שלום לכולם

roni535

New member
שלום לכולם

קוראים לי רוני ואני בת 16. אני מתמודדת עם ocd כבר מספר שנים ובקרתי בפורום כבר כמה פעמים. אף פעם לא הכרתי באמת מישהוא שיש לו ocd וצריך לחיות עם אותן בעיות. אני פונה לכול הנערים/נערות הסובלים מ ocd, אשמח לדבר עם משהוא על דברים כאלה. אנשים מסביבי והחברים שלי לא באמת יכולים לבין. אני חושבת שקצת פריקה ושיתוף תעשה טוב לכולם ואשמח עם תצרו קשר!

אמא11

New member
היי רוני יקרה../images/Emo140.gif

אני נועצת עכשיו את ההודעה שלך בראש העמוד כך שהיא לא תעבור לעמוד אחורי ויוכלו לקרוא אותה כמה שיותר משתתפים. אני מקוה שיענו לך או יצרו קשר במסרים. אם עדיין תרצי עוד שותפים, את יכולה לכתוב שוב, ביום חמישי הבא. ביום חמישי ה- 14.1.10 יתקיים המפגש של קבוצת ההורים ואוכל לשתף אותם בבקשתך (שיגידו בבית). רוני, איני פסיכולוגית או פסיכיאטרית אבל מנסיוני כדאי לשמור על מידה ב"שיתוף". לפעמים כאשר משתפים הOCD תופס נפח ומתעצם כי בסך הכל את הופכת אותו ל"נושא" ודשה בו וחוזרת על מה שהיה ועל תחושותיך. איני טוענת שזה לא טוב כי הידיעה שאת לא לבד ושיש אחרים שמרגישים כמוך ושמבינים אותך כמו שהסביבה לעולם לא תבין - זו המהות של תמיכה הדדית,ותוך כדי שיחה לומדים מנסיונם של אחרים ומגיעים לתובנות והרבה פעמים יוצאים נשכרים, אבל מצד שני רצוי להגביל גם שיתוף שכזה ואחרי ההכרות הראשונית לבסס את הקשר לא רק על OCD. אני מקוה שהצלחתי להעביר מה שאני רוצה לומר: שיתוף - כן, אבל במידה. לא להפוך את הOCD למרכזי מדי. זו בכל אופן דעתי. חיבוק ענק על ההתמודדות לאורך השנים. תמי

למעלה