oriel ahamud
New member
שלום לכולם.
אני חדש בפורום. אני לא עוקב ממש בפורום אבל רק לתקופות אני נכנס לכאן. אני גדלתי ונולדתי במשפחה דתית ואני נמשך לבנים. לפני חודש בערך או יותר החלטתי להוריד את הכיפה להפסיק לשמור תורה ומצוות כמובן שלא סיפרתי את זה להורים אבל אני כבר תקופה ארוכה לא הולך לבית הכנסת בימי חול כמובן. את החגים אני עושה עם המשפחה שלי כי אין לי אפשרות אחרת. ההחלטה נבאה מכיוון שהאמנתי שכל התפילות שלי להקב"ה יכלו לעזור לי אבל טעיתי בגדול, וכל מה שלמדו אותי בגן עכשיו אני מבין שזה בולשיט אחד גדול. אבל אני לא הפסיק להאמין באלוקים כי אני יודע שהוא ברא את העולם ושהוא שולט בכל היקום הזה. אני אולי מאמין שיש אלוקים אבל מבחינתי המצוות הם שטויות ואפילו אני לא חושב שיש לי מקום בגן עדן
אולי....
בעבר התפללתי בדבקות ביראה למדתי עם אברכים בישיבה התיכונית - גמרא, משנה וכו'... הייתי באין צדיק בין רוב התלמידים החילונים (היו שם גם דתיים ששמרו על עצמם). האמנתי שהתפילות שאני מתפלל, באמת עוזרות ולמדתי כל הלכה שיכולתי לקיים אותה. בעקבות גילוי הנטייה וכל השאלות שמסביב הגעתי להחלטה הזאת. אני רוצה לעשות את הדרך שלי ליציאה לעולם החילוני בדרכים שלי ובזמן שלי. אני יודע שיש אנשים שאני מכיר בעולם הדתי שלי ובעולם הגייז הדתי שבו גם אני מסתובב לא יאהבו את מה שאני כותב כאן, אבל אני שם פס על כולםםםם ושימותו הקנאים. ** שאלה קטנה אליכם : אני מבין שאתם/ן יצאתם בשאלה כמובן, אני רוצה לדעת מה זה עושה אותכם חילוני? מה זה בשבילכם להיות חילוני? שיהיה לכם יום נעים וקסום וחג שמח.
אני חדש בפורום. אני לא עוקב ממש בפורום אבל רק לתקופות אני נכנס לכאן. אני גדלתי ונולדתי במשפחה דתית ואני נמשך לבנים. לפני חודש בערך או יותר החלטתי להוריד את הכיפה להפסיק לשמור תורה ומצוות כמובן שלא סיפרתי את זה להורים אבל אני כבר תקופה ארוכה לא הולך לבית הכנסת בימי חול כמובן. את החגים אני עושה עם המשפחה שלי כי אין לי אפשרות אחרת. ההחלטה נבאה מכיוון שהאמנתי שכל התפילות שלי להקב"ה יכלו לעזור לי אבל טעיתי בגדול, וכל מה שלמדו אותי בגן עכשיו אני מבין שזה בולשיט אחד גדול. אבל אני לא הפסיק להאמין באלוקים כי אני יודע שהוא ברא את העולם ושהוא שולט בכל היקום הזה. אני אולי מאמין שיש אלוקים אבל מבחינתי המצוות הם שטויות ואפילו אני לא חושב שיש לי מקום בגן עדן