שלום לכולם!

שלום לכולם!

"ש-ל-ו-ם! א-ני לא בבית!" סתם.. בקרוב יש לי יומולדת וקונים לי במתנה Playstation2!!!! רציתי עצות לשלוש משחקים ראשונים.... אני חשבתי על המשחקים הבאים: Virtua Fighter4 Metal Gear Solid2 THPS4/3 אם יש לכם משחק יותר טוב מTHPS4 או מTHPS3 שיגיב.... תודה מראש!

אה, ועוד משהו

חשבתי במקום טוני הוק3 לקנות: FinalFantasyX מישהו מכיר את המשחק הזה? מה עושים בו? יש גרפיקה טובה?

BiGuy3000

New member
אני אביא לך אתר...

הוא יותר Strategy Guide, אבל בו אתה תוכל לראות בגדול על מה המשחק, איך הוא בנוי, ואיזו גרפיקה יש לו... הנה האתר...

תודה

טוב..... סקר! איזה פלייסטיישן יש לכם?! 1.....או 2? אני אתחיל! בקרוב יהיה לי PS2

BiGuy3000

New member
2...

למישהו פה יש בכלל קונסולה מהדור הראשון

PS2

יש לי מחשק של PS1 וזה פשוט גועל נפש של גרפיקה... מזכיר קצת את הסגה של שנת 93... PS2, זה כמה רמות מעל, גרפיקה פשוט מעולה!!!

גיא טל

New member
לכל הבעיות שלך יש תשובה אחת ../images/Emo8.gif

The PS2 Chamber- אתר פלייסטיישן 2 ישראלי בעברית. תוכל לקרוא ביקורות על משחקים בשפת הקודש, כתבות בקרוב וחדשות, וגם תוכל לראות ולהוריד תמונות וסרטים ממשחקים...

../images/Emo3.gif

בעעעעעעעעעעע איך מתקינים את המכשיר PS2 והאם אפשר בכל הטלוויזיות?

גיא טל

New member
למה ../images/Emo3.gif בעעעעעעעעעעע ???

מכשיר PS2 לא מתקינים פשוט מחברים אותו עם שקע אחד לטלוויזיה ושקע אחד לחשמל...

ככה ../images/Emo3.gifבעעעעעעעעעעע

ואפשר להעביר את המכשיר מטלוויזיה לטלוויזיה?

גיא טל

New member
ברור שאפשר!

פלייסטיישן 2 הוא לא קבוע בטלוויזיה. כשאתה רוצה, אתה מוציא את הכבלים שמחברים את הפלייסטיישן לטלוויזיה ולחשמל, מעביר את הפלייסטיישן 2 ליד טלוויזיה אחרת, ומחבר את הכבלים שם. לא משהו מסובך...

טוב תשמע כמה דברים, (כנס!!)

Virtua fughter 4: משחק יפה גרפיקה מדהימה אבל קשה רצחחחחחחחחחחחח!!!! שליטה גרועה לחלוטין אם אתה לא מכור למשחקי מכות יהיה לך קשה להסתגל... טוני הוק יש כבר למחשב אז למה לבזבז כסף??? ומטל גיר משחק חביב אך מעצבן לאחר זמן מה תחשוב על משחקים יותר יפים...

אני חולה על משחקי מכות!../images/Emo129.gif

ועל מטאל גיר אומרים שזה משחק פעולה שחבל"ז!!! שכל גיימר חייב אותו! אז איזה משחקים אתה מציע לי חוץ מטוני וממטאל גיר?

Dream on

New member
לדעתי

אם אתה כבר הולך לקנות 3 משחקים בבת אחת אז הרבה יותר משתלם לך להתקין משיח (שלמיטב ידיעתי עולה 800) , 3 משחקים יעלו לך בסביבות 900 אז אם תתקין משיח יישאר לך משהו כמו 100 ש"ח לקניית משחקים(וכנראה שזה יספיק לך ליותר מ3 משחקים). מקווה שעזרתי ואם טעיתי אז תיקונים יתקבלו

ההההההההקפצה

----------------------------------------------- בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעבעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

למעלה