שלום לכולם

אביגיל70

New member
שלום לכולם

הייתי אצל אריאלה היום היא רצתה לשמח ולשמוח ועשתה כעין בת מצווה לנכדתה המתוקה היא קראה ממה שהיא כתבה ונזכרה שבעלה נמצא בבית אבות היא מצד אחד שמחה ומצד אחד בכתה וזה לגיטימי בקיצור היה מאוד יפה ושמח האהבה שרוחשות לה הכלות החתן והנכדים והבנות רואים את זה רק בסרטים ממש אהבה מעומק הלב הלואי על כולם הבשורה שאני רוצה לתת לכם היא הרבה להתפלל על אליעזר חיים אריאלה אמרה לי שעוד פעם יש לו נזילת מים במוח הרב מאוד כעס שלא עשו לו את הצינור מהמוח לבטן C.T הם לא יכולים לעשות עכשיו רק בעוד שבועיים כי זה מזיק אנא עודדו אותה והתפללו יחד איתנו מהאוהבת אותכם ומעריכה אותכם אביגיל אחותה של אריאלה ואחותכם

טילי66

New member
אביגיל היקרה

תודה על המידע ומזל טוב לנכדה ולאריאלה ןלכל המשפחה המקסימה והחמה אין פלא שכולם אוהבים אותה היתכן אחרת?כולנו שואבים ממנה כוחות.כאשר אחזור מבעלי אצלצל לאריאלה.בינתיים נמשיך להתפלל בתקוה לבשורות טובות.ד"ש חמה בינתיים אוהבת ומחבקת תמי

מזל טוב לנכדה

אביגיל יקרה , תודה על כך שאת מעדכנת אותנו. מאחלת לנכדה של אריאלה שתגדל ותהיה אישה נפלאה כמו סבתה, לפחות!!! לא פלא שכולם אוהבים אותה כי היא אישה נפלאה , מלאת שמחת חיים ואהבת הזולת ואמונה בקב"ה. הלואי ובקרוב יהיו בשורות טובות מאליעזר חיים , שיתקדם בשיקום ותהיה הפתעה לטובה מסרי נשיקות והמון אהבה לאריאלה נמשיך להתפלל עבורו שיהיה יום נפלא, טובה

אביגיל יקרה אני מתפלל בדרכי לשלומו של אליעזר

ואני רוצה לנגוע בנקודה רגישה, אבל שלא נעשה מזה ויכוח, כי זה גם לא נושא ששייך לפורום שלנו. אני כשלעצמי חילוני ולא מאמין ברבנים באשר היותם רבנים. אין לי ספק שיש ביניהם אנשים מיוחדים שההבנה והתחושות שלהם הם מעבר לממוצע, אבל יש גם חילונים כאלה במקצועות שונים. ידוע בציבור הרב פירר כבעל הבנה וידע מעמיק. אני מסופק אם היה מרשה לעצמו להביע כעס, אבל אם היה כועס הייתי מאמין לו. אני מניח שמדובר ברב אחר ולדעתי אסור לו להתערב בדברים שאינו מבין, וזה גם חוסר רגישות שניתן לצפות מרב. אני יודע שאתם מאמינים ברבנים שמקובלים עליכם בצורה תמימה ועיוורת, ללא עירעור כאילו הקב"ה מדבר מפיהם, וכשמשהו מדבריהם מתגשם זו הוכחה שהם תמיד צודקים. אבל אביגיל יקירתי, אריאלה אמרה לי בזמנו שהרב שהציע לשנות את שמו של ירון לאליעזר חיים, אמר שתוך 17 יום הוא יתעורר. כבר עברו כמה פעמים 17 יום ולדאבון
כולנו עדיין לא התעורר. אני מסיים בתפילה שבן אחותך, הבן של אריאלה, יתעורר ויחלים בכל שם שהוא!

אביגיל70

New member
תוך 17 יום הרב אמר

שתהיה הפתעה ואכן היה כשעשו לו את הזריקה בגב ירד לאליעזר חיים כל נוזלים מהראש אבל הוא אמר שצריך לעשות לו את הנקז בכל זאת ולא להשאיר אותו בלי נקז הוא יודע מה הוא אומר תמיד הוא צדק כל העצות שלו היו פרפקט הרב מזכיר לי את סבי ז''ל שניהם אותו הדבר תמיד יודעים מה להציע אף פעם לא טעו סבי מאוד חסר לנו ינקל'ה אין דבר כזה חילוני אלא פשוט לא שומר מסורת ישנם כאלה שאינם שומרים מסורת אבל הם צדיקים כמו שכתוב בתנ''ך ועמך כולם צדיקים לעולם ירשו ארץ נצר מטעי מעשה ידי להתפאר

ביננו לבין עצמנו אני לא אוהב את הביטוי חילוני

זה מבדיל בין חול לקודש, אבל הביטוי הפך נפוץ ואין לי מילה אחרת. אבל בואי לא נמשיך בפורום. גרשון בצדק לא אוהב זאת.

אביגיל יקירתנו, מסרי לאריאלה ד"ש חם ממני,

שיהיו רק בשורות טובות מאליעזר חיים. ולנכדה המון המון מזל טוב! ניצה.

zs1957

New member
אביגייל המתוקה

נמשיך להתפלל לשלומו של אליעזר חיים. סביר מאד להניח שיש הצטברות נוזלים במוח ולא יהיה נמוס מלעשות נקז כדי לווסת את הנוזלים במוח. צריך להמתין לתוצאות ה-C.T ובהתאם לתשובות יגבשו הרופאים את דעתם בנושא הטיפול. בשורות טובות, זהבה

למעלה