שלום לכולם

leekorzits

New member
שלום לכולם

בוקר טוב לכולם שמי לי קורזיץ אני ספורטאית תחרותית כבר 18 שנה היום אני בת 25 שמחתי ליצג את המדינה באולימפיאדה והיתי אלופת העולם הראשונה והיחידה עד היום החלתתי ליכתוב פו ולבקש עזרה ביגלל שחשבתי שכאן יבינו על מה אני מדברת אני גולשת רוח ומאוד אוהבת את מה שאני עושה במהלך דרכי כספורטאית היו לי הרבה קשיים עם פוליטיקה בספורט גם בין הספורטאים וגם עם הדרגים הגבוהים הממונים עליי ואוליי באמת לא היתי מספיק חזקה בדרך שהאמנתי בא ופשוט עזבתי את הספורט האולימפי ועברתי לאקסטרים ושם באמת היתה לי הצלחה גדולה וגלשתי בישביל חברות גדולות בארה"ב בסבב העולמי של הpwa (פרופשנל ווינדסרף אסוסיאישן ) ליפניי שנה במהלך צילומים בהוואי ניפצעתי קשה מאוד,גולש אחר ניכנס לי בגב בים ענק ושברתי שתיי צלעות ובמהלך החילוץ נישברה לי הרגל מגל שזרק אותי על הצוק היתי במשך שבועיים במצב מאוד קשה ולא האמינו שאני ילך על הרגליים לפחות שנה היום אני במצב ממש טוב ובניגוד לכול התחזיות של הרופאים חזרתי לא רק ללכת גם לספורט ולגלישה וחזרתי להתאמן על הדגם האולימפי והגוף שלי יותר חזק מאיי פעם ליפניי חודש חזרתי מאימונים בחו"ל ואין מאושרת ממני יש לי חלום גדול שבילתי אפשרי להגשים לבד וזה מדליה אולימפית מה שאני מאמינה שעם אימונים ודרך נכונה אני מסוגלת לעשות היתי שמחה מאוד לעזרה וחברה עם זה באימוניי ארובי שלי שאני ישמח מאוד להתחבר לקבוצת רכיבה היום אני בעונת הכנה(בסיס)רכיבות בדפקים נמוכים לפחות שעתיים עם למישהוא יש הצעה לעבודה שאני יוכל גם להיות מיקצוענית וגם לידעוג לעצמי כלכלית או פשוט כול דבר שניראה לכם עזרה בלהשיג את המטרה הלא פשוטה אבל אפשרית שלי חבל לי אכשיו לוותר על כול הידע שצברתי ואני פשוט רוצה להמשיך בספורט תודה רבה רבה לכולם אני מאוד ישמח לתגובות

ברוכה הבאה ספורטאית אולימפית!

השם שלך מוכר היטב. ברכות על ההחלמה המרשימה, מאחלת לך רק בריאות, חוזק וחוסן נפשי. חובבנית מוחלטת בעצמי, כך שלא יכולה לתרום, אבל שמחה לראות אותך איתנו.

מור שלז

New member
וואו, לי, איזה סיפור! ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

קודם כל, ברוכה הבאה לי
איזה סיפור יש לך: סוחף, מרגש, מותח. אמנם תיארת ממש בקצרה ועל קצה המזלג, אבל מבין המילים שלך עולה העוצמה הגדולה, הכוח, ההתמודדות. כל הכבוד! אני שמחה לראות אותך איתנו כאן בפורום, את מוזמנת להשאר. לגבי עזרה וחברה – קודם כל אנחנו כאן
רבות מאיתנו נאלצות משיקולים כאלו או אחרים להתאמן לבד, וכאן אנחנו מוצאות חברות, חולקות, משתפות ונעזרות. אם תצייני איזור גיאוגרפי ושעות, יהיה קל יותר למצוא שותפות לרכיבה ולאימונים. מעבר לכך, בואי נדבר, נראה מה עוד אפשר לעשות גם מחוץ למסגרת הפורום. את מוזמנת לשלוח לי מסר או מייל ל[email protected] אז שוב, ברוכה הבאה, וכל הכבוד על הדרך המדהימה שעשית עד היום, ועל הנחישות להמשיך וללכת בה הלאה

vivikoob

New member
ואו, לי

ממש כבוד, מרגישים את האנרגיות שלך ! ולגבי המדליה - האם תשתתפי באולימפ' לונדון? ספרי לנו עוד.

rubinmi13

New member
עזרה

הי לי , את יכולה לפרט יותר איזה סוג של עזרה את מחפשת? מסגרת להתאמן איתה? עבודה? ספונסר? יהיה יותר קל לחשוב על מי יכול לעזור בכל מקרה, העברתי את המייל שלך למאמנים שלי אולי יהיו להם רעיונות ... בהצלחה !!!

ברוכה הבאה לי ../images/Emo24.gif

כשמתחילים לעשות ספורט לא רואים את הפוליטיקה שממש לא נאה שמתחת. כשהופכים את התחביב למשהו יותר מקצועי ומקצועני הליכלוך מתגלה. אני מכירה את זה מספורט אחר בו עסקתי בעבר. וכואב שכך כי לכאורה הספורט צריך היה להיות נקי מכל זה, ובגילוי יש אכזבה. יש גם משהו שקשור לגיל שפוגע או מקדם את הנושא הפוליטי. נראה לי שככול שאת בוגרת יותר את מסוגלת לעמוד מול זה בלי שיערערו לך את המרכז של עצמך, של היותך. אני משערת שהתמודדות כזו היא קשה במיוחד כשצעירים יותר. ההחלמה שלך מרגשת!!! כל הכבוד!! אין ספק שהכוחות להתמודד מול האתגרים בספורט ומול המאמצים הגדולים מסיעיים בהתמודדות בפציעות. כוח רצון הוא כוח רצון ובזה את מיומנת. שלא לומר -אלופה תרתי משמע. עזרה ממש אני לא יודעת אם אוכל לתת לך אבל חלק משמעותי מהעזרה שאני מקבלת כאן (ואני חושבת שרוב הנשים שכאן חשות כך) קושרה לעזרה מוראלית ובזה המקום הזה הוא מצוין! חוץ מזה באמת חשוב לשמוע ממך במה היית רוצה עזרה? מה יכול לקדם את השילוב שבין הידע המקצועי שלך להתפתחות כלכלית? מזמינה אותך להיות כאן. אחללה בית.

ברוכה הבאה!

סיפור הפציעה והשיקום שלך מדהים! את רוכבת כביש או שטח? באיזה איזור?

leekorzits

New member
תודה רבה

וואו באמת כף ליכתוב כאן היום אני שנתיים ליפניי המישחקים בלונדון בישביל להגיעה לשם ישנם מיבחנים גם של הועד האולימפי הבין לאומי וגם של ישראל ו לזה אני צריחה להתכונן בצורה הטובה ביותר והמיקצועית ביותר עם הניסיון שצברתי וכמובן תמיד טוב לילמוד מכול אדם סביב בכול תחום כמו שאמרתי עזרה יכולה להיות בכול דבר אני גרה במכמורת ואני רוכבת גם כביש וגם שטח ומי שרוכב בסביבה אני מאוד ישמח בקשר לספונסר אני ישמח לרעיונות ממש קשה לי לבד והאמת זה לא מעניין כול כך אנשים אני גם מאוד ישמח לימצו עבודה שתאפשר לי להתאמן והדבר החשוב ביותר הוא שלא משנה מה יהיה ומה יצא מהבקשה שלי אני ישמח בחום ואהבה לעזור בכול דבר ושאלה שיש באמת אתן יכולות ויכולים לנצל את הידע שלי בספורט מתוכניות אימון המלצות על מזון וויטמינים וברור שבים אני רוב חיי וזואת הממלכה שלי ושם יש לי המלצות רבות לחיים בריאים ומאושרים מהאנרגיות החזקות של הטבע ושוב תודה תודה זה המייל שלי [email protected]

dganitm

New member
כבוד!!! אלופה!

סיפור מדהים! ברוכה הבאה לפורום, הכבוד הוא לנו. אשמח לרכוב איתך (בימים אלו בעיקר כביש), אנחנו לא רחוקות בכלל, נוכל להתארגן על רכיבו נפח משופות, אני מאוד אשמח לעוד חברה. כייף שאת פה, דגני

ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

השם שלך בהחלט מוכר. הסיפור שלך מעורר השראה. שמחה שאת פה איתנו.

למעלה