שלום לכולם....

שלום לכולם....

אז כן... אני אשה, בכל רמ"ח איברי..
וכן, אני רואה היטב ורואה שהפורום הנ"ל לשל גברים בלבד!
אבל... (תמיד יש אבל,לא?) ראיתי לנכון לכתוב פה את שעל ליבי.. תחילה, רציתי לרשום את כל שיהיה כתוב כאן בפורום אחר לגמרי, אך פתאום קפצו עיניי לפורום הזה, וחשבתי לעצמי, גברים יכולים לייעץ לי הכי טוב.. והנה זה מתחיל:
אני נשואה +1 בת 29 לערך, בעלי גדול ממני בחמש שנים.. אנחנו נשואים פחות מחמש שנים (מקווה שתבינו למה אני לא מדייקת בפרטים) לפני הנישואים היינו יחד כשלוש שנים... הבייבי שלנו בן שנה, מקסים, באמת.. עדין, לא מציק, באמת שילד נוח מאד
בקיצור, הבעיה היא- שבעלי לא נוגע בי.. אמנם מאז הלידה עליתי במשקל מעט טוב נו אולי קצת הרבה.. אבל נראית ממש טוב, גם כי אומרים לי את זה וגם כי מתחילים איתי חיילים וכו'.. עם בעלי אני ממש מרגישה לא טוב, כיוון שהוא לא נוגע בי לא מבחינת סקס, חיבה, פלירטוטים, דברים מינימלים שיש בין בני זוג אז כן, מדי פעם הוא מנשק אותי נשיקה קלה על השפתיים וחיבוק .
. הוא עובד מאד קשה, מהבוקר עד הערב, חוזר הביתה בדר"כ מכין את האוכל והופ, רואה טלוויזיה /משחק בפלייסטיישן/ מחשב והולך לישון.. לציין כי גם אני עובדת במשרה מלאה, קמה לפניו, מבצעת את כל עבודות הבית, כמובן הטיפול בילד.. בדרך כלל אני יוזמת את הסקס, כי הוא לא יוזם לעולם!!
(רק לציין שלפני הנישואים הוא היה מאד מיני והיינו עושים סקס כמעט כל יום) אני אפילו לא זוכרת מתי הפעם האחרונה ששכבנו
אז כן, היו לי 2 מאהבים, שמילאו לי את החסר, וכן זה היה בלית ברירה, כי הייתי חייבת להרגיש נחשקת, להרגיש שאני שווה משהו.. תמיד אני מנסה לדבר איתו על כך, תמיד הוא מעביר נושא או אומר שיהיה בסדר... אפילו פעם אחת רבנו והוא פלט שאלך להזדיין, אז השבתי לו הלוואי והיית מזיין אותי
אני באמת אובדת עצות.. אולי אם אשמע את דעתכם, אולי אם אבין את הצד הגברי.. בתודה האישה שלו.. נ.ב. תודה למי שקרא עד לפה, מצטערת על הפיזור של הכתיבה, פשוט הוצאתי הכל..... פוווווווו איזה כיף להוציא הכל...

קראתי את הכל (לא שהיה כל כך הרבה)

ולפני שהגעתי לקטע של המאהבים חשבתי איזו צדיקה את שלא פנית לאפשרות הזאת. לגבי בן הזוג שלך את מספרת שהוא טיפוס מיני (אם הוא היה ככה אז הוא כנראה נשאר כזה). מבחינה הגיונית וסטטיסטית לא סביר שהוא מתנזר, לכן אני די בטוח שהוא רועה בשדות זרים, בדיוק כמו שאת עושה/עשית.

goldy

New member
למה התחתנתם?

הנקבה הנשוי לפולניה זכה להיות אבא *רק כי* "האישה רצתה ילדים". האם בעלך חוזר עייף בכוונה כדי ש"הילדים יהיו הבעיה של האישה"? האם הייתם מוכנים להפוך מזוג להורים? האם זו הייתה החלטה *משותפת*, או שאת החלטת שאת שומעת את השעון מתקתק ובעלך אמר "בסדר"? האם בעלך *באמת* חייב לעבוד קשה? אם הוא מפסיק לעבוד עכשיו, כמה זמן תוכלו לאכול את החסכונות? האם אתם חוסכים?

זיקן

New member
מנהל
הגעת במיקרה לאיש הנכון

ואם את רוצה לשמוע את האמת את מוזמנת לפנות אליי במסר פרטי הבחירה בידך.

ojm

New member
מה שאני יכול לנחש

כמו כל אחד אחר כאן, גם אני יכול רק לנחש מה קורה אצלכם, לא לדעת, מה גם שיש לי רק את "הצד שלך" בסיפור כשקראתי את מה שכתבת עלו במחשבתי כמה אפשרויות לריחוק ביניכם. 1. ייתכן שבעלך מתייחס אל התינוק כקדוש? קראתי מאמר על כך שישנם אנשים שלאחר הולדת ילדם הבכור (או הבכורה) מתחילים לחשוב על בת הזוג שלהם בצורה א-מינית משום ההקשרים שהם עושים לאמהות עם אמא שלהם (מישהו אמר פרויד ותסביך אמא?) ולכן החשק המיני שלהם יורד - אם אני זוכר נכון הוצע כפתרון בנייה מחדש של התפיסה של בת הזוג כאדם מיני, בשיחות על הצורך המיני ובמעשים (לבוש אירוטי, בילוי רב בעירום כמו אמבט או ג'קוזי משותף). 2. אפשרות אחרת, אולי בעלך נכנס לשגרה של אחזקת הבית, בה את הפורקן שלו הוא מוצא, ללא מאמץ (וללא מיניות) בטלויזיה ובפלייסטיישן. כך הוא עובר יום אחרי יום בצורה זהה פרט לשעתיים שלוש מול המסך, בהן הוא עושה דברים שונים אך באותה הצורה (ללא מאמץ, ללא גירוי אינטלקטואלי). פתרון אפשרי - אחרי שיחה שבה את מציגה את צרכייך "מכניסים ללו"ז" ערב משותף, בו אתם מבלים יחדיו, אם בבית ואם מחוץ לבית, תוך מתן תשומת לב אחד לשני (והתינוק ישן/מטופל ע"י בייביסיטר), כך ע"י בניית חוויות משותפות חדשות תוכל להדלק מחדש גם התשוקה. 3. אפשרות שעלתה כבר, שבעלך "רועה בשדות זרים", אם כך המצב, ישנם סימנים המעידים על כך, שימי לב האם הם קיימים אצלו, אם התשובה היא חיובית יש שתי אפשרויות, או לפרק את החבילה או לפתור את הבעיה (אולי עדיף אצל יועץ נישואין מוסמך?) בכל מקרה אם זה יימשך לקרות ולהשאר בסוד זה לא ישתפר. 4. אפשרות אחרונה שכרגע עולה בדעתי, שאולי קצת דומה לאפשרות השניה אך עדיין ישנם הבדלים, אולי השגרה השוחקת של שניכם יצרה איזשהו ריחוק בינכם, דבר שגרם לירידה בצורך המיני שלו וגם לירידה בצורך המיני הכללי שלך, אמנם את עדיין מנסה ליזום, אך תגובתו היא "היה לי יום ארוך/ אין לי כח / כל דבר בסגנון" ולרוב את מוותרת מה שיכול להעיד שהצורך שלו אף נמוך יותר משלך (בגלל השחיקה היומיומית) וגם הדרך שבה הוא רואה אותך "התעמעמה". גם כאן, לדעתי, הפתרון מתחיל בשיחה על הנושא ובבילוי משותף, ייצור חוויות חדשות והדלקת הניצוץ (אולי סופ"ש רומנטי, כשהילד אצל ההורים של אחד מכם). כמובן שיכולות להיות סיבות נוספות ושיחה עם בן זוגך תעזור להבהיר את הנושא, בכל מקרה בהצלחה. (את חשבת שכתבת סיפור? קיבלת מאמר מדעי בתמורה
)

פנומן 72

New member
מה שתושב חוץ אמר

קודם כל - עשית כל כך הרבה טעויות שאני אפילו לא יודע מאיפה להתחיל. הטעות הראשונה היא שבמקום לדבר איתו ולשאול על ליבו - החלטת שאת חותכת החוצה. הטעות השניה שלך היתה לשתף אותו בזה, כאילו מה חשבת שייקרה - שהוא ייקנה לך פרחים ביום האישה ? אמנם היית הוגנת איתו אבל בעצם אמרת לו חד וחלק: אתה לא נוגע בי אז חיפשתי מי שייגע בי. אני לא רוצה להישמע פסימי במיוחד אבל עושה רושם שהנישואים שלכם עלו על שרטון. סביר להניח שבעלך נותן באחרות, וחבל להמשיך עם זה. תני לו ללכת ותמשיכי לערוג על חיילים. אגב, יש לך כנראה חוסר הבנה בסיסי: חיילים וגברים אחרים רוצים אותך לסקס לא יותר מזה. את יכולה להיות שמנה, רזה, גבוהה, נמוכה, ספרדיה, אשכנזיה, שחורה או לבנה - אנחנו רוצים רק לחכך את מה שמו בתוכך ולגמור - לא מעניין אותנו אהבה. אז קחי בחשבון שאף אחד לא עושה לך עיניים כי הוא רוצה להיות איתך לנצח. לרוב אפילו לא יממה אחת. שיהיה לך רק טוב.

למעלה