שלום גם לך, אתה בא ונעלם /tapuzforum/images/Emo204.gif
שלומי ב``ה טוב, ושלומך? האם מצאת את בחיר לבך? עדכן אותנו מה קורה איתך? היש סיכוי שתמצא את שאהבה נפשך? (כמובן אם תשובתך לשאלה 2 היא שלילית ואני מנחש שכן, האומנם? או שאולי יש הפתעות)
חבר שאהבנו אחד את השני אבל בזמן האחרון התקרבנו יותר, שנינו סטרייטים אבל אוהבים אחד את השני בטירוף, אנחנו לפעמים גם ישנים יחד אבל יש לנו גבולות ואנחנו מדברים על זה, לא שאנחנו עובדים על עצמנו, שנינו יודעים שאפשר לאהוב מאוד גם בלי לעשות ``שטויות``, אבל אני מבין את אלה שקשה להם עם הגבולות האלה, זה מאוד קשה אבל אדם צריך לדעת שאלוקים כאן תמיד, מסתכל עלינו, וזהו, אני חולה עליו בטירופים!
זה לא לעבוד על עצמי, אני יודע שאם היה מותר וזה היה דרך העולם הייתי שוקל לגור איתו אבל זה לא כך לכן עושים את הגבולות..! זה ממש לא נקרא לעבוד על עצמי, הכל בעין פקוחה ועם יד על הדופק...
וזה מתכוון גם אלינו ההומואים ודומיניים והאוהבים למיניהם. מה עוד שאתם גם ישנים יחד ואוהבים זה את זה בטירוף אם מתחבקים ויש מגע, עלולים להגיע אל מעבר לכך כי כאמור אין אפוטרופוס לעריות. תהנו אחי אם זה עושה לכם טוב. רק תעדכן אותנו אם "הצלחתם" לפרוץ את הגבולות (הגדרות והסייגים)...
/tapuzforum/images/Emo13.gif לא התנסחתי נכון בסיפא של דברי בתגובתי הקודמת, אבל אני מאמין בצידקת דברי ואני מדבר על עצמי. בהיותי בחור חשבתי רק שאוהב אותו, חיבוק קל ומגע מלטף, אולי איזו נשיקונת, אבל זה התחיל בא` ן שהיא אהבה, המשכתי לנ` - שהיא נפילה ולבסוף הגעתי לת` - שהיא תקומה, כי נפלתי קמתי וה` אור לי. אני באמת ובתמים רוצה לחזק אותך ולהאמין שאכן תעמדו בגבולות שהצבתם לעצמכם.
שהגענו פעם לסיטואציה כזאת, ואהבתי אותו מאוד, עד היום אנחנו בקשר טוב מאוד, והוא רצה שרק אשב עליו... ואני עמדתי בפיתוי למרות שהיינו הרבה בעירום יחד, אבל אני יודע שאני מספיק חזק לעצור את עצמי למרות הקושי שבדבר, אתה רואה את אלוקים מולך, והוא אמר לא לעשות זאת מה אני יכול לעשות? והנה החבר הזה כיום עם 2 ילדים בלע``ה, וחבר אחר שאהבתי מאוד מאוד וקניתי לו מתנות ועשיתי בשבילו דברים אין סוף אבל בכלל לא הגענו לנגיעה אפילו, למרות שאהבתי אותו בהתחלה בגלל חיצוניותו, אבל הנה היום אנחנו בקושי בקשר למרות שהוא לא יוצא לי מהראש שנים. בכל אופן זה תלוי באופי של האדם ובהסתכלות שלו על העולם וגם בחוזק אמונתו.
גם אני ניסיתי בעת מצב של פיתוי להגיד: "שויתי ה' לנגדי תמיד" ואז אצליח להתגבר, אלא שלצערי זה לא כל כך הצליח לי. אני יודע שהקב"ה נמצא בכל מקום ובכל פינה ואני גם יוד שהקב"ה ברא אותי כמו שאני, כך שזה מול זה לא מאפשרים לי להתגבר על יצר התאווה והתשוקה לגבר שעומד מולי. יישר כח על החוסן, אבל כדיוע וכמו שאמרו חז"ל: "אין אפוטרופוס לעריות" ולא לעולם חוסן. גם דוד המלך עמד מול מלאך המוות איתן כסלע ולא הפסיק את לימודו עם כל מה שעה לו, עד שביום שבת לפני השקיעה בכל זאת לא עמד בפיתוי של מלאך המוות, נפל ונשמתו נלקחה ממנו. מה שאומר שאי אפשר לדעת מה יילד יום ואם בכלל... בעל אופן אני מאחל לך להמשיך להיות חזק ולהתגבר על יצר התאווה שהוא לדעתי, קשה מנשוא.