שלום לכולם

mona39

New member
שלום לכולם

אני כל כך לחוצה ואשמח לתשובה מדוייקת ככל האפשר. אני אוטוטו בת 17 וביום שישי בבוקר הייתי עם החבר. שכבתי עליו, שנינו היינו ללא בגדים והוא היה ללא קונדום. לא הייתה חדירה אבל איברי המין שלנו היו צמודים והתחכחכו אחד בשני. איבר המין שלו היה על הנרתיק שלי אבל שוב, לא הייתה חדירה אלא הוא רק "נגע" בפתח הנרתיק. נורא נלחצתי משום שאני יודעת שגם במצב כזה יש אפשות להיכנס להיריון, אז היום בערב בסביבות שמונה וחצי, לקחתי פוסטינור. יש לציין שלא חשתי שום תופעות לוואי והמחזור שלי לא סדיר בלי קשר. בא לי לבכות. בבקשה תרגיעו אותי ותגידו לי שאני לא בהיריון...

ruby4

New member
הריון

לדעתי אין לך מה לחשוש,הסיכוי להיכנס להריון כשאין חדירה הוא קטן מאד,ובפרט כשאת היית מעליו

mona39

New member
אוקיי..

ואם עדיין איני רגועה, מתי אני יכולה לעשות בדיקת היריון ביתית על מנת להיות בטוחה?

ruby4

New member
אוקיי..

אינני יודע מתי קיימת את יחסי המין,אבל ישנם כיום גלולות של מה שנקרא :"היום שאחרי.." ניתן להשיג אותן בבתי המרקחת,ללא מרשם רופא. בכל מקרה,לדעתי,אם אכן לא הייתה חדירה של איבר המין של הגבר לאבר המין שלך,כפי שאת מתארת, אזי הסיכויים להיכנס להריון קטנים. נראה לי שאת לוקה בחוסר ידע בכל הנושא,ואם אכן החלטת להגיע למצבים אינטימיים, רצוי וכדאי שתקבלי הדרכה מינית מבעל ידע,וכך תחסכי לעצמך חרדות ופחדים מיותרים שמעיבים על ההנאה שבקיום יחסי מין.

mona39

New member
מסכימה איתך לחלוטין.

ואני מאשימה את עצמי בבורות בנושא. למרות ששמעתי שכן יש אפשרות גם אם לא הייתה חדירה ממשית, אלא רק בפתח הנרתיק, אז יש סיכוי להיריון. ולקחתי את הגלולה שכתבת, פוסטינור. תודה רבה על התשובות.

5halo

New member
יש בדיקות הריון שעושים

אפילו שבועיים מהמחזור הבא אבל יקירתי באמת שאין לך מה לדאוג, הסיכיים להיכנס להריון מדבר כזה הם קלושים מה שגם לקחת את הגלולה של היום של אחרי.......

mona39

New member
תודה רבה

הבעיה היא שהמחזור שלי לא סדיר ולכן איני יודעת מתי אני אמורה לקבל. אני לוקחת כדורים טבעיים שמזרזים מחזור, והמחזור אמור להופיע כשבוע פחות או יותר לאחר נטילה של שלושה ימים ברציפות. כמו כן, יש איזשהו משך זמן מסויים מזמן קיום יחסי המין (למרות שלא היו יחסי מין. אבל הסברתי כבר...) עד שאפשר לבדוק בעזרת בדיקת היריון האם אני בהיריון. כלומר, גם עכשיו, אחרי מספר ימים בלבד לאחר קיום יחסי המין, בדיקת ההיריון שאעשה "תיתפס" ותהיה אמינה מספיק? ומתי (באיזה שבוע\חודש) תופעות הלוואי של היריון כמו בחילות, הקאות וכו' מופיעות? ולסיום, האם אני חרדתית ללא סיבה ממשית?

5halo

New member
חחחחחח יקירתי

אי אפשר להגיד לבן אדם (או בת חווה במקרה שלנו) שהיא מרגישה משהו סתם העובדה היא שאת מרגישה את זה... אז דבר ראשון חיבוק ענק! דבר שני לדעתי שבאמת אין לך מה לדאוג ואני הייתי מחכה שבוע ככה ובודקת אבל כמו שאמרת, לא הייתה חדירה, לקחת פוסטינור באמת שאין לך ממה לפחד.... תני לזה עוד כמה ימים ותעשי בדיקה שתיים שלוש עשרים כמה שאת צריכה בשביל להרגיש בטוחה שהכול בסדר
יהיה טוב הילה

אין סבה ממשית לדאגה

אבל נשמע שאת נלחצת מהר ובקלות לכן אני לא מבינה למה צריך לקחת את זה כמובן מאליו שלא נזהרים וסומכים על המזל תפני לרופאת נשים ותתחילי לקחת גלולות או שתקנו קונדומים....

למעלה