שלום לכולם:)

שלום לכולם:)

קודם כל חובה לציין שזה פורום ממש מרתק ואין ספק שעוזר... כל הכבוד לכולם פה על השיתוף והעזרה !! עכשיו לנושא שבטח לא חדש לכם לחבר שלי יש יום הולדת חודש הבא וכמובן שאני עומדת מול השאלה של מה לקנות לו!!! לקחתי כמה רעיונות חמודים אני עדיין לא החלטתי סופית על משהו היה לי יום הולדת חודש שעבר והוא השקיע המון כה שזה קצת העלה לי את הרף הוא יהיה בן 32 בגדים קניתי לו שנה שעברה לא יכולה להביא גם השנה נדוש לי כבר אתמול נשלח להדפסה ספר שלנו של מסע בזמן( אנחנו שנה וחודש יחד) על השנה שעברה בינינו שזה אמור להיות כחלק מהמתנה אך כמובן חלק יחסית מינורי ראיתי כאן רעיון של מישהי לגבי תמונה בעתיד ונזכרתי שידיד שלנו פעם לקח תמונות שלנו ועשה עם תוכנה אנחנו בעוד 40 שנה מישהו כאן אולי מכיר את התוכנה ( כי הוא לא זוכר)??? קצת פרטים: הוא בן 32 תקציב 2500 עם גמישות רק לא בגדים!! ולא שעונים כי הוא לא מזמן קיבל אני מחפשת משו שממש יפתיע אותו והוא יהיה נדהם!!! יש אולי רעיון מקורי? אשמח לכל רעיון או עזרה :)

זמרים...

לי זה היה רומנטי ויפה לצערי הוא לא הבחור הרגיש ( מינוס משמעותי אבל נמצא בין הרבה פלוסים שלו:)) הוא יצחק עלי :(

KarinDi

New member
גברים גברים...

למה תמיד כל כך קשה לקנות להם מתנות? אני מציעה לך להציץ בהצעות שהציעו כאן בעמוד לשאלה דומה. התקציב שלך ענק, למה לא חופשה? שני לילות בצימר איכותי אמנם לא מאוד מקוריים אבל אין פינוק דומה... תעברי על ההצעות בעמוד ותגידי מה דעתך, מה בכיוון, נשמח להמשיך משם...

צימר זה רעיון מצויין...

אני מאוד מנסה לארגן את זה הבעייה היא שאני לא רוצה לסגור לבד איתו סופ"ש שלם זה משעמם לבד כבר די נגמרים הדברים לעשות אני מאוד מנסה לדבר עם חברים שלו שנסגר זוגות או חברים ואז להיות איתו ערב לבד וערב חברים הבעיה היא שאני לא חושבת שיש לי כל כך זרימה עם חברים שלו( עדיין בניסיון) אז אני מנסה לחשוב על משהו אחר חשבתי לקנות לו פלייסטישן 3 כי אני יודעת כמה הוא רוצה את זה אבל אני מפחדת שזה יצא מתנה לי יותר ממתנה לו כי שנינו כבר הרבה זמן מתכננים לקנות את זה ( זה כמו לקחת לו יום ספא זה יותר בשבילי מאשר בשבילו ) ממשיכה לעבור על הפורום :] לקחתי מכאן יחסית הרבה דברים אבל הכל פעילויות אני עדיין מחפשת מה לעשות עם הכסף(בחיים שלי לא האמנתי שאני אגיד משפט כזה !!!)

nachshon10

New member
יש אתר שמציע מתנות תמונה מקוריות

זה כתובת האתר www.picapic.co.il בנוסף האתר גם יכול להציע את התמונה שרצית תמונה שלכם בעוד 30 שנה מהיום

KarinDi

New member
בסופ"ש לבד נגמרים הדברים לעשות?!

הייתי עושה כל כך הרבה בשביל סופ"ש לבד עם בעלי...... פלייסטיישן זו מתנה מעולה, אם את מוכנה לשאת בתוצאות. גם אם תשחקו יחד, בסוף זה לא משהו שתורם הרבה לתקשורת....

בתקשורת....

כבר דאגתי לערב רומנטי מאוד!!! עם הרבה פעילויות נחמדות שלקחתי מכאן ועוד כמה דברים נחמדים לקשר הזוגי בנוסף הגיע היום הספר ששלחתי של המסא בזמן יצא יותר יפה ממה שתיארתי 120 עמודים של תמונות וכיתובים על השנה שעברה ברגשי הכל סגור לי תודות לפורום הזה שסגר לי סופית איך אנחנו הולכים להעביר את הערב והמתנה הגשמית יותר כרגע עומדת על פלייסטיישן ( צימר כנראה לא יצא לפועל אין לי כל כך זרימה עם החברים שלו) תודה רבה על תשומת הלב והרעיונות :)

למעלה