שלום לכולם

שלום לכולם

רציתי לספר את הסיפור שלי..אני מקווה שזה המקום המתאים...אז ככה:עד לפני שלוש שנים היתי אישה צעירה חרדית..רעיה טובה..ואם נהדרת..החיים לא האירו לי פנים,ומצאתי את עצמי אחרי מסכת גרושים קשה ואכזרית שבורה מושפלת מלאת כאב ודמעות,עם ילדים קטנים ולבד...לילה אחד הכרתי אותו..שוחחנו שלוש שעות ברציפות אהבתי אותו מאותו רגע ששמעתי את קולו..העדינות הרכות..ניגבה הרבה דמעות,מתברר שהוא איש חילוני גרוש אב לילדים בקיצור בחור מקסים,לאט לאט התפתחה מערכת יחסים מדהימה אהבה אמיתית שלא יודעת שובע..אך אם זאת התחלתי לרדת מהדת זה פשוט לא עלה בקנה אחד יחד עם האהבה הזו שכלכך שיוועתי אליה..כשהיתי עם הילדים ובעבודה אצל ההורים והמשפחה.חרדית כמו שהיתי וכשהיתי אצלו לא ידעתי גבול מהו,ובטח אתם מבינים חילונית לכל דבר,אני חיה כיום חיים כפולים חרדי/חילוני..תאמת לומר קשה לי עם המצב הזה,חילול השבת בעיקר..שבוע שעבר אכלנו במסעדה שאוכלים בה גם בשר לבן ברור שלא נגעתי בזה מלבד דג וירקות אך עצם הידיעה..הריצה אותי לשרותים הקאתי את קרביי..מצד שני אני אוהבת אותו בטרוף....ויודעת שדתי הוא לא יהיה.. משפחתי לא תקבל זאת..מפחדת לאבד אותו..מבולבלת ומוטשת..עזרו לי..

למעלה