיים,

Eurogirl

New member
Villkomen!

ברוכה הבאה לפורום, ודרך אגב, אני הייתי יותר צעירה ממך כשהתחלתי לאהוב אירוויזיונים...זה היה בגיל חמש בערך, טוב, לא משנה. אז תהני בפורום, זה כל מה שיש לי לאחל!

Raami

New member
אני הייתי כמעט בן 6

כששמעתי את האירוויזיון הראשון, ומאז אני מכור. ו PRINCESSA - ברוכה הבאה לפורום !!!

EurO

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo39.gif

אני הייתי בן 9 כשצפיתי באירוויזיון הראשון (1997)

chany

New member
ואני הייתי עדיין ברחם אמי,

שאילנית שרה, אהבה היא שיר לשניים,

טליה ג

New member
חני´לה, גלי לי את הסוד שלך

איך את מצליחה להוריד מגילך כל פעם כמה שנים טובות בכזאת קלות. גם אני מוכנה להיות שוב בת 25. או יותר טוב- בת 16! מהיום, אלו תולדות חיי: נולדתי בשנת 1986 בלידה מוקדמת אחרי שאמא שלי קיבלה טראומה מהביזיון של קיפי ומוטי באירוויזיון. את האירוויזיון הראשון שלי ראיתי ב-1998, כשדנה זכתה. אחלה, לא?

chany

New member
חחחחחחחחחחחחטליה!!!!!

אני בשוק!!!אני החדרתי את חוש ההומור שלי עמוק בליבכם,אנשים פתחו את מאגר ההומור שלהם,טליה זאת הפעם הריאשונה שאני שומעת קטע כזה הומוריסטי ממך,יופי ,הנדר,ניפלא,תמשיכי כך
LIEBE LIEBE LIEBE DICH
dEINE ILANIT

טליה ג

New member
../images/Emo23.gifIch liebe Dich auch, Schwester

ותמשיכי גם את לבדר אותנו ולהעלות את מצב הרוח של כולנו! את ג ד ו ל ה !

avinor

New member
TI VOGLIO BENE-SORELLA!!!

זה היה תרגום מגרמנית לאיטלקית של דבריה של טליה ל"מלכתנו" האהובה CHANY.ז"א,אני אוהב אותך אחות!!! אגב, לכל התוהים:TI AMO משמעו "אני אוהב" לבן-זוג בדר"כ,בעוד שמה שרשום בכותרת,משמעו "אני אוהב" לכל אדם באופן כללי!!!והדברים אמורים לכל חברי הפורום ובראשם CHANY וטליה.

avinor

New member
ARKADAS-שמשמעו בתורכית

חבר! את גדולה מהחיים טליה.רק חבל שאני לא מצליח לשים את ה"זנב" מתחת ל-S התורכית כך שזה יישמע:"ארקאדאש".

chany

New member
GUTEN ABEND MEINE FRUNDE

אך איזה יום יפה,גשום וקר,הנה אני פה ובגדול,אתמול שהייתי בשדה התעופה במילנו,וחיכינו,5 שעות לטיסה לברלין ביגלל כל מיני בעיות טכניות במטוס,והיתה אישה איטלקיה ,מאוד נחמדה מלאת טמפרמנט שאני לידה אפס אפסים,והיא התחילה לצעוק על אנשי החברה שאין לה עצבים,אז אמרתי לה מה את צועקת,החברים שלי מפורום האירוויזיון רוצים לדעת למה איטיה לא מישתתפת באירוויזיון,טוב היא היתה עצבנית ולא ענתה לי רק היסתכלה עלי כמו משוגעת,ופיתאום קם מישהו שגם עלה על הטיסה מישראל ואמר לה נו גברת,באמת למה אתם לא מישתתפים באירויזיון,אז היא ענתה לו אתה רוצה לדעת למה?ופיתאום היא התחילה להגיד לו וא פנקולו אתה והאירויזיון.טוב וכלם צחקו ופיתאום קראו לנו ואמרו שיש עליה למטוס,כולנו שמחנו הגיע האוטובוס ואנחנו כולם בפנים,ואני אומרת, הנה היתרגזת ועכשיו הכל בסדר,אז היא ענתה לי באנגלית,בסדר?אני לא מאמינה עד שאני אראה את הנחיתה בברלין,אנחנו מחכים באוטובוס,ופתיאום משהו מהחברה אומר לנו לרדת כי יש עוד קילקול במטוס וזאת הישתוללה.חבל על הזמן.היא עשתה לי את כל היום,אז בנחיתה אמרתי לה אני מתה שתבוא אלי לבקר בישראל כי את נהדרת עם כל הטמפרמנט שלך ומה היא ענתה לי?בא לי לחבק אותה ,היא אמרה לי קודם תהרגו את כל הפלסטינים וכל הבעייה המוסלמית ואז אני אבוא כי אין לי כוח לחיות,וזה תאמינו לי חברה הכי מה שעשה לי את היום.

avinor

New member
המלכה CHANY-אני מסיר

את הכובע בפנייך!!!-אין-פשוט אין,אין,אין מישהי כמוך.איך עמדת על מישמר כבודה של מדינתנו היקרה.וכמו שכבר אמרתי בעבר,בניגוד למשתקף בתקשורת,איטליה ותושביה אינם שונאי ישראל!!! כמי שגר שם בעבר,אני יכול להגיד לכם שנתקלתי כל פעם במבטי הערצה לאורח מה-TERRA SANTA(האורח מהארץ הקדושה).

chany

New member
אבינור אני הרגשתי את זה

בשדה התעופה,עם מי ששאלתי או דיברתי הם אהבו את זה שאני מישראל ,אבל נכון אבינור,שזה מחמם את הלב,אחרי כל העייפות והעצבים,וזה באמת הישתלם,אחרי האשה הנהדרת הזאת ,אגב היא ישבה בטיסה לברלין סמוך אלי ,לא לידי ממולי,ופיתאום היה כזה שקט במטוס, והיא נתנה צעקה וכולם ניבהלו,היא צעקה אלוהים, איפה הפאווץ שלי(כתבתי נכון התיק עם החגורה),כל הכסף והמיסמכים שלי בפנים מה אני יעשה,מיסכנה אבל זה נפל על הריצפה.אוי איזה אישה נהדרת,למות מצחוק איתה ,זה הטמפרמנט הכי אמיתי שראיתי אי פעם.

למעלה