שלום לכולם...

dalitush

New member
שלום לכולם...

אממ לפעמים אני עוברת פה ועושה סיבובים קצרים.. נדמה לי שבמקום לדסקס ולדבר על להקות פאנק על סגנון המוסיקה בפרט וברור שלדבר על כל האידיאולוגיה של הפאנק אתם רבים מה כן ומה לא הפאנק הניב ממנו המון סגנונות (ע"ע פאנק רוק\פופ soul punk) אז תעצרו רגע לחשוב מהי מטרת הפורום.. ברור שבדיונים יהיו חילוקי דעות..אבל תלמדו לחיות עם הדעה של השונה ועדיין כל אחד אומר לשני"אתה מוציא לפאנק שם רע" אין צורך לאמר את זה.. עכשיו קצת עליי: אני דלית אני בת 14 מחולון עד לא מזמן הז´אנר משך אותי התחלתי עם בלינק שזה פאנק פופ אבל עדיין אני לא מפסיקה לשמוע אותם המשכתי עם אופספרינג...גרין דאי ואחרי זה עברתי לסקס פיסטולס, טוי דולס והתחלתי להאזין גם לסול פאנק (פיקסיס) ולאחרונה הם התחלתי להאזין לסקה...הפאנק ממה שהבנתי הוא ז´אנר עצום שמכיל בתוכו כהמ סוגים של פאנק... אבל כולךם ראויים להיות בפורום הזה.. וההכי חשוב.. קודם כל תאזינו למוסיקה ואחר כך תסווגו אותה.. אולי אני לא הבנאדם הכי מבין אבל בכלפן זו הפרספקטיבה שלי...

offspringer

New member
שלום לך

את צודקת, אבל כבר לא נשאר על מה לדבר פה, תסתכלי על כל השירשורים ותראי על מה הם מדברים, משעמם פה, אני לא רוצה להצביע על אשמים אבל הוא כחול ומתחיל בV.

firerez

New member
כן גם אני חושב ככה

איזה מין מנהל שאני כאן כבר כמה ימים ולא ראיתי הודעה אחת שלו וחצי מהקישורים שלו לא עובדים... אני מציע אותך לא יודע למה אבל אתה ניראה לי הכי משוגע כאן וגם אתה רושם כאן הכי הרבה הודעות אז אופספירנגר לשלטון לונג ליו אופספירנגר

offspringer

New member
נכון..

בגלל זה לא הצעתי את עצמי, אבל מה שכן זה שאני זה מי שאני וזה כל הקטע של הפאנק (אחד מהם), לא?

voodoo

New member
אם אני עסוק לכמהימים אתם כבר רוצים

לזרוק אותי ?! זבלים... חוצמזה ..אני יכול להביא דיונים על רמה לכאן, הבעיה שאין עם מי לדבר ...

mc5

New member
אז תביא דיונים על רמה

אני בטוחה שיש מספיק אנשים ששומעים פאנק איכותי בפורום הזה(ואני לא מדברת על אופספרינגר
) וישמחו לדון בפאנק איכותי נו, לא בטוחה, אבל נראה לי:)

firerez

New member
טוב

מאיפה לך לדעת שאין לו "ידע" לא ניראה לי שאתה מכיר אותו מקרוב או משהו כזה דבר שני מנהל לא בהכרח חייב שיהיה לו "ידע" הוא צריך לנהל זה מה שהוא אנחנו האנשים שבאים לפורום שלו אנחנו אלה שצריכים להביא את הדעות והידע שלנו ולמנהל הנוכחי תנסה אתה לא תדע רק אחרי שתנסה וכמו mc5 אני בטוח שיש כמה כאלה שיכולים לדון בזה ואני מקווה להיות אחד מהם

firerez

New member
ועוד

דבר כול הקטע הזה היה בצחוק אז מה אתה נכנס ללחץ???

למעלה