שלום לכולם!

שלום לכולם!

אני מעוניין לצאת למסע קניות לPS2 החדש שלי... אני יגיד לכם מה כבר יש לי, מה אני רוצה לקנות, ואני מבקש ממכם שתעזרו לי ותייעצו לי. אז ככה: חוץ ממה שמתקבל בקופסא עצמה של המכשיר ההורים שלי קנו לי גם: כרטיס זכרון של 8 מגה. משחקים: Time Splitters, פורמולה1 2001. קבלתי גם ג´ויסטיק נוסף מחבר שלי לPS1 שהוא אותו הדבר כמו של הPS2 רק בלבן. אוקיי.... זה מה שיש... אני הולך לקנות כמובן איזה צ´יפ לצרובים, כנראה את הAutokey3, איני מעוניין במשהו הכולל הלחמה, כי אני רוצה שהאחריות עדיין תיהיה תקפה. עכשיו משחקים: GT3 וGTA3, אלה שני משחקים שאני ממש רוצה. בנוסף אולי גם את הWRC. אני מדבר על משחקים מקוריים. איזה עוד משחקים אתם ממליצים עליהם? לגבי אביזרים, חשבתי לקנות את המעמד רק, לא נראה לי שיש עוד משהו לקנות. אם אני טועה תמליצו גם בבקשה על אביזרים חיוניים. זהו לבינתיים. תודה לכל מי שיעזור. בברכה, אורי יפה.

yakirboy

New member
בקשר למשחקים

אם שאתה אומר WRC אתה מדבר על World Rally Championship אז אני ממש לא ממליץ לך במיוחד אם אתה לוקח את הGT3. תקנה בינתיים את ה2 משחקים וחכה לתאריך ה27 לספטמבר יוצא colin mcrae rally 3 ולפי מה שראיתי זה משחק טוב . עד אז תחרוש על הGT3 (משחק המכוניות הכי טוב כיום). זהו ..... זה מה שאני חושב .... השאר נתון לשיקולך ולמצבך הכספי

תודה על התשובה

יקיר, קבלתי עם הPS דיסק דמואים. בקיצור עוד לא ראיתי את הסרט על GT3, אבל שחקתי בWRC, וזה פשו משחק תותח!!! אני הרבה יותר אוהב את מרוצי הראלי מאשר מרוצי המסלולים. הGT3 הוא אינו רק ראללי, ולכן חשבתי על הWRC מכיוון שהוא מתמקד אך ורק בזה, ולכן אולי יש שם כמה דברים שחסרים או לא מפותחים בGT3. אשמח אם תגיד לי למה אתה לא ממליץ על הWRC, והאם הGT3 באמת כזה טוב גם במרוצי ראלי.

yakirboy

New member
תשובה ....

אחרי שתראה את הGT3 ותשחק בו קצת תראה שהוא בכמה רמות מעל הWRC . אחרי שהורדתי את הWRC ממש התאכזבתי ולא נגעתי בו יותר
. מאז אני מחכה לכניסתו של colin mcrea 3. משחק פשוט מדהים . אם אתה לא לחוץ על המשחקים אז תקנה את הGTA3 ואת ה GT3 קודם תשווה קצת את הGT3 עם הWRC ותראה אם באמת שווה לך להשקיע במשחק הזה . אבל עצה שלי ואתה יכול לצטט אותי : חכה ל27.9 לcoiln mcrea 3

תודה רבה

תודה רבה עם ההצעה. ובכן קצת קשה לי עכשיו שיש לי שני משחקים חארות שבכלל לא כיפים! אני חייב לקנות משהו כיפי! אני מחר אלך לקנות GTA3 וGT3, אני פשוט חייב לשחק במשהו בפלייסטיישן! למישהו יש מקום במרכז שמוכר בזול משחקים? אני חשבתי ללכת לקנות בVGS אני מקווה שזול שם. כמה אמור לעלות משחק בערך?

Fexonite

New member
יש לך בעיה עם הAutoKey

שלום לך! 1. הautokey מצריך פירוק של המכשיר, ברגע שמפרקים את המכשיר הלכה האחריות אז מה הקשר להלחמה ? ישנם אנשים מוכשרים בארצנו המלחימים שבבים במקצועיות רבה והסיכון נופל על המתקין באם הוא מקצועי ולא נדרש דוקטורט בכדי למצוא מתקין משיח מקצועי שאל את משתמשי הפורום. 2. אביזר חיוני ? - חוץ מהזכרון שום אביזר אינו חיוני וכל הוספה הרי זה משובח (הגה, אקדחים, שטיח מגע וכו´). 3. משחקים מומלצים: Metal Gear Solid Devil may cry Ico בברכה כפולה לך אורי, מאבישי

אבישי ידידי

קודם תודה רבה על התשובה. דבר שני, איני מחפש משהו יקר כגון המשיח. לא אכפת לי להשתמש בדיסק BOOT, מה שחשוב לי שזה יהיה זול ושזה יאפשר לי קריאה של כל סוגי הצרובים, מקוריים של 1 ושל 2 , ואת כל סוגי הDVD מכל האזורים וDVDRIP. יש גם את הR-MOD. מה כדאי?

yakirboy

New member
אין לי נושא ../images/Emo13.gif

לי יש neo 2.2 וזה עובד עם דיסק הפעלה אבל לא יודע אם זה מפעיל את הDVDR עוד לא נסיתי... מי שיש לו את אותו צ´יפ וניסה שיחזיר תגובה .

XcalibEr

New member
אפשרי אבל בניאו זה לא פשוט

קודם כל איזה גירסת מכשיר יש לך? יש אפשרות להריץ DVD-R אבל לא פשוט כלל. תתקין בנוסף לניאו NO SOLDER ותוכל להריץ DVD ביתר קלות. (שילוב של ניאו 2.2 זה שילוב טוב), מאפשר DIRECT BOOT ל PSX PAL , מאפשר טעינת RIPS וDVD ללא בעיות. בהצלחה יוסי

למעלה