שלום לכולם!

Catwoman1234

New member
שלום לכולם!

אני מתכננת להפסיק לעשן ב 1.1.10, בחרתי תאריך זה בגלל סמליותו. אני אמנם יהודיה, אך זה לא מונע מאיתנו לעשות NEW YEAR RESOLUTION..... אשמח לכל עצה, עידוד או מאמר בדרך להפסקה מוחלטת מהעישון. תודה!
 

ek11

New member
אשת חתול../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

בהצלחה גדולה לך.... גם אני לקחתי תאריך שיהיה קל לזכור (מן קטע מפגר, לא? )....רק שהקדמתי אותך קצת בשישה שבועות.... שווה שווה את המאמץ....למרות שלעיתים......סתם סתם. בהצלחה
 
את רק צריכה להבין דבר אחד...

שאת למעשה אינך מוותרת על כלום! קצת קשה לעיתים להבין זאת לבד, צריך לעיתים עזרה , צריך מישהו שיעזור לנו לראות את המציאות כמו שהיא. אני מצאתי את השיטה של "אלן קאר" כמועילה ביותר. שיהיה לך המון בהצלחה.
 

Catwoman1234

New member
אם השיטה היא ללא תשלום אני מסכימה לנסות

אני לא רוצה עכשיו לבזבז כספים על סדנאות, היפנוזה, דמיון מודרך וכו' במאות שקלים. סה"כ נכנסו תרופות חדשות נגד עישון לסל התרופות אז נראה לי שאנסה אותן בשילוב עם שיטת 12 הצעדים שהיא חינם. אך תודיעי לי אם השיטה של "אלן קאר" היא חינם ואשמח לנסותה! תודה
 
אז ככה

הסדנה כרוכה בתשלום כאשר מובטח לך לקבל את כספך חזרה במידה ולא הפסקת לעשן. יש גם סדנאות חיזוק חוזרות הניתנות במקרה וחזרת לעשן לאחר סדנה הראשונה או שאת מרגישה לא שלמה לחלוטין עם הפסקת העישון. מנגד, את יכולה לרכוש בעלות של כמה עשרות שקלים את הספר "הדרך הקלה" של אלן קאר, בו את יכולה להעזר מאוד, הרבה אנשים הפסיקו בעזרת הספר הזה. המון המון בהצלחה.
 
למעלה