שלום לכולם..

mushi18

New member
שלום לכולם..

לא כלכך יודעת אם זה המקום, אבל היה נראה לי שפה יהיה מי שיידע לענות... אני רוצה להתחיל לעשות כושר, יותר לשפר סיבולת לב ראה או איך שלא קוראים לזה, מאשר לרדת במשקל, למרות שלרדת במשקל זה בונוס נהדר... אין לי כלכך זמן ללכת לחדר כושר או לעשות הליכות כמו רוב הבנות שאני מכירה.. שקלתי לקנות מכשיר אליפטיקל, מכל מיני סיבות... השאלה הנשאלת, אם מישהי יכולה להמליץ לי על מכשיר כזה במחיר סביר... אבל גם אחד כזה שלא יהרס אחרי שימוש או שנים... תודה מראש.. שרון.

יעל :-)

New member
תבדקי בפורום חדרי כושר

כל עוד אין מענה, הייתי ממליצה לך גם אולי לבדוק בפורום חדרי כושר. ונסי להיות יותר ספציפית מבחינת מהו מחיר סביר עבורך למשל, על מנת שתוכל להיות התייחסות מתאימה. כי זה נשמע קצת כללי כרגע. בהצלחה!

מור שלז

New member
מנסיוני הדל, באליפטי טוב שווה להשקיע

לי יש מכשיר אליפטי שמלווה אותי כבר כמה שנים, מאז הפציעה הרצינית הראשונה שלי. שעות רבות חרשתי עליו במהלך האימונים, והוא שרד הכל, ועדיין שורד (אני בעקרון בן אדם של חוץ, אבל כשאני פצועה ואסור לי לרוץ, או כשמזג אויר ממש סוער - אני חוסרת לאליפטי). מה שכן, יש לי נסיון כאוב עם אחד המכשירים הזולים, שפשוט לא שרד והתפרק. ונסיון מעולה עם מכשיר מגנטי טוב שכאמור מחזיק כבר כמה שנים. ממליצה לך לקפוץ לאנרג'ים במחלף הסירה, ולברר על דגמים, מחירים ולהתנסות בהיצע הקיים. בהצלחה! נ.ב. אהבתי את החתימה שלך: "אם יוצאים מגיעים למקומות נפלאים..." עד היום זה אחד הספרים החביבים עלי, אפילו שאני כבר מזמן לא מקריאה לילדים שלי

מור שלז

New member
קבלי הסבר טוב כאן

מכשיר אליפטי הינו שמו של מכשיר אימון אירובי (תרגום מילולי מ-Elliptical Trainer, ידוע גם בכינוי Cross Trainer או "אליפטיקל"), הנפוץ בחדרי כושר רבים. המכשיר מאפשר למתאמן לדמות תנועת ריצה על ידי הסעת דוושות הרגליים על מסלול סגלגל, ומכאן שמו. תנועה זו מחקה את מיקום הרגליים בעת ריצה, ומאפשרת טווח תנועה כמעט מלא לברכיים ולמפרקי האגן, ללא לחץ (Impact) על פרקי הקרסול, הברך, האגן ועוד. http://he.wikipedia.org/wiki/מכשיר_אליפטי אני אישית מעדיפה אליפטי על פני הליכון מכיוון שאין אימפקט (ולכן אפשר להשתמש גם במצבים של פציעה), יותר פרקטי לבית: תופס פחות מקום מהליכון, ולא עובד על מנוע חשמלי: פחות בלאי ותיקונים וגם פחות רעש (אלמנט קריטי למי שעושה כושר בשעות שכל הבית ישן).

rasheric

New member
בתור חובבת חדר כושר לשעבר תרשי לי להציע לך

לבדוק רעיון : אופניים. לא מכירה את אורח החיים שלך ויכול להיות שזה ממש לא מתאים לך, אבל אם את יכולה לאחסן אופניים ויש לך קצת עליות בסביבה.... משפר את הסיבולת וגם כיף. אני מאוד אהבתי את האליפטיקל בחדר כושר, והיתרון שלא גרם לי כאבי גב וברכיים. אבל האופניים , בחוץ - עשו אותי מאושרת. בהצלחה!

mushi18

New member
תודה לכולם על התגובות...

אני בעקרון לא בן אדם של חוץ, כי אחרי העבודה לא ממש יש לי כוח לצאת, אבל אחרי חצי-שעה של מנוחה אני כן ארצה להתאמן... אז אני באמת אברר על מכשיר איכותי... אז תודה לכולם... :)

למעלה