שלום לכולם

yaelgal

New member
שלום לכולם

בעלי ואני נישאנו לפני חצי שנה. אנו מאוד אוהבים למרות שיש בינינו גם הרבה חילוקי דעות. חלמתי שהראנו את אלבומי החתונה להרבה אנשים ולא פיקחנו על כך, ולאחר תקופה מסויימת רציתי להראות את האלבומים לאדם נוסף ופתאום גיליתי שחצי מהתמונות נלקחו על ידי האנשים שעיינו באלבומים. ממש נחרדתי ונכנסתי ללחץ. לא יכולתי לשחזר מה נלקח, לא יכולתי לדעת מי לקח, שיערתי שלקחו התמונות כי אני היתי יפה, אולי רצו להראות את השמלה שלי וגם סתם לקחו מזכרת לעצמם. מה החלום יכול להביע??????

LucidGuess

New member
החלום מביע שכאן לא מפרשים חלומות

תגידי, אם לחלומות היו באמת כל מיני פירושים ומסרים מיסתוריים לא נראה לך שפשוט היינו זוכרים אותם מצויין כל בוקר? תביני, חלומות הם סתם תהליכים שמתרחשים במוח שלך בזמן השינה, לדעתי זה פשוט אדיוטי לחפש פירושים ומסרים בחלומות אבל ש...יבושם לך אם את מאמינה בשטויות האלה. פורום פירוש חלומות נמצא כאן ( אם את מתעקשת... ) בפורום זה לעומת זאת אנחנו מדברים על דברים הרבה יותר מעניינים מפירושים מטופשים של חלומות, כאן מדברים על חלומות צלולים שהם חלומות מאד מיוחדים בהם את יודעת שאת חולמת בזמן שהחלום מתרחש! ואז ביכולתך לישלוט שליטה מלאה בחלום ולעשות בו מה שבא לך עם מודעות עצמית מלאה בתוך החלום והכל לגמרי מציאותי ממש כמו עכשיו. אז... חלומות צלולים, Lucid

bogz

New member
לדעתי זה אומר

שאת במקום הלא נכון, אבל אם את כבר פה אז אני אענה לך. אני לא חושב שלחלומות יש איזושהי משמעות, ת´רפור אני לא רואה סיבה לחפש בהם אחת, רק השני שקל שלי.

למעלה