שלום לכולם

rawda910

New member
שלום לכולם

היי ערן, רותי וכולם...מקווה שה בסדר אצלכם אני ראודה בת אמל , ת. לידה 9.10.1981 , ברצוני לשאול לגבי קריירה ואם אפשר גם שאלה לגבי זוגיות...ברור לי שחייבת לשאול רק שאלה אחת, אבל את יודעים יש את ה "בכל זאת"
ותודה מראש, המשך יום נעים לכולכם ושיהיה לכולנו שבוע מקסים ורגוע...

ינוקא1

New member
אני פותח

עבורך בקלפים של אושו. לגבי קרירה : קלף 1 - "אמון". רואים אדם טס באוויר. יש צורך ממש להמריא לאוויר , ולדעת שאת מנווטת ומודרכת במעשיך. את צריכה לשחרר את הפחדים ולתת אמון בהנחיה שלך , לא לחשוש משום דבר שבא לעכב אותך , לתת אמון במי ובמה יודעת. קלף 2 - "המורד" - זה מי שאת ! וזה מאוד מאוד לטובה ! את שוברת את המוסכמות וההרגלים והולכת למקומות בהם את תצליחי בזכות התעוזה שלך. קלף 3 - "המקור" - בתמונה רואים פשוט שמש גדולה. הקלף הזה אומר שאת מתחברת כרגע לאור ולעוצמה האינסופית שנמצאת אצלך בפנים , את יכולה להוציא מתוכך אינסוף כוחות ולהגשים את מה שאת מאמינה בו. בקיצור - הלוואי ולכולם תהיה פריסה כזאת בנושא קרירה !!!!!1111111111 לגבי זוגיות : קלף 1 - "רגישות קליטה" - את אדם מאוד רגיש מטבעך שיודע איך לקלוט אנשים במהירות , לכן את קצת בררנית. קלף 2 - "אומץ" - רואים פרח שיוצא מבין הסלעים. מה שאת נדרשת אליו זה האומץ לקחת סיכונים ולא לעשות תמיד את מה שמקובל. לא להיות מישהי ששומעת לקולם של כל האנשים שאומרים לך מה לעשות לפי מה שהם מכירים , אלא להיות את עצמך , גם אם זה אומר להילחם בסלעים ולצמוח. קלף 3 - "עצלות" - כשתהיה לך זוגיות , יש צורך להיזהר משאננות יתר. זוגיות זה משהו שכדאי לתחזק אותו ולטפח אותו. זוגיות זה עבודה - צריך לפעמים לסלוח , צריך לוותר , צריך להראות לצד השני שאכפת לנו ממנו וכו' וכו'. זה מה שאת תידרשי לעשות אם תהיי מעונינת שהזוגיות שתהיה לך תצליח. זה שהקלף הזה יצא זה אומר שבעניין הזה יכולה להיות איזושהיא בעיתיות ולכן אומרים לך את זה מראש כדי שתדעי מה לעשות ותהיה לך זוגיות טובה ויציבה. המון הצלחה ! אגב , אם את רוצה שגם ערן יענה , את צריכה לשאול בשרשור שלו.

rawda910

New member
מתרגשת :)

היי יוסף ותודה רבה על ההתייחסות כן אני מתרגשת...פעם ראשונה שאני מתעסקת בדברים האלו, או למעשה , על מנת להיות דייקנית יותר בדבריי פעם ראשונה שנותנים לי תשובה כל כך מפורטת..אגב אני לא שואלת הרבה :) בקלפים אכן הפעם הראשונה מאד שמחתי לגבי מה שיצא לי בקריירה...עד כדי שקראתי את זה הרבה ואני עוד אקרא, אחשוב אנתח ואיישם ... ואי כמה התרגשתי מהמשפט שהלוואי שיהיה לכולנו פריסה כזאת :) לגבי זוגיות...רגישות קליטה ..נכון יש לי, קרוב לוודא שזה נובע מתחום עבודתי (מאבחנת תעסוקתית ותצפיתית) אני ממש קולטת אנשים :) הקלף השני מאד מדבר אליי כי אני כך, יש לי מינימום אומץ...(לא לעשות את מה שלא מקובל) זו מילת המפתח... לגבי הקלף ה 3 היה צריך להדאיג אותי..אבל כארש קראתי שוב ישדתי שבעזרת השם לא יהיו בעיות, אגב אני מאד פוחדת שמה שאתקל בבעיות בזוגיות לכן אני לא חושבת על זה הרבה, אם להיות איכפתית, להכיל ולהבין את האחר זה למעשה פתרון "הבעיות" שיהיו אז הכל תחת שליטה חחחח כיוון שבאמת יש לי את כל התכונות האלו ואפילו יותר..סבלנית ומכילה מפה עד להודעה חדשה...וויתור יש לי בשפע ורמה טובה של סבלנות :) אז זהו, כנראה לקיתי את הדברים "הרעים" והבטחתי שהכל יהיה בסדר ההההההה בכל מקרה, המון המון תודה ...מאד שמחתי להתייחסות אבל לא הבנתי אפה אני צריכה לכתוב ע"מ לקבל התייחסות מערן? הרי כתבתי במקום הנכון לא?

ינוקא1

New member
../images/Emo51.gif לך

אני חושב שאת הרבה יותר אמיצה ממה שאת חושבת את עצמך - גם בנושא הקרירה יצא קלף "המורד" שמאוד קשור לאומץ ולתעוזה , וגם בנושא הזוגיות יש שם קלף "אומץ". אני מעריך שיהיו דברים שאת תביני עם הזמן. בכל אופן בנושא הקרירה בעזרת ה' תהיה לך הצלחה גדולה
גם בנושא הזוגיות יהיה בסדר. כדי לקבל מערן תשובה צריך לכתוב הודעה בשרשור שפתחה רותי.

למעלה