שלום לכולם!

RxOxN

New member
שלום לכולם!

שלום,אני חדש בפורום ובתחום החלומות הצלולים,עצם העובדה שיש לזה ממש פורום רק מראה כמה זה באמת שווה,לצערי לא יצא לי להתנסות בחלום צלול ברמה שמתקרבת למציאות,הכי הרבה זה להסיט את החלום לכיוון שונה...אבל לא ניראה לי שזה נחשב אפילו חלום צלול... קראתי באיזה אתר,כל מיני שיטות איך לגרום לזה שאני אחלום חלום מודע,התחלתי יומן חלומות,אני מקפיד על לעשות בדיקת מציאות במצבים שונים ואקראים וניסיתי את השיטה שניקראת WILD אם אני זוכר נכון(להתרכז במשהו מסויים,נשימה וכו',ולנסות להירדם תוך כדי ששומרים על תודעה)אבל ללא הצלחה... אז יש לי כמה שאלות: 1)זה נכון?זה משתווה למציאות?עד כדי בילבול? 2)היה רשום שבשיטה של ה-WILD אפשר להגיע למצב של "שיתוק שינה" ולי קורה הרבה פעמים שיש לי "שיתוק שינה" שאני מגיע אליו בטעות,יש אפשרות לנווט את זה לחלום צלול?איך? 3)כשאני נכנס לחלום צלול בשיטת ה-WILD מתי אני יודע במאה אחוז שאני באמת בחלום צלול?כאילו יצא לי כמה פעמים שניסיתי ולא הייתי בטוח,אם אני ער או לא,הרי אני לא יודע איך זה אמור להתחיל(אם אני עומד איפושהוא או אולי אני מתחיל את החלום במיטה בבית...)יש איזה שלב סופי שאחריו אני יודע שאני חולם? 4)בטח שמתם לב שאני מנסה רק בשיטה אחת,זה כי אני הבנתי שמי שיודע איך להגיע למצב של חלום צלול ככה,יכול לעשות לעצמו חלומות צלולים כל פעם שהוא יכנס לישון.יש אולי שיטה יותר מומלצת למתחילים,שאולי כדי שאני קודם יתנסה בזה על אמת? תודה רבה לעוזרים לילה טוב רון

makron2

New member
שלום וברוך הבא.

'1)זה נכון?זה משתווה למציאות?עד כדי בילבול? - כן,יש מצבים מאוד מציאותיים. 2)וויילד,אפשרות לנווט את זה לחלום צלול? - כן,במידה ועדיין נמצאים במהלכה של שנת ר.אי.אמ - יש לעצום את העניים ולדמיין את עצמנו במקום מסויים תוך כדיי שמזכירים לעצמנו שעוברים לחלום והמקום הבא שנופיע בו יהיה חלום. 3)שלב סופי שאחריו אני יודע שאני חולם?אתה תדע שאתה חולם באופן מובהק רק לאחר שתבצע בחלום עצמו בדיקת מציאות,בוויילד החלום יכול להתחיל בצורה מובהקת תוך כדיי שמרגישים/רואים את המעבר עצמו וייתכנו מצבים שפשוט מופיעים במקום מסויים(חדר או מקום אחר)ומומלץ לבצע בדיקות מציאות שמתעוררים באמצע הלילה כדיי לתפוס התעורריות כוזבות. 4)וויילד זו השיטה הכי טובה לאנשים מסויימים - לי אישית היא קשה(למרות הצלחות) - אתה יכול לבחור מה שנוח לך,כמו שציינת יש לך שיתוקי שינה שאתה מודע אליהם ולכן ייתכן ווויילד תהיה שיטה טובה בישבילך - גם מיילד טובה. שם לב - גם מיילד וגם וויילד יש לנסות לאחר מספר שעות שינה.

RxOxN

New member
תודה רבה על העזרה

וזה שכיח שיש התעוררות כוזבת?אפשר לנצל את זה גם בתור חלום צלול? ומהלך התנוע בחלום היא יותר לכיוון הדימיונית?(אני מדמיין את עצמי הולך נגיד)או שזה יותר מתקרב לכיוון שאני ממש הולך ופעל כמו במציאות? מה ההבדל בין ווילד למיילד? שנת צהריים זה בסדר?גם עובד? סליחה שאני ככה תוקף בשאלות,פשוט כל העניין הזה מאוד מסקרן ואני לא יודע ממש למה לצפות. תודה בכל מקרה

makron2

New member
התעורריות כוזבות

קורות לפעמים,אצלי לעיתים תכופות יותר בזמנים שאני מנסה וויילד(זה קצת אינדיבידואלי)ואפשר לנצל אותם - זה נקרא התעוררות כוזבת בזמן שאתה חולם על שאתה כאילו מתעורר אבל ברגע שאתה עושה בדיקת מציאות ומזהה שעדיין מדובר בחלום אז המצב משתנה לחצלול מאחר ואתה נהייה מודע לכך. 'הולך ופעל כמו במציאות?' - כמו שאתה כאן ככה אתה שם כמובן שיש לפעמים הבדלים ושינויים אבל בגדול זה אתה במקום אחר. 'מה ההבדל בין ווילד למיילד?' - הביצוע שונה וגם התוצאה - במיילד תמיד נרדמים ואז מזהים שמדובר בחלום במהלך החלום עצמו ולעומת זאת בוויילד עוברים לחלום ולרוב עדים לתהליך עצמו מבלי להרדם - ז"א שמים לב לכך שנרדמים ומודעים לכך שחולמים מהתחלת החלום. 'שנת צהריים זה בסדר?גם עובד?' - כן במידה ונוח לך - זמנים אידיאלים לנסות הם לאחר כמה שעות שינה/לקראת הבוקר(לאחר חלום)בגלל מספר גורמים:לקראת הבוקר יש יותר זמני חלום ארוכים יותר,הגוף קיבל מנוחה מספקת ועדיין נמצא במצב דיי ישנוני. - כמובן שאפשר תמיד להתנסות עם הזמנים. 'מאוד מסקרן ואני לא יודע ממש למה לצפות' - אתה מוזמן לקרוא בפורום על חלומות שאנשים מתארים אבל שחווים את זה לרוב זה פשוט דבר מדהים - צריך לחוות את זה בישביל להבין ותזכור שעדיין מדובר בחלום וזכרון של חלום זה דבר שנעלם בסופו של דבר. בהצלחה.

RxOxN

New member
תודה רבה

אני מקווה לחלום צלול בזמן הקרוב וגם התעוררות כוזבת זה נישמע מגניב,יש לך איזה טיפים איך כדי לי לנצל את הזמן של החלום?אני מניח שזה לא ימשך יותר מידי זמן בפעם הראשונה,יש איזה זמן מקסימלי שאפשר לחוות חלום צלול?אפשר להגיע למצב ששעה מבלים בחלום כזה?טוב מספיק לשאול שאלות,אני צריך לגלות גם קצת דברים לבד,סליחה אם אני חופר קצת,לילה טוב. תודה

makron2

New member
המשך...

'טיפים איך כדי לי לנצל את הזמן של החלום?דבר ראשון - יש להתחיל כול חצלול עם בדיקת מציאות והגברת צלילות בגלל שזה לוקח מספר שניות קטן אבל מוסיף איכות,*זמן ועוזר לשיפור המודעות באופן כללי,כמו כן יש לבצע עוד הגברות ובדיקות בזמן שמטילים ספק בעובדה שמדובר בחלום - בקשר לרעיונות,לעוף זה תמיד נחמד,רוב הסיכויים שמשהו מעניין יצוץ לבד וכמו שאתה יודע יש הרבה רעיונות בדמיון שלך ובחצלולים/הודעות של אנשים אחרים. - טוב לרשום רשימה של רעיונות ביומן. 'זמן מקסימלי שאפשר לחוות חלום צלול?תחושת הזמן קצת משתנה במצבים שונים אצל אנשים מסויימים,יש רגעים של צלילות:מקבלים צלילות ז"א מודעים לעובדה שחולמים אבל לאחר זמן קצר שוחכים מזה ומתנהגים כמו בחלום רגיל,יש חצלולים שנמשכים שניות/דקות ויש אנשים שדיווחו על הרגשה של שעות - אצלי חצלול בערך נע בין 15ד לחצי שעה בערך ובמצב טוב מיד לאחר חצלול אני מנסה שוב לחצלל(זמן מעולה)ואם יש מזל יש לי רצף של חצלולים שיכולים להמשך שעה ומשהו בערך(תחושת זמן אישית). רק בגלל העובדה שאתה רוצה לחלום חלום צלול,חושב על זה במהלך היום ומתעניין בנושא אז ייתכן מאוד שאתה תחלום צלול הלילה/בקרוב.

למעלה