שלום לכולם

שלום לכולם

אני נערה מתבגרת בחודשים האחרונים אני סובלת מכינים וכל הטיפולים לא עזרו פניתי לרופא עור וגם העצות שלו לא עזרו בבקשה זו לא פרסומת לשום דבר אני רק מחפשת פיתרון טבעי להיפטר מהכינים על תמליצו לי על שמות תכשירים בשוק כי ניסיתי את כולם אם יש איזו תרופת פלא או תרופת סבתא אשמח לשמוע עלייה תודה רבה

הדבר היחידי שעוזר

זה סירוק עם מסרק צפוף עד שנפטרים מכל הכינים וכל הביצים שוב ושוב ושוב אפשר לערבב שמן זית , מים חמים וחומץ וזה עוזר להוציא את הביצים אפשר לחפוף עם אחד התכשירים קודם אבל העיקר זה הסירוק, יום אחרי יום עד שנגמר.

מממאיה35

New member
השבוע היתי בחוות תבלינים

בבית לחם הגלילית. במסגרת סיור במקום אמרו לנו לשים רוזמרין בשמן זית ללילה, ואח"כ למרוח את השמן על הקרקפת ואז לסרק עם מסרק דק. וע"מ שהכינים לא יחזרו אמרו למרוח שתי טיפות מהשמן רוזמרין הזה מאחורי כל אוזן. לא ניסיתי אבל זה מה שאמרו.

צימעס

New member
למיטב ידיעתי לילה אחד לא מספיק

קראתי שדרוש לזה שבוע-שבוע וחצי, ועדיף בשמש.

pulp9

New member
זהירות!אסור להיות עם השמן בשמש!

שמן בשמש פועל כמו שמן שיזוף ושמן ארומטי עוד מגביר את ההשפעה שלו.רק בלילה ואח"כ לחפוף היטב

שמעתי שכינים לא אוהבות שיער צבוע.

שמעתי זאת מגננת עם שיער ארוך שלא הבנתי איך היא מעיזה ללכת עם שיער ארוך בגן מלא ילדים עם כינים. כמובן שלא תוכלי ללכת למספרה - תנסי לצבוע לבד.

ענבאך

New member
כשצובעים זה הורג אותן,

[מניסיון] אבל אחר כך אין להן שום מניעה לחזור [גם כן מניסיון].

תקני סבון לגוף שנקרא "בת אורן"(בקבוק ירוק)

תחפפי עם הסבון הזה במשך שבוע כל יום ואחרי זה 3 פעמים בשבוע בכדי למנוע הדבקות חוזרת. את יכולה לסרק את השיער כשהוא רטוב ולהוציא את ביצי הכינים, איך שלא יהיה הם לא יתפתחו עם בת אורן.יפלו מעצמם. הסבון הזה עם ריח מאוד טוב ולא מזיק לשיער. אפשר להשיג אותו בסופרים השונים או סופר פארם.

daoli

New member
כשיש כינים לא מספיק רק לטפל בראש

ביצי הכינים יכולות להישאר עשרה ימים בחיים על כרית למשל, או על מגבת. ולכן גם אם עשית טיפול, ולאחריו התיישבת על הספה ושם היתה מונחת ביצה קטנה אחת. היא תבקע, תהפוך לכינה ותטיל עוד עשרות ביצים וחוזר חלילה. כשאת מטפלת בכינים בבית, את צריכה באותו הזמן גם להחליף מצעים בכל המיטות לשאוב אבק מהספות, ומהמזרונים וכמובן גם לשטוף את הריצפה. מלבד זה את צריכה להשרות את מברשות השיער שלך בכלור לכמה שעות. רצוי לחזור על הטיפול אחרי שבוע ושוב אחרי שלושה שבועות וכל הזמן הזה להסתרק. זה אומר כל יום להסתרק במקלחת. יש גם שמן אתרי של שמן עץ התה, או שמן אקליפטוס שאפשר לטפטף טיפה ממנו לשפמו כשאת חופפת את הראש. זה אמור לדחות את הכינים מלהגיע אליך. מקווה שעזרתי.

למעלה