שלום לכולם!

ישי 321

New member
שלום לכולם!

אמש אחרי המון זמן כצופה מהצד " העזתי " לכתוב בפעם הראשונה כאן. תודה לכולם על הקבלה... אני בשנות הארבעים לחיי ורק בשנים האחרונות אני מודע באמת לנטייתי. אחרי שאני מבין כיום שחייתי המון שנים מגיל צעיר בהדחקה. הכחשה. או אוליי זה משהו שיעבור לי עם הזמן... או שאתחתן זה יעבור לי... התחתנתי ( בגיל מאוחר) והתגרשתי כעבור פחות משנה. לפני כמה שנים ניסיתי " לטפל בעצמי" . הייתי בעצת נפש. הייתי בטיפול אצל פסיכולוגים... והנטייה עדיין איתי ובגדול. היום אפשר לומר שאני " קרוע לגזרים" ( בא לי לבכות) . וכמה שאני מנסה " לקבל " את עצמי. פשוט לא מצליח... אני רוצה ילדים מישפחה. מפחיד אותי להישאר בודד וערירי."בעולם ההמואי" עד הסוף. . החלטתי שאני לא מוכן להיתחתן שוב ולחיות בשקר. לא מסוגל מצפונית לשקר לעצמי ולאדם שאמור להיות הכי קרוב אליי בעולם ולאמלל אותו. . בגלל כל הנושא גם האמונה לצערי ירדתי מאוד.. למרות שאני עדיין "דתי" אבל בפנים יש לי המון שאלות. נימאס לי מהמסכות שאני שם עליי בכל פעם שאני לא לבד.נימאס לי מהדיכאון. מהחרדות שמא יגלו עליי. אני קורא המון את עצותיו של "קוניטו" שמציע לצאת לעולם ומנגד את " מצפה לגאולה " שאומר שלא חייב... .אני גר בישוב קטן שכולם מכירים את כולם וזה עושה את העניין עוד יותר קשה. פשוט קשה לי עם מי שאני.

בא לבכות יחד איתך ישי...

כל כך מבין אותך. נסה לדבר עם הרב רון יוסף, מארגון הו``ד אין לי ספק שעיצה שלו יכולה להועיל לך. אני לא מתבייש להגיד שאני בן למעלה מיובל שנים, אני דומיני, עמוק בארון, עובד למעלה מ30 שנה במוד ציבורי גדול ולא יודעים עלי דבר וחצי דבר וטוב לי עם זה ושקט לי עם זה. אז למה לי לצאת מהארון ולעורר סביבי מהומות מיותרות שיגרמו לי לדעתי לבטח נזק בל ישוער בגיחי המתקדם. מילא הצעירים קל להם אולי יותר לצאת לאויר העולם, העתיד נוד לפניהם והם יכולים לבנות ולגבש להם חברה מתאימה, מה שלנו הבוגרים הרבה יותר קשה, ךדעתי בגיל שלנו לצאת מהארון, זה ממש לא הפתרון.. אולי תנסה את מזלך עם בחורה לסבית, מי יודע אולי תהיה ביניכם אהבה ותגשים את משאלות לבך. וכבר היו דברים מעולם. לגבי הדת, גם אני בעבר חשבתי לתומי שלהיות דתי עם נטיה לא בא בחשבון, אבל התברר לי מהר מאוד שאין כל סתירה בין השניים. אפשר לשלב בין הדת להומוסקסואליות עם הצבת גבולות עפ``י גדרי ההלכה, קרא מאמרים של הרב רון יוסף באתר הו``ד ותיווכח מעל לכל ספק שזה אפשרי. בכל אופן פה לשמוע ולהשמיע, לעודד ולהתעודד, לחזק ולהתחזק. שמור על הצביון הדתי ותתחזק באמונה ובעז``ה תמצא את הדרך הנכונה בה תלך בשלוה

למעלה