האישה שלו1
New member
שלום לכולם....
אז כן... אני אשה, בכל רמ"ח איברי..
וכן, אני רואה היטב ורואה שהפורום הנ"ל לשל גברים בלבד!
אבל... (תמיד יש אבל,לא?) ראיתי לנכון לכתוב פה את שעל ליבי.. תחילה, רציתי לרשום את כל שיהיה כתוב כאן בפורום אחר לגמרי, אך פתאום קפצו עיניי לפורום הזה, וחשבתי לעצמי, גברים יכולים לייעץ לי הכי טוב.. והנה זה מתחיל:
אני נשואה +1 בת 29 לערך, בעלי גדול ממני בחמש שנים.. אנחנו נשואים פחות מחמש שנים (מקווה שתבינו למה אני לא מדייקת בפרטים) לפני הנישואים היינו יחד כשלוש שנים... הבייבי שלנו בן שנה, מקסים, באמת.. עדין, לא מציק, באמת שילד נוח מאד
בקיצור, הבעיה היא- שבעלי לא נוגע בי.. אמנם מאז הלידה עליתי במשקל מעט טוב נו אולי קצת הרבה.. אבל נראית ממש טוב, גם כי אומרים לי את זה וגם כי מתחילים איתי חיילים וכו'.. עם בעלי אני ממש מרגישה לא טוב, כיוון שהוא לא נוגע בי לא מבחינת סקס, חיבה, פלירטוטים, דברים מינימלים שיש בין בני זוג אז כן, מדי פעם הוא מנשק אותי נשיקה קלה על השפתיים וחיבוק .
. הוא עובד מאד קשה, מהבוקר עד הערב, חוזר הביתה בדר"כ מכין את האוכל והופ, רואה טלוויזיה /משחק בפלייסטיישן/ מחשב והולך לישון.. לציין כי גם אני עובדת במשרה מלאה, קמה לפניו, מבצעת את כל עבודות הבית, כמובן הטיפול בילד.. בדרך כלל אני יוזמת את הסקס, כי הוא לא יוזם לעולם!!
(רק לציין שלפני הנישואים הוא היה מאד מיני והיינו עושים סקס כמעט כל יום) אני אפילו לא זוכרת מתי הפעם האחרונה ששכבנו
אז כן, היו לי 2 מאהבים, שמילאו לי את החסר, וכן זה היה בלית ברירה, כי הייתי חייבת להרגיש נחשקת, להרגיש שאני שווה משהו.. תמיד אני מנסה לדבר איתו על כך, תמיד הוא מעביר נושא או אומר שיהיה בסדר... אפילו פעם אחת רבנו והוא פלט שאלך להזדיין, אז השבתי לו הלוואי והיית מזיין אותי
אני באמת אובדת עצות.. אולי אם אשמע את דעתכם, אולי אם אבין את הצד הגברי.. בתודה האישה שלו.. נ.ב. תודה למי שקרא עד לפה, מצטערת על הפיזור של הכתיבה, פשוט הוצאתי הכל..... פוווווווו איזה כיף להוציא הכל...
אז כן... אני אשה, בכל רמ"ח איברי..